Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Anatomia patològica i citodiagnòstic a Distància

Anatomia patològica de FP i citodiagnòstic a distància

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

A Distància

green arrow

Preu del curs

1.889€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP en Anatomia Patològica i Citodiagnòstic Online

El fp anatomia patològica a distància ofereix una formació completa i especialitzada en l’aplicació de tècniques i procediments per a la realització de mostres biològiques, l’anàlisi genètica i la seva distribució en resposta a demandes clíniques i/o analítiques, totes a distància completament. Si decidiu inscriure’s en aquest curs, coneixereu la qualitat dels processos, el funcionament dels equips i l’enfocament diagnòstic de mostres citològiques, entre moltes altres coses, des de la comoditat de la vostra llar o allà on sigueu. En Linkia, ens assegurem d’ensenyar -vos com s’organitza i gestiona l’àrea de treball a la feina, inclòs el control d’accions segons els procediments establerts i sempre assegurant la seva traçabilitat.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1630h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  A Distància

 • Seus d’exàmens:

  Madrid

MATRICULA'T JA
Laboratorio Clínico y Biomédico

Assignatures del Grau Superior per a tècnic Superior en Anatomia Patològica i Citodiagnòstic a distància

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
GESTIÓ DE MOSTRES BIOLÒGIQUES
195
TÈCNIQUES GENERALS DE LABORATORI
230
BIOLOGIA MOLECULAR I CITOGENÈTICA
FISIOPATOLOGIA GENERAL
170
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
90
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
65

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
NECROPSIES
60
PROCESSAMENT CITOLÒGIC I TISSULAR
190
CITOLOGIA GINECOLÒGICA
170
CITOLOCITOLOGIA GENERALGÍA GENERAL
ANGLÈS TÈCNIC
40
PROJECTE D'ANATOMIA I CITODIAGNÒSTIC
30
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
370
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Ser més gran de 18 anys
  • Estar en possessió del Títol de Batxillerat
  • Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat experimental
  • Estar en possessió d’un Títol de Tècnic (Grau Mitjà)
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior, tècnic especialista o equivalent a efectes acadèmics
  • Estar en possessió del curs d’orientació universitària (COU).
  • Estar en possessió de qualsevol titulació universitària o equivalent
  • Tècnic superior en anatomia patològica i citologia
  • Tècnic/especialista en anatomia patològica i citologia
  • Citotècnic
  • Assistent de Forensia
  • Fiscal Autòpsies Clíniques i Mèdiques-Legals
  • Tanatopractor /a
  • Assistent col·laborador en biologia molecular
  • Col·laborador i ajudant de recerca

Convenis amb empreses líders

A Linkia Formación, ens enorgulleix brindar als nostres estudiants una experiència educativa excepcional en comptar amb sòlids convenis establerts amb empreses líders en diversos sectors. Aquestes col·laboracions ens permeten oferir oportunitats de pràctiques i passanties que enriqueixen l'aprenentatge i preparen els nostres alumnes per fer front als desafiaments del món laboral amb confiança.

 • T'agradaria ser un especialista en el diagnòstic precís de malalties?

  A l'fp anatomia patològica a distància t'oferim l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional actual, tot això amb la comoditat d'estudiar des d'on vulguis. Obteniu el vostre grau oficial de tècnic en anatomia patològica i citodiagnòstic amb nosaltres i prepareu -vos per a la vostra incorporació al mercat de treball. Com a institució de formació professional, la nostra missió és proporcionar una educació integral als nostres estudiants, promovent l’aprenentatge i les habilitats col·laboratives en un entorn innovador i actual. Ens centrem en la qualitat de l’aprenentatge i proporcionem un tractament proper i càlid per part del nostre equip, de manera que pugueu afrontar el vostre futur professional amb la confiança necessària.

 • Què aprendràs en aquest Cicle Superior d'Anatomia Patològica en línia?

  Durant el cicle superior anatomia patològica adquiriràs coneixements sobre la gestió de mostres biològiques, tècniques de laboratori, biologia molecular, citogenètica, fisiopatologia, necròpsies, processaments citològics i tissulars, anatomia, citologia ginecològica i una àmplia varietat de temes relacionats amb l'especialitat.

 • Com serà la teva formació en aquest FP per a Tècnic Superior Anatomia Patològica i Citodiagnòstic a distància?

  Si decidiu estudiar fp anatomia patològica amb Linkia EP, podreu gaudir de l'avantatge d'aprendre a distància des d'on us trobeu, amb l'avantatge de no haver de desplaçar-vos. A través del nostre campus virtual, podeu treballar a la pràctica i tenir un contacte constant amb els professors. En inscriure’s al nostre cicle, us proporcionarem tots els materials corresponents al curs perquè pugueu seguir les classes, dur a terme les activitats i els lliuraments sense cap problema.

 • On ho realitzaràs?

  Podràs realitzar el curs de fp anatomia patològica i citodiagnòstic a distància, cosa que et permetrà estudiar des de qualsevol lloc sense haver de desplaçar-te. A través del nostre campus virtual, tindreu accés a tot el material didàctic i podreu mantenir un contacte constant amb els professors per resoldre dubtes i rebre orientació durant la vostra formació.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics de tècnic superior en anatomia patològica i citodiagnòstic?

  En tan sols dos anys de formació a distància, podràs adquirir tots els coneixements sobre anatomia patològica fp, i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). Al final del curs, a Linkia FP assignarem a cadascun dels estudiants una empresa del sector perquè puguin aplicar els conceptes teòrics i l’enfocament el màxim possible a l’entorn de treball actual i adquirir experiència al món laboral.

 • Quan realitzaràs el Cicle Superior d'Anatomia Patològica en línia?

  L'FP tècnic superior en anatomia patològica i citodiagnòstic es divideix en dos semestres: el primer comença al setembre i el segon al febrer. A través del nostre campus virtual, els estudiants podran accedir a les classes i al material corresponents en qualsevol moment i lloc, sense haver d’ajustar -se a un calendari establert. Tanmateix, és important tenir en compte el calendari de lliurament per poder presentar les activitats sobre les dates requerides.

 • Qui estarà amb tu?

  El nostre equip docent altament capacitat estarà al teu costat en tot el procés educatiu de fp anatomia patològica a distància. Podeu comunicar -vos fàcilment amb ells a través dels nostres diferents canals i, a més, tindreu accés a l’atenció i als consells pedagògics dels nostres estudiants que sempre estaran disponibles per proporcionar ajuda i suport en tot el que necessiteu.

 • Com garantim la teva inserció laboral com a Tècnic Superior Anatomia Patològica i Citodiagnòstic?

  A Linkia FP disposem d'una àmplia xarxa de més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres estudiants puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer de primera mà l'entorn laboral actual al fp anatomia patològica i citodiagnòstic. Un cop finalitzades les classes, podeu gaudir d’una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector, on podeu aplicar tots els coneixements adquirits durant el curs acadèmic i apropar -vos al món laboral que actualment és responsable.

 • Què aconseguiràs amb això?

  En completar el tècnic superior en anatomia patològica i citologia, obtindràs una titulació oficial reconeguda a tot Espanya i als països de la Unió Europea. Aquesta certificació us donarà l’oportunitat de desenvolupar la vostra carrera professional i augmentar les vostres possibilitats d’inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb aquest programa d‟especialització?

  El cicle superior anatomia patològica té un alt índex d'inserció laboral pel fet que la Sanitat és una àrea en constant creixement i demanda professionals qualificats. Amb aquest grau 100% oficial i reconegut a tot Espanya i la Unió Europea, podeu desenvolupar la vostra carrera professional i accedir a diverses oportunitats laborals. L’obtenció d’aquest títol us proporciona les millors garanties per unir -vos al mercat de treball.

El títol de Tècnic Superior Anatomia Patològica i Citodiagnòstic

A més del Cicle Superior en Anatomia Patològica a distància, també us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK