Solicita información

Demana més informació

¿Alguna pregunta? Consúltanos y te llamamos

Gracias por contactar con Linkia FP

En breve un asesor se pondrá en contacto contigo para resolver todas tus consultas

FP Educació Infantil a Distància

FP Oficial de Serveis Socioculturals i a la Comunitat a Distància

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

A Distància

green arrow

Preu del curs

1.397€

Demana més informació

Gracias por contactar con Linkia FP

En breve un asesor se pondrá en contacto contigo para resolver todas tus consultas

Informació sobre estudiar una FP a Serveis Socioculturals ia la Comunitat

Assignatures del Grau Superior d’Educació Infantil a distància

El cicle formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Si els petits són la teva passió, obteniu la titulació de tècnic superior en Educació Infantil i treballeu com a educador o educadora infantil en escoles bressol, centres educatius, ludoteques…

57.280 titulats al Cicle Superior d’Educació Infantil han estat contractats el 2017, un 13% més que el 2016, segons el Servei Estatal d’Ocupació (SEPE).

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Febrer de 2023

 • Duració:

  1551h. Lectives - 449 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Educación Infantil a distancia
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Educadors infantils al primer cicle d’educació infantil, sempre sota la supervisió d’un mestre o una mestra.
  • Educadors a les institucions dependents d’organismes estatals o autonòmics i locals, i en centres de titularitat privada.
  • Educadors en institucions i/o programes específics de treball amb menors (0-6 anys) en situació de risc social, o en mitjans dajuda familiar, seguint les directrius daltres professionals.
  • Educadors en programes o activitats de lleure i lleure infantil amb menors de 0 a 6 anys: ludoteques, cases de cultura, biblioteques, centres educatius, centres de lleure, granges escola.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Tens vocació pels més petits i els vols acompanyar en el seu procés educatiu?

  Linkia FP, pionera en la Formació Professional Oficial a distància, fa més de 50 anys que ofereix una educació íntegra i de qualitat entre els estudiants de fp. Amb nosaltres, podreu obtenir una titulació oficial de Tècnic en Educació Infantil i conèixer els aspectes relacionats amb el sector professional de l'actualitat. A Linkia FP ens centrem en la qualitat i en la calidesa del nostre alumnat perquè tots i cadascun afrontin amb garanties la seva incorporació al món laboral. Per això, potenciem l'ensenyament competencial i col·laboratiu en un marc digital on les tecnologies i la modalitat en línia fan de l'aprenentatge un estudi més còmode.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  No serà un problema. El Grau Superior d'Educació Infantil a distància compta amb un pla d'estudis que permet la flexibilitat de compaginar la teva etapa acadèmica amb les activitats laborals i personals del dia a dia.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre la intervenció amb les famílies i atenció a menors en risc social, la didàctica de l'educació infantil, l'autonomia personal i la salut, i aspectes relacionats amb el joc i la metodologia, l'expressió i la comunicació, entre molts més.

 • Com serà la teva formació d'educació infantil?

  Al Cicle d'Educació Infantil a distància podràs assistir a les classes en línia en directe o, si ho prefereixes, veure-les en diferit posteriorment. Un cop et matriculis al grau formatiu, el nostre equip et facilitarà els materials digitals perquè puguis seguir totes les classes, activitats i lliuraments del curs acadèmic.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual amb la finalitat de poder organitzar la formació del centre i que els estudiants tinguin la facilitat de fer els lliuraments, visualitzar les classes i fer qualsevol tipus de consulta.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre l'educació infantil i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP comptem amb un gran equip que guia els nostres estudiants durant tot el seu procés acadèmic. Tenim serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per tal que se sentin acompanyats en tot moment i que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva.

 • Quan faràs aquest Cicle d'Educació Infantil?

  El Cicle d'Educació Infantil es divideix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. L'alumnat podrà assistir a les classes en directe o veure-les quan consideri oportú, sempre que tingui en compte el calendari dactivitats i lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem garantir la inserció laboral dels nostres estudiants en aquell àmbit que sempre han desitjat. Per això, el nostre centre de formació professional compta amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè tots i cadascun puguin realitzar el seu període de pràctiques professionals en empreses líder del sector.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Educació Infantil, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el país i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un gran desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats dinserció laboral.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  Educació Infantil és una professió molt demandada per les diferents organitzacions del sector, ja que calen professionals qualificats que sàpiguen tractar amb una gran experiència l'educació dels diferents nens. Per això, el Cicle Formatiu en Educació Infantil a distància us permetrà l'oportunitat d'accedir al mercat laboral actual amb un lloc de treball en aquell lloc que sempre heu buscat.

El títol d'educació infantil

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown