Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Màster FP en Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació a Madrid

Curs d’especialització en informàtica i comunicacions

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

Presencial

green arrow

Preu del curs

3.300€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar un Màster de FP en Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació

Assignatures del Màster de FP de Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació a Madrid

El Màster FP Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació és una especialització altament valorada al món laboral actual. Aquest curs d’especialització proporciona als estudiants coneixements i habilitats avançades en ciberseguretat, que són en aquests moments essencials per protegir els sistemes i les dades de les organitzacions.

Durant aquest fp ciberseguretat, els estudiants aprendran a identificar i analitzar vulnerabilitats en els sistemes informàtics i xarxes, així com a aplicar tècniques de protecció i prevenció de ciberatacs. A més, se’ls ensenyarà a gestionar incidents de seguretat, treballar amb eines de seguretat i implementar mesures de seguretat en entorns complexos.

FP PRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  720

 • Modalitat:

  Presencial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
INCIDENTS DE CIBERSEGURETAT
80
M02
BASTIONAT DE XARXES I SISTEMES
210
M03
POSADA EN PRODUCCIÓ SEGURA
140
M04
ANÀLISI FORENSA INFORMÀTICA
110
M05
HACKING ÈTIC
M06
NORMATIVA DE CIBERSEGURETAT
40
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Estar en possessió del títol de tècnic superior d’algun dels cicles formatius de grau superior següents:

  • Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa
  • Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma
  • Desenvolupament d’Aplicacions Web
  • Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics
  • Mecatrònica industrial
  • Automatització i Robòtica Industrial
  • Expert/a en ciberseguretat
  • Auditor/a de ciberseguretat
  • Consultor/a de ciberseguretat
  • Tècnic superior en ciberseguretat
  • Hacker ètic
 • Vols ser especialista en ciberseguretat i dedicar-t'hi professionalment?

  A Linkia FP t'oferim el Màster FP Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació! La seguretat informàtica és una de les àrees més crítiques i demandades actualment, i l'especialització en ciberseguretat us proporcionarà les habilitats necessàries per protegir els sistemes informàtics i dades de la vostra empresa. Amb aquesta formació, tindràs la capacitat de detectar i prevenir atacs cibernètics així com també seràs capaç d'implementar mesures de seguretat efectives. La ciberseguretat és una habilitat que està en constant demanda i t'ajudarà a destacar al mercat laboral.

 • Què aprendràs amb nosaltres al Màster de FP de Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació a Madrid?

  Durant el màster fp ciberseguretat, aprendràs a detectar i prevenir atacs cibernètics, a dissenyar i implementar mesures de seguretat efectives ia gestionar incidents de seguretat de manera eficient. A més, adquiriràs coneixements sobre les últimes tendències i eines en ciberseguretat, cosa que et permetrà mantenir les teves habilitats actualitzades i ser més efectiu a la teva feina. Amb aquesta formació, estaràs llest per protegir els sistemes informàtics i dades de la teva empresa i enfrontar els desafiaments de seguretat cibernètica del futur.

 • Com serà la teva formació de Ciberseguretat a Entorns de les Tecnologies de la Informació?

  A Linkia FP Madrid, la fp ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació es durà a terme mitjançant un enfocament pràctic i basat en projectes, en què els estudiants tindran l'oportunitat d'aplicar els coneixements teòrics adquirits a situacions reals de la indústria. A més, comptaran amb el suport de professionals experimentats a l'àrea, que els brindaran una formació personalitzada i els guiaran en el desenvolupament d'habilitats tècniques i estratègiques. D'aquesta manera, els nostres estudiants estaran preparats per fer front als desafiaments de seguretat cibernètica del món real i ser líders en el camp de la ciberseguretat.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP Madrid comptem amb unes instal·lacions innovadores on podràs realitzar el teu màster fp ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació. El nostre centre us proporcionarà l'ambient perfecte perquè pugueu aprendre i desenvolupar les vostres habilitats en ciberseguretat. Comptem amb classes d'última generació i un equip de professionals altament qualificats que us brindaran la formació necessària per convertir-vos en un expert en seguretat informàtica.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP Madrid, comptem amb un equip de professors altament qualificats al fp ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació. Ells estaran al teu costat durant tot el procés d'aprenentatge, brindant-te la formació necessària i guiant-te en el desenvolupament d'habilitats tècniques i estratègiques a la seguretat informàtica.

 • Com garantirem la teva inserció laboral després del Màster de FP de Ciberseguretat en Entorns de les Tecnologies de la Informació?

  A Linkia FP Madrid, ens prenem molt seriosament la inserció laboral dels nostres estudiants, per la qual cosa brindem un complet cicle superior ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació on desenvoluparàs habilitats altament demandades pel mercat laboral i et permetran accedir a oportunitats de treball a l'àrea de la seguretat informàtica.

 • Què aconseguiràs amb això?

  El màster fp ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació que oferim a Linkia FP Madrid és una formació 100% oficial, cosa que significa que en finalitzar el curs, obtindràs una titulació reconeguda i vàlida a tot el territori espanyol. Aquesta titulació oficial és un suport important que et permetrà demostrar les teves habilitats i coneixements en ciberseguretat a ocupadors potencials i avançar en la teva carrera professional a l'àrea de la seguretat informàtica.

 • Quin és el nivell dinserció laboral amb aquest Màster de FP?

  El nivell d'inserció laboral amb el màster FP ciberseguretat en entorns de les tecnologies de la informació és molt alt, ja que es tracta d'una formació altament especialitzada i en demanda constant en el mercat laboral. Els professionals en seguretat informàtica són essencials en qualsevol empresa o organització que treballi amb tecnologia, i l'augment dels riscos i amenaces cibernètiques fa que la necessitat d'aquests experts sigui cada cop més gran. Per tant, els graduats del nostre màster en ciberseguretat tenen grans oportunitats d'ocupació en una varietat de sectors i empreses, cosa que els permet avançar en la carrera i aconseguir un alt nivell d'èxit professional.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK