homologat

FP Cicle Mitjà Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid

Títol oficial
Títol Oficial de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia.
Nombre d'hores
2000 horas.
modalitat
Presencial.
Inicio
setembre 2021
Descripció
Itineraris i més informació

Assignatures del Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a MadridEl Cicle Mitjà centrat en Farmàcia i Parafarmàcia és una de les titulacions de Linkia que està autoritzada pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i que a més està validada a tot Espanya. Ara mateix l'àmbit de la Farmàcia i la Parafarmàcia és un dels més demandats pel que fa a l'àrea de la sanitat. En aquest cicle, el que aprendràs sobre això seran les qüestions i els procediments necessaris per arribar a ser un dels grans professionals dedicats a aquest sector. Obtindràs les capacitats i les actituds corresponents per així poder introduir-te al mercat laboral sent un dels més preparats. El Cicle de Farmàcia i Parafarmàcia es tracta d'un curs de 50 hores de tallers i 264 hores de diferents mòduls, el M04 i el M07, dos mòduls en els quals hauràs de matricular-te al centre Educem. Aquí podràs veure quin és el programa corresponent a aquest cicle, estructurat en diferents matèries i mòduls. Cadascun d'ells es dividirà en unitats formatives, que seran avaluades de manera individual.

asignaturas farmaciaEl Ciclo Medio centrado en Farmacia y Parafarmacia es una de las titulaciones de Linkia que está autorizada por el Ministerio de Educación y Formación Profesional y que además está validada en toda España.  

Ahora mismo el ámbito de la Farmacia y la Parafarmacia es uno de los más demandados en lo que respecta al área de la sanidad. En este ciclo, lo que aprenderás acerca de ello serán las cuestiones y los procedimientos necesarios para llegar a ser uno de los grandes profesionales dedicados a este sector. Obtendrás las capacidades y las actitudes correspondientes para así poder introducirte en el mercado laboral siendo uno de los más preparados.  

Aquí podrás ver cuál es el programa correspondiente a este ciclo, estructurado en diferentes materias y módulos. Cada uno de ellos se dividirá en unidades formativas, que serán evaluadas de manera individual.  

Asignaturas
M01:
ANATOMOFOSIOLOGÍA Y PATOLOGÍA BÁSICAS
120 HORAS
M02:
DISPENSACIÓN DE PRODUCTOS PARAFARMACÉUTICOS
210 HORAS
M03:
DISPOSICIÓN Y VENTAS DE PRODUCTOS
100 HORAS
M04:
FORMACIÓN Y ORIENTACIÓN LABORAL
90 HORAS
M05:
OFICINA DE FARMACIA
170 HORAS
M06:
OPERACIONES BÁSICAS DE LABORATORIO
235 HORAS
M07:
PRIMEROS AUXILIOS
75 HORAS
M08:
DISPENSASIÓN DE PRODUCTOS FARMACÉUTICOS
145 HORAS
M09:
EMPRESA E INICIATIVA EMPRENDEDORA
65 HORAS
M10:
FARMACIA HOSPITALARIA
85 HORAS
M11:
FORMULACIÓN MAGISTRAL
165 HORAS
M12:
INGLÉS TÉCNICO PARA GRADO MEDIO
50 HORAS
M12:
PROMOCIÓN DE LA SALUD
130 HORAS

Requisits d'accés de Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid

 • Tenir l’Educació Secundària Obligatòria (ESO).
 • Fer una Prova d’Accés a Grau Mitjà.
 • Tenir altres Cicles Formatius de Grau Mitjà.
 • Haver obtingut la titulació de BUP.
 • Tenir un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels esmentats.

Sortides professionals en FP de Farmàcia i Parafarmàcia

Amb aquest curs d’Auxiliar de Farmàcia i Parafarmàcia podràs elaborar productes farmacèutics i realitzar la seva venda, sempre que es fomenti la promoció de la salut i executat les qüestions administratives i de control de l’establiment. Per a això, hauràs de complir amb les normatives de qualitat, de seguretat i de precaució ambiental. Aquí et deixem les diferents sortides professionals si obtens el títol de Farmàcia i Parafarmàcia:

 • Tècnic/a en Farmàcia i Parafarmàcia
 • Tècnic/a en Magatzem de medicaments
 • Tècnic/a en Farmàcia hospitalària

On estudiar Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid

 • Per què Linkia FP?

Linkia és una agrupació de centres oficials especialitzats en Formació Professional que ofereix als alumnes i les alumnes la possibilitat d’obtenir diferents titulacions oficials. Un sector educatiu que et permetrà aprendre tots els coneixements bàsics sobre els diferents àmbits professionals que oferim perquè serveixi d’ajuda per al teu futur ocupació laboral.

 • Com serà la teva formació?

estudiar farmacia
En Linkia FP brindem a la teva disposició les eines necessàries perquè puguis aprendre a les diferents matèries que proporcionem (llibres, guies, multimèdia, etc.). D’aquesta manera, serà més senzilla la preparació d’activitats i exàmens que es realitzen al llarg del curs.

 • On realitzaràs la teva formació?

Podràs assistir a les diferents classes del curs que impartim al centre de Linkia que tenim a Madrid. Per realitzar la formació en els centres de treball, els tallers i els exàmens, caldrà assistir de forma presencial per complir amb la normativa.

 • Qui estarà amb tu?

grado medio farmacia
En Linkia FP comptem amb professors experts en el sector que sempre t’acompanyaran durant el teu procés formatiu. A més, amb l’acompanyament dels estudiants disposareu del Servei d’atenció a l’alumne i el Servei d’assessorament pedagògic per a qualsevol consulta necessària.

 • Quan realitzaràs la teva formació?

El curs es realitzarà en dos semestres, un que començarà a l’octubre i el segon que s’iniciarà al febrer.

 • Què aconseguiràs?

logo 7

 • Un títol oficial reconegut 100% en tot el territori nacional i en els estats membres de la Unió Europea.
 • Creixement en la teva carrera professional.
 • Major possibilitat d’inserció laboral.
 • Pràctiques en empresa

Linkia FP compta amb més de 1.000 entitats que col·laboren amb nosaltres. Gràcies a aquesta cooperació, som capaços de saber les necessitats a satisfer dels nostres alumnes i el que s’espera d’ells pel que fa al futur professional.

Softwares utilitzats en el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a Madrid

Com la tecnologia evoluciona per moments, en Linkia hem optat per utilitzar algunes de les eines i programaris més avançats per a ser aplicats en el món de la farmàcia. Unes eines que són seleccionades per especialistes del sector i els quals preparen possibles eventualitats per al futur. Aquestes aplicacions les podràs utilitzar en el Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia i són les conegudes com Office i Windows.

A més, formarem als alumnes i les alumnes d’aquest cicle amb algunes aplicacions col·laboratives que serviran de gran ajuda per a aquests estudis i per a la seva incorporació en l’àmbit laboral.

grado superior administracion de sistemas informaticos en red