__
És una obvietat que tenir més possibilitats de futur en l'entorn laboral és molt important per a la carrera professional d'una persona. Durant els últims anys, i a causa de les circumstàncies entre el temps i el desplaçament al lloc de treball, la Formació Professional a Distància ha augmentat d'una manera desmesurada. L'alumnat opta per estudiar i aprendre des de casa, per així poder combinar-ho amb la feina o amb qualsevol altra activitat que ells mateixos necessiten realitzar. Ara, i gràcies al conveni signat entre Linkia FP i la Universitat a Distància de Madrid (UDIMA), tots aquells alumnes i alumnes que estiguin interessats a seguir ampliant els seus estudis, i fer un pas més enllà de la Formació Professional, poden fer-ho a través d'un Grau Universitari. Sí, sí, has llegit bé. Un Grau Universitari. Encara que sembli una qüestió sorprenent, aquesta combinació és totalment possible. Pots començar perfectament estudiant un curs de Formació Professional i, quan et sentis preparat, especialitzar-te en un àmbit concret dins de la Universitat. Aquesta composició té diferents atributs que faran dels teus estudis un futur més potencial i una carrera professional més preparada.
LA UNIVERSITAT I LA FORMACIÓ PROFESSIONAL, ARA ENLLAÇADES
Com introduir-te en un grau
És cert que si vols començar des de baix perquè encara no tens clar a què et vols dedicar concretament, pots començar amb un curs de Formació Professional. Això et donarà l'oportunitat d'anar formant-te i agafar experiència sobre allò que et cridi l'atenció i et susciti interès. No únicament pots realitzar un curs, sinó que pots fer tots els que consideris necessaris fins que et sentis preparat per fer el pas. D'aquesta manera, no només recopilaràs estudis teòrics, sinó que trobaràs diferents oportunitats de treball que les mateixes formacions et facilitaran.
__
Un cop et vegis amb força per fer el salt diràs ... què faig ara? Doncs pots, perfectament, apuntar-a un Grau Universitari i especialitzar-te en l'àmbit que més t'agradi. I pensaràs ... no és massa tard? I la resposta és que no. Mai és massa tard per seguir formant-te com a professional i aprendre. Per aquesta raó, el que t'oferim juntament amb la Universitat a Distància de Madrid (UDIMA), és que t'apuntis a un Grau Universitari amb l'avantatge que algunes de les assignatures que has estat fent durant els anys anteriors, te les convalidin i així et sigui més senzill. No creus que és una bona opció?
__
L'alumnat, d'aquesta manera, podrà estudiar des d'on vulgui, sense tenir la necessitat d'assistir presencialment a la facultat. La Universitat ofereix una metodologia de treball a distància de qualitat, que farà d'aquest tipus d'ensenyament, una modalitat més activa i amb una màxima resolució. Per tant, si has estat realitzant algun curs en Linkia FP i veus que la UDIMA ofereix un Grau Universitari sobre el mateix àmbit, no dubtis en apuntar-te. Quins són els seus avantatges? Et convalidaran alguns crèdits (ECTS) ja cursats durant el curs en Linkia FP i així en estudiar el grau universitari no serà tan densa la formació. Vegem alguns exemples perquè quedi molt més clar.
QUINES OPCIONS HI HA?

  • Si per exemple has fet el Cicle Superior de Gestió d'Allotjaments Turístics a distància, o el Grau Superior de Guia, Informació i Assistència Turística, pots apuntar-te al Grau Universitari de la UDIMA sobre Empreses i Activitats Turístiques. Se't convalidaran assignatures com la de Gestió de Persones, Màrqueting, alguna assignatura de finances, entre d'altres.
  • Si tens el Cicle Superior de Màrqueting i Publicitat a distància i vols especialitzar-te en això, pots inscriure't al Grau de Màrqueting que imparteixen des de la mateixa Universitat. Hi ha crèdits similars com els de Màrqueting Estratègic o Gestió d'Esdeveniments i Protocol que és possible que també te les convaliden.
  • Si t'interessa més l'àmbit de l'Empresa i l'Administració, també pots combinar-ho. Si has fet el Cicle Superior d'Assistència a la Direcció o el Cicle Mitjà de Gestió Administrativa pots apuntar-te a l'Doble Grau en Dret i Administració i Direcció d'Empreses. També hi haurà crèdits que ja hagis cursat anteriorment i que no sigui necessari que els tornis a realitzar.
__
És qüestió de contactar i mirar quins són els avantatges que et proporcionen depenent de l'àmbit a què et vulguis inscriure. És una gran oportunitat que val la pena i que servirà d'ajuda perquè segueixis creixent professionalment i compleixis amb els teus propòsits pel que fa al món laboral. No desaprofitis aquesta oportunitat!