SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa a Madrid

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions Presencial a Madrid

Título Oficial

Técnico Superior en Administración de Sistemas Informáticos en Red

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Presencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP a Informàtica i Comunicacions

Assignatures del Cicle Superior d’Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa

Un dels cicles formatius que impartim a Linkia és el de Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, un curs de Grau Superior que està autoritzat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i que, al seu torn, és vàlid a tot el país, perquè puguis utilitzar-lo al teu lloc de treball, a qualsevol lloc on vagis.

Si el món de la informàtica és una cosa que t’apassiona, aquest és un curs que pots fer i que a més et brindarà una de les professions que avui dia té més sortides laborals. En aquest cicle aprendràs els coneixements necessaris per configurar, administrar i mantenir els diferents sistemes informàtics que es fan servir en una empresa i seràs capaç de dur a terme un bon funcionament.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
90
M02
FONAMENTS D'HARDWARE
100
M03
GESTIÓ DE BASES DE DADES
200
M04
IMPLANTACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
280
M05
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
140
M06
PLANIFICACIÓ I ADMINISTRACIÓ DE XARXES
190
M07
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES GESTORS DE BASES DE DADES
60
M08
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
120
M09
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
65
M10
IMPLANTACIÓ D'APLICACIONS WEB
100
M11
ANGLÈS TÈCNIC PER A GRAU SUPERIOR
40
M12
SEGURETAT I ALTA DISPONIBILITAT
100
M13
SERVEIS DE XARXA I INTERNET
115
M14
PROJECTE D'ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS EN XARXA
50
M15
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
370
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Títol de Batxillerat.
  • Títol de Tècnic Superior (Grau Superior) o Tècnic Especialista (Grau Mitjà).
  • Prova d’accés a grau superior.
  • Prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.
  • Títol de COU.
  • Títol de FPII.
  • Títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels esmentats.
  • Administrador/a de sistemes informàtics en xarxa
  • Responsable de seguretat informàtica
  • Responsable de serveis d’Internet icloud
  • Automatització de processos

FP PRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1630h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  Presencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol d'administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

També et pot interessar

 • Vols ser un professional de la informàtica i instal·lar, configurar i mantenir els sistemes de microinformàtics duna empresa?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. Podràs obtenir una titulació oficial de tècnic en administració de sistemes informàtics en xarxa i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre implantació de sistemes operatius, gestió de bases de dades, programació, llenguatges de marca i sistemes de gestió d'informació, fonaments de maquinari i aspectes relacionats amb administració de sistemes operatius, planificació i administració de xarxes, serveis de xarxa i internet i molt més.

 • Com serà la teva formació d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa?

  Al Grau Formatiu d'Administració de Sistemes Informàtics a Xarxa a Madrid podràs fer les classes al nostre centre de formació professional, treballant els coneixements pràctics a l'aula i tenint un contacte constant amb el professorat. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre l'administració i els sistemes informàtics en xarxa i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació en centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Tindràs un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el teu procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan faràs aquest Cicle d'Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa?

  Els Cicles Formatius es distribueixen en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposaràs d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i fer servir tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  El nivell d'inserció laboral d'aquest cicle cada cop és més elevat, ja que l'àmbit de la informàtica i les comunicacions està en auge i les diferents empreses i organitzacions del sector necessiten a les seves plantilles persones qualificades que sàpiguen respondre a les activitats i les tasques informàtiques. Per això, el Cicle Formatiu en Administració de Sistemes Informàtics a Xarxa t'obrirà les portes d'un dels sectors més importants de les diferents famílies professionals.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les seves sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes, no tinguis problemes amb les assignatures.

Softwares utilitzats al Cicle Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

Els softwares utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa a Madrid són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown