Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

FP Màrqueting i Publicitat a distància

FP Oficial de Comerç i Màrqueting a Distància

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

A Distància

green arrow

Preu del curs

1.383€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP en Comerç i Màrqueting

Assignatures del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat a distància

El cicle formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Matricula’t a l’FP màrqueting i publicitat i forma’t com a professional que investiga, planifica i executa estratègies de màrqueting i comunicació. Estudiar màrquetingpodrà obrir-te moltes portes al mercat laboral, com a autònom o amb empreses de qualsevol sector.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Febrer de 2023

 • Modalitat:

  A distància

 • Graduació:

 • Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Convenis amb empreses líders

Módulo
Unidades Formativas
Horas
INVESTIGACIÓ COMERCIAL
99
POLÍTIQUES DE MÀRQUETING
132
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
66
ATENCIÓ AL CLIENT, CONSUMIDOR I USUARI
DISSENY I ELABORACIÓ DE MATERIAL DE COMUNICACIÓ
TREBALL DE CAMP A LA INVESTIGACIÓ COMERCIAL
MÀRQUETING DIGITAL
165

El títol de Màrqueting i Publicitat

Módulo
Unidades Formativas
Horas
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic/a de Màrqueting i Publicitat
  • Tècnic/a en Relacions Públiques
  • Organitzador d’esdeveniments de màrqueting i comunicació
  • Assistent a Product Manager
  • Tècnic/a en investigació de mercat i opinió pública

Softwares utilitzats a l'FP Màrqueting i Publicitat a distància

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior Màrqueting i Publicitat a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Softwares utilitzats al Cicle Superior de Màrqueting i Publicitat

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior Màrqueting i Publicitat a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

 • Vols planificar i executar estratègies de comunicació?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Màrqueting i Publicitat i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre Grau Superior en Màrqueting i Publicitat a distància compta amb un programa d'aprenentatge que us permetrà gaudir de la flexibilitat d'unes classes en línia amb la compaginació de la vostra vida laboral i personal.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendreu conceptes sobre l'atenció al client, el consumidor i l'usuari, el disseny i l'elaboració del material de comunicació, la gestió econòmica i financera de l'empresa i aspectes relacionats amb la investigació comercial i el treball de camp, entre d'altres.

 • Com serà la teva formació de màrqueting i publicitat a distància?

  L'avantatge d'estudiar Màrqueting i Publicitat a distància és que podràs compaginar els estudis amb les teves activitats laborals i/o personals gràcies a les classes que fem tant en directe com en diferit. Una vegada et matriculis, et proporcionarem els materials corresponents al teu Cicle Formatiu perquè puguis seguir la metodologia de les classes i, alhora, les activitats i lliuraments de l'avaluació contínua.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual on podràs connectar-te des de qualsevol lloc amb accés a internet. No obstant, els exàmens i la formació en centres de treball (FCT) requeriran de la teva presencialitat perquè puguis completar la teva experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre el màrqueting i la publicitat i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Tindràs un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el teu procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan faràs aquest Cicle Formatiu de Màrqueting i Publicitat online?

  Els Cicles Formatius es distribueixen en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Podràs fer les teves classes quan sigui més còmode per a tu, sempre que tinguis en compte quin és el calendari de lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposaràs d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i fer servir tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Màrqueting i Publicitat, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  Actualment el sector del comerç i el màrqueting cada cop està més en auge a causa dels canvis tecnològics que es produeixen de manera constant. Per aquesta raó, en aquests moments, ens trobem en un sector on les empreses de la comunicació necessiten especialistes que sàpiguen dur a terme les activitats d'aquest àmbit i que puguin tirar endavant les diferents organitzacions.

El títol de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat a distancia

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK