SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Màrqueting i Publicitat a distància

FP Oficial de Comerç i Màrqueting a Distància

Título Oficial

Técnico Superior en Marketing y Publicidad

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Febrer 2023

Informació sobre estudiar una FP en Comerç i Màrqueting

Assignatures del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat a distància

El cicle formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Matricula’t a l’FP màrqueting i publicitat i forma’t com a professional que investiga, planifica i executa estratègies de màrqueting i comunicació. Estudiar màrquetingpodrà obrir-te moltes portes al mercat laboral, com a autònom o amb empreses de qualsevol sector.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
ATENCIÓ AL CLIENT, CONSUMIDOR I USUARI
66
M02
DISSENY I ELABORACIÓ DE MATERIAL DE COMUNICACIÓ
132
M03
GESTIÓ ECONÒMICA I FINANCERA DE L'EMPRESA
132
M04
INVESTIGACIÓ COMERCIAL
99
M05
TREBALL DE CAMP A LA INVESTIGACIÓ COMERCIAL
66
M06
LLANÇAMENT DE PRODUCTES I SERVEIS
99
M07
MÀRQUETING DIGITAL
165
M08
MITJANS I SUPORTS DE COMUNICACIÓ
99
M09
POLÍTIQUES DE MÀRQUETING
132
M10
RELACIONS PÚBLIQUES I ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS DE MÀRQUETINGDE MÀRQUETING
132
M11
ANGLÈS
132
M12
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
66
M13
PROJECTE DE MÀRQUETING I PUBLICITAT
264
M14
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
416
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic/a de Màrqueting i Publicitat
  • Tècnic/a en Relacions Públiques
  • Organitzador d’esdeveniments de màrqueting i comunicació
  • Assistent a Product Manager
  • Tècnic/a en investigació de mercat i opinió pública

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Febrer de 2023

 • Duració:

  1584h. Lectives - 416 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Opinions sobre la FP de Màrqueting i Publicitat

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol de Màrqueting i Publicitat

 • Vols planificar i executar estratègies de comunicació?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Màrqueting i Publicitat i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre Grau Superior en Màrqueting i Publicitat a distància compta amb un programa d'aprenentatge que us permetrà gaudir de la flexibilitat d'unes classes en línia amb la compaginació de la vostra vida laboral i personal.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendreu conceptes sobre l'atenció al client, el consumidor i l'usuari, el disseny i l'elaboració del material de comunicació, la gestió econòmica i financera de l'empresa i aspectes relacionats amb la investigació comercial i el treball de camp, entre d'altres.

 • Com serà la teva formació de màrqueting i publicitat?

  L'avantatge d'estudiar Màrqueting i Publicitat a distància és que podràs compaginar els estudis amb les teves activitats laborals i/o personals gràcies a les classes que fem tant en directe com en diferit. Una vegada et matriculis, et proporcionarem els materials corresponents al teu Cicle Formatiu perquè puguis seguir la metodologia de les classes i, alhora, les activitats i lliuraments de l'avaluació contínua.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual on podràs connectar-te des de qualsevol lloc amb accés a internet. No obstant, els exàmens i la formació en centres de treball (FCT) requeriran de la teva presencialitat perquè puguis completar la teva experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre el màrqueting i la publicitat i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Tindràs un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el teu procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan faràs aquest Cicle de Màrqueting i Publicitat?

  Els Cicles Formatius es distribueixen en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Podràs fer les teves classes quan sigui més còmode per a tu, sempre que tinguis en compte quin és el calendari de lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposaràs d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i fer servir tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Màrqueting i Publicitat, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  Actualment el sector del comerç i el màrqueting cada cop està més en auge a causa dels canvis tecnològics que es produeixen de manera constant. Per aquesta raó, en aquests moments, ens trobem en un sector on les empreses de la comunicació necessiten especialistes que sàpiguen dur a terme les activitats d'aquest àmbit i que puguin tirar endavant les diferents organitzacions.

Softwares utilitzats al Cicle Superior de Màrqueting i Publicitat

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior Màrqueting i Publicitat a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown