SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions a Distància

Desde 1.297€

Título Oficial

Técnico en Sistemas Microinformáticos y Redes

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP en Sistemes Microinformàtics i xarxes a Distància

Assignatures del Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes Online

El cicle formatiu de Grau Mitjà d’Administració de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Estudiant el fp Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància, aprendràs a configurar equips, muntar i desmuntar xarxes informàtiques, cablejar instal·lacions, configurar servidors… i adquiriràs nocions bàsiques de llenguatges de programació com a tècnic microinformàtic i xarxes per a XML. És la introducció perfecta al món de la Informàtica.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
MUNTATGE I MANTENIMENT D'EQUIPS
132
M02
SISTEMES OPERATIUS MONOPOST
99
M03
APLICACIONS OFIMÀTIQUES
165
M04
SISTEMES OPERATIUS EN XARXA
132
M05
XARXES LOCALS
198
M06
SEGURETAT INFORMÀTICA
99
M07
SERVEIS DE XARXA
165
M08
APLICACIONS WEB
99
M09
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
66
M10
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
66
M11
ANGLÈS TÈCNIC
99
M12
SÍNTESI
297
M13
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
383
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • ESO
  • Prova d’accés a grau mitjà
  • Altres Cicles Formatius de Grau Mitjà
  • Títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP)
  • Un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Instal·lador d’equips informàtics i mantenimen
  • Tècnic/a de suport informàtic
  • Tècnic/a de xarxes de dades
  • Comercial informàtic

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1617h. Lectives - 383 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Seus d'exàmens:

  Convocatòria ordinària: Alacant, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa. Convocatòria extraordinària: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Tenerife, València.

MATRICULA'T JA

Opinions sobre la FP en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol de Sistemes Microinformàtics i Xarxes en línia

A més del nostre Cicle Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Distància, també us pot interessar

 • Voleu ser un expert en configuració d'equips i xarxes informàtiques?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a distància on obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis com, quan i des d'on necessitis. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància i acostar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és la primera institució que presenta una formació professional oficial online, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre fp a distància sistemes microinformàtics i xarxes disposa d'un programa d'estudi que permet compaginar el procés d'aprenentatge amb les activitats laborals i personals.

 • Què aprendràs al cicle mitjà de Sistemes Microinformàtics i xarxes a distància?

  A fp sistemes microinformàtics i xarxes a distància aprendràs qüestions sobre muntatge i manteniment d'equips, sistemes operatius, aplicacions ofimàtiques, xarxes locals i aspectes relacionats amb la seguretat informàtica, els serveis en xarxa, les aplicacions, entre molts d'altres.

 • Com serà la teva formació de Sistemes Microinformàtics i Xarxes Online?

  Al fp sistemes microinformàtics i xarxes a distància podràs fer classes tant en directe com en diferit per veure-les en el moment que consideris oportú. Quan et matricules al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes de fp a distància sistemes microinformàtics i xarxes, activitats i entregues.

 • On la realitzaràs?

  En sistemes microinformàtics i xarxes online comptem amb un campus virtual perquè puguis connectar-te a les classes de manera en línia. En canvi, allò que correspon a la realització d'exàmens i el període de formació en centres de treball (FCT) haurà de ser presencial per completar la teva etapa acadèmica.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre els sistemes microinformàtics i xarxes a distància i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu a l'FP de Sistemes Informàtics i Xarxes a distància?

  Linkia FP compta amb serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per guiar l'alumnat, amb l'objectiu que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància en sistemes microinformàtics i xarxes a distància de la manera més efectiva possible.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes Online?

  El curs acadèmic de sistemes microinformàtics i xarxes a distància es divideix en dos semestres, el primer comença al mes de setembre i el segon al mes febrer. Más información sobre este texto de origenPara obtener más información sobre la traducción, se necesita el texto de origen Enviar comentarios Paneles laterales Cadascun dels estudiants podrà assistir i visualitzar les classes en qualsevol moment. Tot i això, ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem que els nostres estudiants surtin preparats per a la inserció al món laboral. Per això, comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè l'alumnat efectuï un període de pràctiques professionals a l'àmbit que li competeix.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Gràcies a la realització del Cicle Formatiu en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un creixement de la teva etapa professional i ampliaràs les possibilitats per a la incorporació al món laboral actual.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb aquest Cicle Formatiu en Sistemes Mircorinformàtics i Xarxes a distància?

  El nivell d'inserció laboral del fp sistemes microinformàtics i xarxes a distància és elevat, ja que el sector de la informàtica està en auge i cada vegada més les diferents empreses i organitzacions necessiten a les seves plantilles persones qualificades que sàpiguen respondre a les activitats i tasques informàtiques . Per aquesta raó, el Cicle Formatiu en Sistemes Microinformàtics i Xarxes us obrirà les portes d'un dels sectors més importants de les diferents famílies professionals.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les seves sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes de sistemes microinformàtics i xarxes online, no tinguis problemes amb les assignatures .

Programaris utilitzats al Cicle Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes online

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown