Oficial

FP Dietètica a distància

FP Oficial de Sanitat a Distància

Desde 1.814€

logo agenda 2030
Título Oficial

Técnico Superior en Dietética

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre Estudiar una FP de Nutrició i Dietètica a Distància

Assignatures de l’FP en Tècnic Superior en Dietètica i Nutrició a distància Homologat

El cicle formatiu de Grau Superior de Dietètica online és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Si vols estudiar Dietètica en línia, aquest cicle formatiu a distància de dietètica és el més adequat per a tu, perquè aprendràs què és l’alimentació i com ens afecta des d’una visió completa de la mateixa. Estudiar nutrició i dietètica a distància us prepararà per elaborar dietes adaptades a persones i col·lectius, i controlar la qualitat de l’alimentació humana.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1600h. Lectives - 400 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Seus d'exàmens:

  Convocatòria ordinària: Alacant, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa. Convocatòria extraordinària: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Tenerife, València.

MATRICULA'T JA
Laboratorio Clínico y Biomédico
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE L'ÀREA DE TREBALL ASSIGNADA A LA UNITAT/GABINET DE DIETÈTICA
60
ALIMENTACIÓ EQUILIBRADA
320
CONTROL ALIMENTARI
340
FISIOPATOLOGIA APLICADA A DIETÈTICA
180
RELACIONS A L'ÀMBIT DE TREBALL
180
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
icon table

Opinions sobre Estudiar la FP en Dietètica online

Módulo
Unidades Formativas
Horas
DIETOTERÀPIA
240
MICROBIOLOGIA I HIGIENE ALIMENTÀRIA
EDUCACIÓ SANITÀRIA I PROMOCIÓ DE LA SALUT
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic/a en Dietètica i Nutrició
  • Tècnic/a en Higiene Alimentària a hospitals i empreses del sector alimentari
  • Tècnic/a de suport en herboristeries i parafarmàcies
  • Educador/a sanitari/ària

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Voleu saber-ho tot sobre l'alimentació i veure com ens afecta des d'una visió completa?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a distància on obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis com, quan i des d'on necessitis. Podràs obtenir una titulació oficial de tècnic superior dietètica i nutrició a distància homologat i apropar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és la primera institució que presenta una formació professional oficial online, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre Grau Superior en Dietètica en línia disposa d'un programa d'estudi que permet compaginar el vostre procés d'aprenentatge amb les vostres activitats laborals i personals.

 • Què aprendràs a l'Estudiar l'FP de Nutrició i Dietètica a distància?

  A fp dietètica online aprendràs conceptes sobre l'alimentació equilibrada, la dietoteràpia, el control alimentari, la microbiologia, l'educació i promoció de la salut i aspectes relacionats amb la fisiopatologia aplicada a la dietètica i les relacions en l'àmbit de treball, entre d'altres .

 • Com serà la teva formació de Tècnic Superior en Dietètica en línia?

  Al Grau Formatiu de Dietètica online podràs fer classes tant en directe com en diferit per veure-les en el moment que consideris oportú. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs l'FP de Dietètica online?

  Comptem amb un campus virtual perquè puguis connectar-te a les classes de nutrició i dietètica a distància de manera en línia. En canvi, allò que correspon a la realització d'exàmens i el període de formació en centres de treball (FCT) haurà de ser presencial per completar la teva etapa acadèmica.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre la dietètica en línia i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació en centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu a l'FP de Dietètica i nutrició a distància?

  Linkia FP compta amb serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per guiar l'alumnat, amb l'objectiu que visquin l'experiència d'estudiar la nutrició i la dietètica a distància de la manera més efectiva possible.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle en Tècnic Superior de Dietètica en línia?

  El curs acadèmic de fp dietètica a distància es divideix en dos semestres, el primer comença al mes de setembre i el segon al mes febrer. Cadascun dels estudiants podrà assistir i visualitzar les classes en qualsevol moment. Tot i això, ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem que els nostres estudiants surtin preparats per a la inserció al món laboral. Per això, comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè l'alumnat efectuï un període de pràctiques professionals a l'àmbit de la nutrició i dietètica a distància.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Gràcies a la realització del Cicle Formatiu en Dietètica online, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un creixement de la teva etapa professional i ampliaràs les possibilitats per a la incorporació al món laboral actual.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb aquest Cicle Formatiu en Nutrició i Dietètica a distància?

  El sector de la nutrició i la dietètica a distància, actualment, es troba entre una de les famílies professionals que té un dels nivells més alts d'inserció. Per això, estudiant aquest cicle formatiu t'acostaràs al mercat laboral amb les màximes garanties i podràs exercir la teva activitat professional en un lloc de treball adaptat a les teves preferències.

El títol de FP en Nutrició i Dietètica a distància

A més de l'FP de Nutriicón i Dietètica a distància, també us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown