SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma a distància

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions a Distància

Título Oficial

Técnico Superior en Desarrollo de Aplicaciones Multiplataforma

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Febrer 2023

Informació sobre estudiar una FP a Informàtica i Comunicacions

Assignatures del Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a distància

El cicle formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a distància (DAM) és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Si ets un apassionat o apassionada del món de la programació i el desenvolupament en diferents plataformes, aquest és el teu cicle.

El grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a distància és una de les formacions més completes de la FP i les pots complementar amb el grau superior d’Administració de Sistemes i Xarxes (ASIR) o Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW). Obtingues 2 titulacions 100% oficials en tan sols 3 anys i converteix-te en un professional qualificat.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
SISTEMES INFORMÀTICS
132
M02
BASES DE DADES
165
M03
PROGRAMACIÓ
231
M04
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
99
M05
ENTORNS DE DESENVOLUPAMENT
66
M06
ACCÉS A DADES
99
M07
DESENVOLUPAMENT D'INTERFACES
99
M08
PROGRAMACIÓ MULTIMÈDIA I DISPOSITIUS MÒBILS
132
M09
PROGRAMACIÓ DE SERVEIS I PROCESSOS
66
M10
SISTEMES DE GESTIÓ EMPRESARIAL
99
M11
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
66
M12
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
66
M13
PROJECTE DE DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS MULTIPLATAFORMA
297
M14
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
383
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic o tècnica Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma informàtiques per a
   la gestió empresarial i de negoci.
  • Desenvolupador d’aplicacions informàtiques mòbils.
  • Implantació de sistemes ERP-CRM i gestió de la informació i integritat de la mateixa.
  • Desenvolupador de components personalitzats per a sistemes ERP-CRM

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Febrer de 2023

 • Duració:

  1617h. Lectives - 383 FCT 3

 • Modalitat:

  A distància

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Opinions sobre la FP en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

També et pot interessar

 • Ets un apassionat del món de la programació i el desenvolupament en diferents plataformes?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a distància on obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis com, quan i des d'on necessitis. Podràs obtenir una titulació oficial de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i acostar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és la primera institució que presenta una formació professional oficial online, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a distància disposa d'un programa d'estudi que permet compaginar el vostre procés d'aprenentatge amb les vostres activitats laborals i personals.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre sistemes informàtics, bases de dades, programació, llenguatges de marques, sistemes de gestió d'informació i aspectes relacionats amb entorns de desenvolupament, accés a dades, desenvolupament d'interfícies, programació multimèdia i molt més.

 • Com serà la teva formació de desenvolupament d'aplicacions multiplataforma?

  Al Grau Formatiu de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a distància podràs fer classes tant en directe com en diferit per veure-les en el moment que consideris oportú. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb un campus virtual perquè puguis connectar-te a les classes de manera en línia. En canvi, allò que correspon a la realització d'exàmens i el període de formació en centres de treball (FCT) haurà de ser presencial per completar la teva etapa acadèmica.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre el desenvolupament d'aplicacions multiplataforma i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Linkia FP compta amb serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per guiar l'alumnat, amb l'objectiu que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva possible.

 • Quan faràs aquest Cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma?

  El curs acadèmic es divideix en dos semestres, el primer comença al mes de setembre i el segon al mes febrer. Cadascun dels estudiants podrà assistir i visualitzar les classes en qualsevol moment. Tot i això, ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem que els nostres estudiants surtin preparats per a la inserció al món laboral. Per això, comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè l'alumnat efectuï un període de pràctiques professionals a l'àmbit que li competeix.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Gràcies a la realització del Cicle Formatiu en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un creixement de la teva etapa professional i ampliaràs les possibilitats per a la incorporació al món laboral actual.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  Les aplicacions mòbils, en aquests moments, ja formen part de la nostra vida diària. És per això que, actualment, hi ha una demanda molt alta dins aquest sector de persones qualificades que sàpiguen dur a terme les activitats corresponents. Per això, el Cicle Formatiu en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma us facilitarà l'oportunitat d'accedir a un lloc de treball que actualment es troba en auge.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les seves sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes, no tinguis problemes amb les assignatures.

Softwares utilitzats al Cicle Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

Els softwares utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown