Per què Linkia FP

XARXA DE CENTRES DOCENTS
Els prestigiosos centres docents de formació professional de grau mitjà i superior adscrits a LINKIA FP aporten el professorat, el coneixement i les metodologies innovadores fruit d'anys d'experiència impartint formació reglada, necessaris per oferir una FP a distància de qualitat.
Per què Linkia FP
Per què Linkia FP
L'experiència educativa dels cicles formatius a distància que ofereix LINKIA FP integra les últimes tecnologies d'aprenentatge mitjançant classes en línia en directe i en diferit, activitats col·laboratives en vídeo i un campus en línia intuïtiu i que facilita l'adquisició de coneixements.
Per què Linkia FP
EMPRESES
L'ocupabilitat dels nostres estudiants de FP a distància és la base de la nostra missió i per això comptem amb empreses líders en el seu sector i en tot el territori nacional que faciliten la pràctica professional i preparen l'alumnat tant per a la incorporació al món laboral com per a la seva desenvolupament professional al llarg de la vida.
Per què Linkia FP
ORIENTACIÓ
Els serveis d'Orientació Pedagògica, Informàtica i d'Idiomes de LINKIA FP us acompanyaran i guiaran en tot moment perquè la vostra experiència d'aprenentatge online sigui el més efectiva possible.
Per què Linkia FP
DOBLE TITULACIÓ
Alguns graus superiors tenen correspondència amb altres cicles de la mateixa família professional i en tan sols un any LINKIA FP et ofereix una doble titulació.
Per què Linkia FP
CONTINUÏTAT UNIVERSITÀRIA
Linkia FP té acords amb universitats a distància que et permetran continuar els teus estudis per a l'obtenció de Graus universitaris i Màsters.<br /> <br />
Per què Linkia FP
REFORÇ ACADÈMIC
Linkia FP té acords amb centres de reforç acadèmic presencial que ofereixen un model de suport a la docència mitjançant un tutor presencial.
Per què Linkia FP
CERTIFICACIONS PROFESSIONALS
Per completar el teu desenvolupament professional, LINKIA FP posa a la teva disposició certificacions oficials de prestigi en el sector professional com són les que expedeix Microsoft o Amadeus, entre d'altres, i altres cursos d'especialització en línia.
Per què Linkia FP
INTERNACIONALITZACIÓ
La internacionalització és un objectiu important per a una carrera professional competitiva i des de LINKIA FP fomentem la mobilitat Erasmus perquè alumnes i les alumnes no es perdin aquesta oportunitat.