Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Mitjà

FP Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Madrid

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

Presencial

green arrow

Preu del curs

2.400€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Madrid

El fp Sistemes Microinformàtics i Xarxes impartit a Madrid és una titulació que està autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i que, alhora, és vàlida a tot el país.

Els alumnes de fp mig sistemes microinformàtics i xarxes que vulguin aprendre sobre el món de la informàtica, en aquest curs sabran com configurar els diferents equips que hi ha com muntar i desmuntar les xarxes, connectar instal·lacions i configurar servidors. A més, aprendràs conceptes bàsics sobre el llenguatge de la programació, com ara bé XML, utilitzat per emmagatzemar dades de forma llegible.

FP MADRID

 • Inici:

  Setembre 2024

 • Duració:

  2000h

 • Modalitat:

  Presencial o híbrid

MATRICULA'T JA

Assignatures de l’FP Sistemes Microinformàtics i Xarxes

La configuració del cicle formatiu està subjecta a canvis, podent variar la distribució modular entre primer i segon any.

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
APLICACIONS OFIMÀTIQUES
270
M02
MUNTATGE I MANTENIMENT D'EQUIPS
90
M03
XARXES LOCALS
200
M04
SISTEMES OPERATIUS MONOPOST
240
M05
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
M06
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
M07
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M08
APLICACIONS WEB
100
M09
INGLÉS PROFESSIONAL PER A GRAU MITJÀ
65
M10
SEGURETAT INFORMÀTICA
40
M11
SERVEIS EN XARXA
85
M12
SISTEMES OPERATIUS EN XARXA
170
M13
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT II
M14
PROJECTE INTERMODULAR
370
M15
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Tenir algun dels següents títols:

  • ESO
  • Tècnic Bàsic o Tècnic de Formació Professional

  Haver superat:

  • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
  • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
  • La Prova d’accés a Grau Mitjà
  • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Instal·lador/a d’equips informàtics i manteniment
  • Tècnic/a de suport informàtic
  • Tècnic/a de xarxes de dades
  • Comercial informàtic

Softwares utilitzats al Cicle Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Els softwares utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Madrid són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Voleu ser un expert en configuració d'equips i xarxes informàtiques de les organitzacions?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a Madrid de sistemes microinformàtics i xarxes en què obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis al nostre centre de fp presencial. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes i apropar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és una institució que presenta una formació professional oficial, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Al fp sistemes microinformàtics i xarxes aprendràs qüestions sobre muntatge i manteniment d'equips, sistemes operatius, aplicacions ofimàtiques, xarxes locals, i aspectes relacionats amb la seguretat informàtica, els serveis en xarxa, les aplicacions, entre molts d'altres.

 • Com serà la teva formació de Sistemes Microinformàtics i Xarxes?

  Al fp de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància podràs fer les classes al nostre centre de formació professional, treballant els coneixements pràctics a l'aula i tenint un contacte constant amb el professorat. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre els sistemes microinformàtics i xarxes i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Linkia FP compta amb serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per guiar l'alumnat, amb l'objectiu que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva possible.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes?

  El fp mig sistemes microinformàtics i xarxes es divideix en dos semestres, el primer comença al mes de setembre i el segon al mes febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem que els nostres estudiants surtin preparats per a la inserció al món laboral. Per això, comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè l'alumnat efectuï un període de pràctiques professionals a l'àmbit que li competeix.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Gràcies a la realització del fp Sistemes Microinformàtics i Xarxes, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un creixement de la teva etapa professional i ampliaràs les possibilitats per a la incorporació al món laboral actual.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  El nivell d'inserció laboral del curs tècnic microinformàtic és elevat, ja que el sector de la informàtica està en auge i cada vegada més les diferents empreses i organitzacions necessiten a les seves plantilles persones qualificades que sàpiguen respondre a les activitats i tasques informàtiques. Per aquesta raó, el Cicle Formatiu en Sistemes Microinformàtics i Xarxes us obrirà les portes d'un dels sectors més importants de les diferents famílies professionals.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les seves sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes, no tinguis problemes amb les assignatures.

El títol de Sistemes Microinformàtics i Xarxes

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK