Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Mitjà

FP Gestió Administrativa a Madrid

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

Presencial

green arrow

Preu del curs

1.800€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP en Gestió Administrativa a Madrid

A Linkia FP creiem que és important complir els objectius d’una empresa per aconseguir la millora i el creixement de la mateixa. Per això, comptem amb un Cicle Mitjà en Gestió Administrativa a Madrid perquè els nostres estudiants aprenguin a planificar, organitzar, dirigir, coordinar i controlar les diferents funcions d’una organització.

Al Cicle Mitjà en Gestió Administrativa a Madrid l’alumnat coneixerà com és la comunicació empresarial i l’atenció directa amb el client, així com les operacions administratives de recursos humans i qüestions bàsiques com la compravenda. A més, tindreu l’oportunitat de formar-vos sobre el tractament de la documentació comptable i ser partícip dels aspectes relacionats amb l’empresa a l’aula.

FP MADRID

 • Inici:

  Setembre 2024

 • Duració:

  2000h

 • Modalitat:

  Presencial o híbrid

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid

Assignatures del CGFM de Gestió Administrativa a Madrid

La configuració del cicle formatiu està subjecta a canvis, podent variar la distribució modular entre primer i segon any.

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
COMUNICACIÓ EMPRESARIAL I ATENCIÓ AL CLIENT
170
M02
EMPRESA I ADMINISTRACIÓ
110
M03
OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE LA COMPRAVENDA
90
M04
TÈCNICA COMPTABLE
135
M05
TRACTAMENT INFORMÀTIC DE LA INFORMACIÓ
90
M06
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
105
M07
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
300
M08
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M09
EMPRESA A L'AULA
165
M10
OPERACIONS AUXILIARS DE GESTIÓ DE TRESORERIA
195
M11
OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE RECURSOS HUMANS
125
M12
TRACTAMENT DE LA DOCUMENTACIÓ COMPTABLE
145
M13
INGLÉS PROFESSIONAL PER A GRAU MITJÀ
370
M14
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT II
M15
PROJECTE INTERMODULAR
M16
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Tenir algun dels següents títols:
   • ESO
   • Tècnic Bàsic o Tècnic de Formació Professional

   Haver superat:

   • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
   • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
   • La Prova d’accés a Grau Mitjà
   • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Auxiliar administratiu.
  • Ajudant doficina.
  • Auxiliar administratiu de cobraments i pagaments
  • Administrativa/administratiu d’oficina.
  • Auxiliar administratiu de gestió de personal
  • Auxiliar administratiu de les administracions públiques.
  • Recepcionista.
  • Empleada/empleat d’atenció al client.
  • Empleada / empleat de tresoreria.
  • Empleada / empleat de mitjans de pagament

Programaris utilitzats al Cicle Mitjà Gestió Administrativa a Madrid

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Mitjà en Gestió Administrativa a Madrid són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Vols ser un expert en l'assessorament laboral, comptable i fiscal d'una empresa?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Gestió Administrativa i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre comunicació empresarial i atenció al client, operacions administratives de compravenda, tècnica comptable, tractament de la documentació, operacions auxiliars de gestió de tresoreria i aspectes relacionats amb el tractament informàtic de la comunicació, empresa i administració i molt més.

 • Com serà la teva formació al cicle formatiu de Gestió Administrativa a Madrid?

  L'avantatge d'estudiar Gestió Administrativa a Madrid és que podràs fer les classes al nostre centre de formació professional, treballant els coneixements pràctics a l'aula i tenint un contacte constant amb el professorat. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre la gestió administrativa i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Tindràs un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el teu procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Gestió Administrativa a Madrid?

  Els Cicles Formatius es distribueixen en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposaràs d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i fer servir tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Gestió Administrativa, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d¿inserció laboral del Cicle de Gestió Administrativa a Madrid? ​

  Segons les dades recollides per l'empresa de recursos humans de Randstad, el 2020 es van arribar a formalitzar un total de 160.806 contractes signats gràcies a la realització d'aquest cicle formatiu, ja que, en aquests moments, forma part d'una de les famílies professionals que lidera al rànquing com l'àrea formativa amb més ocupabilitat.

El títol de tècnic en gestió administrativa

També et pot interessar

Preguntes Freqüents sobre l'FP Mitjà de Gestió Administrativa a Madrid ​

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK