Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Màster FP en Intel·ligència Artificial i Big Data a Madrid

Curs d’especialització en informàtica i comunicacions

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitar

Presencial

green arrow

Preu del curs

2.200€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar un Curs d’Especialització en Intel·ligència Artificial i Big Data a Madrid

Assignatures del Màster d’FP Intel·ligència Artificial i Big Data

El Curs Especialització Intel·ligència Artificial i Big Data és un curs d’especialització dissenyat amb l’objectiu de proporcionar a l’alumnat un coneixement profund i pràctic de les tecnologies actuals d’intel·ligència artificial i big data. Durant el fp intel·ligènica artificial i big data, els nostres estudiants aprendran les qüestions essencials sobre algoritmes d’aprenentatge automàtic, processament de llenguatge natural, xarxes neuronals, anàlisi de dades i molt més.

A Linkia FP comptem amb professionals del sector de la intel·ligència artificial i big data, els quals estan dedicats a ajudar-te a adquirir les habilitats pràctiques i aplicables necessàries. A més, tindràs accés a una àmplia varietat d’eines i recursos per desenvolupar-ne la capacitat, amb la finalitat de treballar en problemes complexos de dades i analítica.

FP PRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  600 hores

 • Modalitat:

  Presencial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
MODELS D'INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL
40
M02
SISTEMES D'APRENENTATGE AUTOMÀTIC
50
M03
PROGRAMACIÓ D'INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL
110
M04
SISTEMES DE BIG DATA
55
M05
BIG DATA APLICAT
75
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Estar en possessió del títol de tècnic superior d’algun dels següents cicles formatius de grau superior:

  • Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa
  • Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma
  • Desenvolupament d’Aplicacions Web
  • Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics
  • Mecatrònica industrial
  • Automatització i Robòtica Industrial
  • Desenvolupador/a d’Intel·ligència Artificial i Big Data
  • Programador/a de sistemes experts
  • Expert/a en Intel·ligència Artificial i Big Data
  • Analista de dades
 • T'agradaria ser un especialista en Intel·ligència i Big Data i vols dedicar-t'hi?

  A Linkia FP pots aconseguir-ho gràcies al nostre Curs Especialització Intel·ligència Artificial i Big Data. Estudiar intel·ligència artificial i big data és una excel·lent opció per a aquelles persones interessades en l'anàlisi i el processament de grans quantitats d'informació. Aquestes disciplines permeten als professionals identificar patrons i tendències, fer prediccions i prendre decisions informades basades en dades. A més a més, la demanda d'experts en intel·ligència artificial i big data és alta en una àmplia varietat d'indústries. Els estudiants poden esperar adquirir habilitats pràctiques en l'ús d'eines i tècniques d'anàlisi de dades i algorismes d'aprenentatge automàtic, cosa que els permetrà resoldre problemes complexos i desenvolupar solucions innovadores.

 • Què aprendràs amb nosaltres al Curs d'Especialització d'Intel·ligència Artificial i Big Data?

  A la FP Intel·ligència artificial i Big Data, aprendràs sobre una àmplia varietat de temes relacionats amb aquestes disciplines. Això inclou laprenentatge automàtic, el processament del llenguatge natural, la mineria de dades, lanàlisi de xarxes, la visualització de dades i més. També adquiriràs habilitats pràctiques en l'ús d'eines i tècniques com Python, R, TensorFlow, Keras i altres programes populars. A través de tasques i projectes pràctics, tindreu l'oportunitat d'aplicar el que heu après per resoldre problemes complexos i desenvolupar solucions innovadores. En resum, el curs d'especialització en intel·ligència artificial i big data proporciona una formació rigorosa i completa per preparar-te per a una carrera emocionant al món de l'anàlisi i l'analítica de dades.

 • Com serà la teva formació de FP en Intel·ligència Artificial i Big Data a Madrid?

  A l'FP Intel·ligència Artificial i Big Data podràs fer les classes a través del nostre centre presencial de Linkia FP Madrid, on aprendràs tècniques i eines per analitzar grans conjunts de dades, identificar patrons i tendències i utilitzar aquesta informació per prendre decisions informades. Un curs despecialització que et proporcionarà una base sòlida per a una carrera professional en un camp de ràpid creixement i alta demanda.

 • On la realitzaràs?

  Al nostre centre presencial de Linkia FP Madrid us oferim un curs especialització en intel·ligència artificial i big data amb instal·lacions innovadores que us permetran aprendre d'una manera dinàmica i pràctica. El nostre Màster de FP inclou accés a tecnologies de darrera generació i experts en el camp de la intel·ligència artificial i big data, que et proporcionaran una formació rigorosa i completa.

 • Qui estarà amb tu?

  Al nostre curs especialització intel·ligència artificial i big data, comptem amb un equip d'experts altament capacitats que us acompanyaran durant tot el procés d'aprenentatge. Els nostres instructors tenen una àmplia experiència en el camp de la intel·ligència artificial i big data i estan compromesos a ajudar-te a assolir els seus objectius acadèmics i professionals. A més, el nostre equip de suport estarà disponible per oferir assistència i orientació en qualsevol moment del curs acadèmic.

 • Com garantirem la teva inserció laboral després del Curs d´Especialització en Intel·ligència Artifical i Big Data?

  Cada cop més estudiants estan veient la importància d'adquirir experiència pràctica al món professional abans d'obtenir el seu títol oficial. Al sector de la intel·ligència artificial i el big data, això és particularment crucial, ja que les empreses estan buscant constantment nous talents i habilitats especialitzades. Al curs especialització en intel·ligència artificial podràs treballar en projectes emocionants, col·laborar amb equips multidisciplinaris i, a més, aprendre dels professionals al camp.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Estudiar una titulació 100% oficial al curs especialització intel·ligència artificial i big data et proporcionarà les habilitats i coneixements necessaris per destacar al mercat laboral. A més, comptar amb una titulació oficial us obrirà les portes a una àmplia varietat d'oportunitats de treball i us permetrà accedir a salaris competitius.

 • Quin és el nivell dinserció laboral amb aquest Màster de FP en Intel·ligència Artificial i Big Data?

  La intel·ligència artificial i el big data són dues de les àrees amb més demanda de professionals al mercat laboral actual. La digitalització creixent i l'augment de l'ús de dades a les empreses estan generant una gran quantitat d'oportunitats laborals en aquests camps. Els professionals formats al fp intel·ligència artificial i big data tenen una àmplia gamma d'opcions de treball en diferents sectors, com la tecnologia, la salut, les finances, el comerç electrònic, entre d'altres i, cada cop més, les empreses del sector estan cercant activament experts en aquestes àrees per millorar les seves operacions i prendre decisions més informades.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK