FP cicles formatius de grau mitjà a distància

Logo del centro

grado superior integración social

Cicles formatius de grau mitjà a distància

Els cicles formatius deGrau Mitjà es dirigeixen principalment a estudiants que han optat per realitzar uns estudis aplicats a una professió en concret i que obtindran un títol de Tècnic / a en la professió escollida. Es tracta d'una formació en línia orientada a la pràctica professional que permet a l'estudiant compaginar els seus estudis amb altres activitats ja siguin laborals o familiars. El certificat que s'obté està reconegut a tot el mercat europeu de treball.

Característiques dels graus mitjans a distància

Aquests cicles formatius a distància que oferim a Linkia FP tenen una durada d'entre 1400 i 2000 hores i inclouen una formació en centres de treball que capacita els estudiants per a la posterior incorporació al mercat de treball o bé l'especialització professional per a aquelles persones que ja estiguin en actiu. En Linkia FP facilitem la identificació d'empreses per realitzar aquestes pràctiques en tot el territori nacional.

Mòduls de grau mitjà amb continuïtat acadèmica

La FP de grau mitjà que oferim a Linkia FP pot tenir una continuïtat acadèmica amb els cicles formatius de Grau Superior que reforci tant la carrera professional com l'especialització en un sector laboral determinat. La continuïtat que us proposem a grau superior és la següent:

  • Grau mitjà a distància de Gestió Administrativa: aquest cicle té continuïtat amb el cicle de grau Superior d'Administració i Finances o d'Assistència a la Direcció.
  • Grau mitjà a distància de Cures auxiliars d'infermeria: aquest cicle té continuïtat amb el cicle de grau Superior de Dietètica, Educació Infantil o Integració Social.
  • Grau mitjà a distància de Sistemes Microinformàtics i Xarxes: aquest cicle té continuïtat amb el cicle de grau Superior d'Administració de Sistemes i Xarxes.

CFGM a distància que permeten doble titulació o 3x2

També es poden complementar els dos graus mitjans que oferim de Cures auxiliars d'infermeria i Farmàcia i Parafarmàcia ja que d'aquesta manera un estudiant en 3 anys pot aconseguir aquests dos títols.

Requisits d'accés
ESO, Prova d'accés a Grau Mitjà
Altres cicles de Grau Mitjà, Títol oficial superior o equivalent a qualsevol dels anteriors, Títol de BUP
Cicles formatius a distància en
Escull el cicle que millor s'adapti a tu
àrea professional
Filtros:
Continuïtat universitària
Doble titulació