SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid

FP Oficial de Sanitat Presencial a Madrid

Desde 2.475€

agenda-2030
Título Oficial

Técnico en Farmacia y Parafarmacia

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Presencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP a Sanitat

Assignatures del Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid

El Cicle Mitjà centrat en Farmàcia i Parafarmàcia és una de les titulacions de Linkia que està autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i que a més està validada a tot Espanya.

Ara mateix l’àmbit de la Farmàcia i la Parafarmàcia és un dels més demandats pel que fa a l’àrea de la sanitat. En aquest cicle, allò que aprendràs sobre això seran les qüestions i els procediments necessaris per arribar a ser un dels grans professionals dedicats a aquest sector. Obtindràs les capacitats i les actituds corresponents per així poder introduir-te al mercat laboral sent un dels més preparats.

FP PRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1630h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
ANATOMOFOSIOLOGIA I PATOLOGIA BÀSIQUES
99
M02
DISPENSACIÓ DE PRODUCTES PARAFARMACÈUTICS
165
M03
DISPOSICIÓ I VENDES DE PRODUCTES
66
M04
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
M05
OFICINA DE FARMÀCIA
132
M06
OPERACIONS BÀSIQUES DE LABORATORI
M07
PRIMERS AUXILIS

Opinions sobre la FP en Farmàcia i Parafarmàcia

Módulo
Unidades Formativas
Horas
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Tenir l’educació secundària obligatòria (ESO).
  • Fer una prova d’accés al grau mitjà.
  • Tenir altres Cicles Formatius de Grau Mitjà.
  • Altres Cicles Formatius de Grau Mitjà
  • Haver obtingut la titulació de BUP.
  • Tenir un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels esmentats.
  • Tècnic/a en Farmàcia i Parafarmàcia
  • Tècnic/a al magatzem de medicaments
  • Tècnic/a en farmàcia hospitalària

Softwares utilitzats al Cicle Mitjà Farmàcia i Parafarmàcia

Els softwares utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Mitjà Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Sempre has volgut dedicar-te al sector farmacèutic i fomentar la promoció de la salut?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a Madrid on obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis al nostre centre de fp presencial. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia i acostar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és una institució que presenta una formació professional oficial, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre la dispensació i l'elaboració de productes sanitaris i estudiaràs sobre els controls analítics, l'atenció a l'usuari i la presa de mostres, entre múltiples funcions més.

 • Com serà la teva formació de Farmàcia i Parafarmàcia?

  Al Grau Formatiu de Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid podràs fer les classes al nostre centre de formació professional, treballant els coneixements pràctics a l'aula i tenint un contacte constant amb el professorat. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre la farmàcia i la parafarmàcia i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació en centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Linkia FP compta amb serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per guiar l'alumnat, amb l'objectiu que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva possible.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Farmàcia i Parafarmàcia?

  El curs acadèmic es divideix en dos semestres, el primer comença al mes de setembre i el segon al mes febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem que els nostres estudiants surtin preparats per a la inserció al món laboral. Per això, comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè l'alumnat efectuï un període de pràctiques professionals a l'àmbit que li competeix.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Gràcies a la realització del Cicle Formatiu en Farmàcia i Parafarmàcia, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un creixement de la teva etapa professional i ampliaràs les possibilitats per a la incorporació al món laboral actual.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  En aquests moments, els professionals del sector sanitari són necessaris al mercat laboral. Per aquesta raó, el Cicle Formatiu en Farmàcia i Parafarmàcia a distància us permetrà l'oportunitat d'incorporar-vos en un lloc de treball que actualment té un nivell d'ocupabilitat elevat.

El títol de Farmàcia i Parafarmàcia

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown