Solicita información

Demana més informació

¿Alguna pregunta? Consúltanos y te llamamos

Gracias por contactar con Linkia FP

En breve un asesor se pondrá en contacto contigo para resolver todas tus consultas

FP Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa a Madrid

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions Presencial a Madrid

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

Presencial

green arrow

Preu del curs

3.510€

Demana més informació

Gracias por contactar con Linkia FP

En breve un asesor se pondrá en contacto contigo para resolver todas tus consultas

Informació sobre estudiar una FP en Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa a Madrid

Assignatures de l’FP ASIR a Madrid

Un dels cicles formatius que impartim a Linkia és el de Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, un curs de Grau Superior que està autoritzat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i que, al seu torn, és vàlid a tot el país, perquè puguis utilitzar-lo al teu lloc de treball, a qualsevol lloc on vagis.

Si el món de la informàtica és una cosa que t’apassiona, pots fer el tècnic superior a administracció de sistemes informàtics en xarxa, el qual us brindarà una de les professions que a hores d’ara té més sortides laborals. En aquest cicle aprendràs els coneixements necessaris per configurar, administrar i mantenir els diferents sistemes informàtics que es fan servir en una empresa i seràs capaç de dur a terme un bon funcionament.

FP PRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1630h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  Presencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
90
M02
FONAMENTS D'HARDWARE
100
M03
GESTIÓ DE BASES DE DADES
200
M04
IMPLANTACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
280
M05
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
140
M06
PLANIFICACIÓ I ADMINISTRACIÓ DE XARXES
190

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M07
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES GESTORS DE BASES DE DADES
60
M08
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
125
M09
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
65
M10
IMPLANTACIÓ D'APLICACIONS WEB
M11
ANGLÈS TÈCNIC PER A GRAU SUPERIOR
40
M12
SEGURETAT I ALTA DISPONIBILITAT
M13
SERVEIS DE XARXA I INTERNET
115
M14
PROJECTE D'ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS EN XARXA
50
M15
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
370
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Títol de Batxillerat.
  • Títol de Tècnic Superior (Grau Superior) o Tècnic Especialista (Grau Mitjà).
  • Prova d’accés a grau superior.
  • Prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.
  • Títol de COU.
  • Títol de FPII.
  • Títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels esmentats.
  • Administrador/a de sistemes informàtics en xarxa
  • Responsable de seguretat informàtica
  • Responsable de serveis d’Internet icloud
  • Automatització de processos

Softwares utilitzats al Cicle Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

Els nostres alumnes del Cicle Superior d'Administració de Sistemes Informàtics a Xarxa a Madrid utilitzen programari punter seleccionat pel nostre professorat per garantir-ne la rellevància en el futur laboral proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Vols ser un professional de la informàtica i instal·lar, configurar i mantenir els sistemes de microinformàtics duna empresa?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. Podràs obtenir una titulació oficial de tècnic en administració de sistemes informàtics en xarxa i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Al curs administració de sistemes aprendràs qüestions sobre implantació de sistemes operatius, gestió de bases de dades, programació, llenguatges de marca i sistemes de gestió d'informació, fonaments de maquinari, i aspectes relacionats amb administració de sistemes operatius, planificació i administració de xarxes , serveis de xarxa i internet i molt més.

 • Com serà la teva formació del tècnic superior en Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa?

  Al tècnic superior en Administració de Sistemes Informàtics a Xarxa a Madrid podràs fer les classes al nostre centre de formació professional, treballant els coneixements pràctics a l'aula i tenint un contacte constant amb el professorat. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics de tècnic superior en administració de sistemes informàtics a la xarxa Madrid?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre la fp administració de sistemes informàtics en xarxa i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Al fp asir comptaràs amb un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el teu procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan realitzaràs aquest tècnic superior a Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa?

  El fp asir madrid es distribueix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral després d'un FP a ASIR a Madrid?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposaràs d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i fer servir tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el fp Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb aquest Cicle Formatiu n Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa a Madrid?

  El nivell d'inserció laboral d'aquest cicle cada cop és més elevat, ja que l'àmbit de la informàtica i les comunicacions està en auge i les diferents empreses i organitzacions del sector necessiten a les seves plantilles persones qualificades que sàpiguen respondre a les activitats i les tasques informàtiques. Per això, el Cicle Formatiu en Administració de Sistemes Informàtics a Xarxa t'obrirà les portes d'un dels sectors més importants de les diferents famílies professionals.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les seves sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes, no tinguis problemes amb les assignatures.

Notícies Relacionades

A més de l'FP a ASIR a Madrid, us pot interessar ​Ver detalles

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown