Oficial

FP Cures Auxiliars d’Infermeria a distància

FP Oficial de Sanitat a Distància

Desde 1.730€

logo agenda 2030
Título Oficial

Técnico en Cuidados Auxiliares de Enfermería

Número de Horas
1400 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP d’auxiliar d’infermeria a distància

Assignatures del Grau Mitjà d’Auxiliar d’Infermeria online

El cicle formatiu de Grau Mitjà d’Auxiliar d’Infermeria a distància és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Un auxiliar d’infermeria proporciona atenció bàsica de salut als pacients i treballa sota la supervisió d’una infermera. Estudiar auxiliar infermeria en línia et prepararà per realitzar tasques com l’alimentació dels pacients, fer els llits i ordenar roba, i ajudar els pacients a vestir-se i anar al bany. Treballa en hospitals i en comunitats diferents, fins i tot a les llars dels mateixos pacients gràcies a la formació professional infermeria.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  960h. Lectives - 440 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Seus d'exàmens:

  Convocatòria ordinària: Alacant, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa. Convocatòria extraordinària: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Tenerife, València.

MATRICULA'T JA
Formación Profesional presencial en Madrid
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • ESO
  • Prova d’accés a grau mitjà
  • Altres Cicles Formatius de Grau Mitjà
  • Títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP)
  • Un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Atenció primària i comunitària: domiciliària, salut bucodental, residencial.
  • Atenció especialitzada: consultes, hospitalització, urgències, pediatria, geriatria, unitats especials.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Vols formar part del sector sanitari i treballar ajudant els altres?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. En només un any, podràs obtenir una titulació oficial de tècnic en cures auxiliars d'infermeria a distància i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre Grau Mitjà a Auxiliar d'Infermeria a distància compta amb un programa d'aprenentatge que us permetrà gaudir de la flexibilitat d'unes classes en línia amb la compaginació de la vostra vida laboral i personal.

 • Què aprendràs en estudiar Auxiliar d'Infermeria Online amb Linkia FP?

  Al curs auxiliar d'infermeria a distància estudiaràs qüestions sobre la salut dels pacients i coneixeràs com es treballa a les diferents àrees del sector. Higiene, primers auxilis, suport psicològic, educació i molt més en aquest cicle formatiu que, en aquests moments, és el més demandat per les diferents empreses de l'àmbit sanitari.

 • Com serà la teva formació d'auxiliar d'infermeria a distància?

  L'avantatge d'estudiar fp tcae online és que podràs compaginar els estudis amb les teves activitats laborals i/o personals gràcies a les classes que fem tant en directe com en diferit. Una vegada et matriculis, et proporcionarem els materials corresponents al teu Cicle Formatiu perquè puguis seguir la metodologia de les classes i, alhora, les activitats i lliuraments de l'avaluació contínua.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual on podràs connectar-te des de qualsevol lloc amb accés a internet. Tot i això, els exàmens i la formació en centres de treball (FCT) requeriran de la teva presencialitat perquè puguis completar la teva experiència acadèmica de fp auxiliar d'infermeria online amb nosaltres.

 • Quan fas aquest Cicle d'Auxiliar d'Infermeria a distància?

  A auxiliar d'infermeria a distància assistiràs als tallers presencials que oferim perquè puguis aplicar tot allò après durant les diferents sessions. Tècniques de venopunció, sondatges nasogàstrics, anestèsia i entubació, oxigenoteràpia, entre d'altres procediments.

 • Qui estarà amb tu mentre estudies Auxiliar d'Infermeria en línia?

  Al fp auxiliar d'infermeria online comptaràs amb un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle d'Auxiliar d'Infermeria?

  El fp auxiliar d'infermeria a distància es distribueix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Podràs fer les teves classes quan sigui més còmode per a tu, sempre que tinguis en compte quin és el calendari de lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposareu d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-vos el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i emprar tots els coneixements d'auxiliar d'infermeria en línia obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el curs Auxiliar d'Infermeria a distància, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu d'auxiliar d'enefermeria en línia?

  A hores d'ara, el curs auxiliar d'infermeria a distància és el més demandat de tot el sector sanitari. Segons dades extretes, l'Observatori de les Ocupacions del SEPE recull que el 2020 passat es van arribar a formalitzar un total de 105.474 contractes signats gràcies a la realització d'aquest Grau.

El títol d'auxiliar d'infermeria a distància

A més del Cicle Mitjà d'Auxiliar d'Infermeria a Distància, també us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown