Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Mitjà

FP Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

Presencial

green arrow

Preu del curso

2.400€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP a Farmàcia i Parafarmàcia

El Cicle Mitjà centrat en Farmàcia i Parafarmàcia és una de les titulacions de Linkia que està autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i que a més està validada a tot Espanya.

Ara mateix l’àmbit de la Farmàcia i la Parafarmàcia és un dels més demandats pel que fa a l’àrea de la sanitat. En aquest cicle, allò que aprendràs sobre això seran les qüestions i els procediments necessaris per arribar a ser un dels grans professionals dedicats a aquest sector. Obtindràs les capacitats i les actituds corresponents per així poder introduir-te al mercat laboral sent un dels més preparats.

FP PRESENCIAL O HÍBRID

 • Inici:

  Setembre 2024

 • Duració:

  2000h

 • Modalitat:

  Presencial o híbrid

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid

Assignatures del Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid

La configuració del cicle formatiu està subjecta a canvis, podent variar la distribució modular entre primer i segon any.

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
ANATOMOFOSIOLOGIA I PATOLOGIA BÀSIQUES
99
M02
DISPENSACIÓ DE PRODUCTES PARAFARMACÈUTICS
165
M03
DISPOSICIÓ I VENDES DE PRODUCTES
66
M04
OFICINA DE FARMÀCIA
66
M05
OPERACIONS BÀSIQUES DE LABORATORI
132
M06
PRIMERS AUXILIS
132
M07
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
66
M08
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
M09
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M10
DISPENSASIÓ DE PRODUCTES FARMACÈUTICS
165
M11
FARMÀCIA HOSPITALÀRIA
65
M12
FORMULACIÓ MAGISTRAL
85
M13
INGLÉS PROFESSIONAL PER A GRAU MITJÀ
132
M14
PROJECTE INTERMODULAR
99
M15
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
99
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Tenir algun dels següents títols:

  • ESO
  • Tècnic Bàsic o Tècnic de Formació Professional

  Haver superat:

  • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
  • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
  • La Prova d’accés a Grau Mitjà
  • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Tècnic/a en Farmàcia i Parafarmàcia
  • Tècnic/a al magatzem de medicaments
  • Tècnic/a en farmàcia hospitalària

Programaris utilitzats al Cicle Mitjà Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid

Els softwares utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Mitjà Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Sempre has volgut dedicar-te al sector farmacèutic i fomentar la promoció de la salut?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a Madrid on obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis al nostre centre de fp presencial. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia i acostar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és una institució que presenta una formació professional oficial, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre la dispensació i l'elaboració de productes sanitaris i estudiaràs sobre els controls analítics, l'atenció a l'usuari i la presa de mostres, entre múltiples funcions més.

 • Com serà la teva formació de Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid? ​

  Al Grau Formatiu de Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid podràs fer les classes al nostre centre de formació professional, treballant els coneixements pràctics a l'aula i tenint un contacte constant amb el professorat. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre la farmàcia i la parafarmàcia i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació en centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Linkia FP compta amb serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per guiar l'alumnat, amb l'objectiu que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva possible.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Farmàcia i Parafarmàcia?

  El curs acadèmic es divideix en dos semestres, el primer comença al mes de setembre i el segon al mes febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem que els nostres estudiants surtin preparats per a la inserció al món laboral. Per això, comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè l'alumnat efectuï un període de pràctiques professionals a l'àmbit que li competeix.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Gràcies a la realització del Cicle Formatiu en Farmàcia i Parafarmàcia, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un creixement de la teva etapa professional i ampliaràs les possibilitats per a la incorporació al món laboral actual.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral del Cicle de Farmàcia i Parafarmàcia? ​

  En aquests moments, els professionals del sector sanitari són necessaris al mercat laboral. Per aquesta raó, el Cicle Formatiu en Farmàcia i Parafarmàcia a distància us permetrà l'oportunitat d'incorporar-vos en un lloc de treball que actualment té un nivell d'ocupabilitat elevat.

El títol de Farmàcia i Parafarmàcia

També et pot interessar

Preguntes freqüents sobre el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK