SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Cures Auxiliars d’Infermeria a distància

FP Oficial de Sanitat a Distància

Título Oficial

Técnico en Cuidados Auxiliares de Enfermería

Número de Horas
1400 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Febrer 2023

Informació sobre estudiar una FP a Sanitat

Assignatures del Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria a distància

El cicle formatiu de Grau Mitjà de Cures Auxiliars d’Infermeria és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Un auxiliar d’infermeria proporciona atenció bàsica de salut als pacients i treballa sota la supervisió d’una infermera. Estudiar auxiliar d’infermeria a distància et prepararà per fer tasques com l’alimentació dels pacients, fer els llits i ordenar roba, i ajudar els pacients a vestir-se i anar al bany. Treballa en hospitals i en comunitats diferents, fins i tot a les llars dels mateixos pacients.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
OPERACIONS ADMINISTRATIVES I DOCUMENTACIÓ SANITÀRIA
60
M02
TÈCNIQUES BÀSIQUES D'INFERMERIA (*INCLOU 31 HORES DE TALLERS PRESENCIALS)
480
M03
HIGIENE DEL MEDI HOSPITALARI I NETEJA DE MATERIAL
90
M04
PROMOCIÓ DE LA SALUT I SUPORT PSICOLÒGIC AL PACIENT
90
M05
TÈCNIQUES D'AJUDA ODONTOLÒGICA / ESTOMATOLÒGICA (*INCLOU 12 HORES DE TALLERS PRESENCIALS)
90
M06
RELACIONS A L'EQUIP DE TREBALL
90
M07
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
60
M08
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
410
M09
SÍNTESI
60
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • ESO
  • Prova d’accés a grau mitjà
  • Altres Cicles Formatius de Grau Mitjà
  • Títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP)
  • Un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Atenció primària i comunitària: domiciliària, salut bucodental, residencial.
  • Atenció especialitzada: consultes, hospitalització, urgències, pediatria, geriatria, unitats especials.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Febrer de 2023

 • Duració:

  960h. Lectives - 440 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Opinions sobre l'FP de Cures a Auxiliar d'Infermeria

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol d'auxiliar d'infermeria

També et pot interessar

 • Vols formar part del sector sanitari i treballar ajudant els altres?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. En només un any, podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic Auxiliar d'Infermeria i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre Grau Mitjà en Cures Auxiliars d'Infermeria a distància compta amb un programa d'aprenentatge que us permetrà gaudir de la flexibilitat d'unes classes en línia amb la compaginació de la vostra vida laboral i personal.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Estudiaràs qüestions sobre la salut dels pacients i coneixeràs com es treballa a les diferents àrees del sector. Higiene, primers auxilis, suport psicològic, educació i molt més en aquest cicle formatiu que, en aquests moments, és el més demandat per les diferents empreses de l'àmbit sanitari.

 • ¿Cómo será tu formación de Auxiliar de Enfermería?

  L'avantatge d'estudiar TCAE a distància és que podràs compaginar els estudis amb les activitats laborals i/o personals gràcies a les classes que realitzem tant en directe com en diferit. Una vegada et matriculis, et proporcionarem els materials corresponents al teu Cicle Formatiu perquè puguis seguir la metodologia de les classes i, alhora, les activitats i lliuraments de l'avaluació contínua.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual on podràs connectar-te des de qualsevol lloc amb accés a internet. No obstant, els exàmens i la formació en centres de treball (FCT) requeriran de la teva presencialitat perquè puguis completar la teva experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  Assistiràs als tallers presencials que oferim perquè puguis aplicar tot allò après durant les diferents sessions. Tècniques de venopunció, sondatges nasogàstrics, anestèsia i entubació, oxigenoteràpia, entre d'altres procediments.

 • Qui estarà amb tu?

  Tindràs un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el teu procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle d'Auxiliar d'Infermeria?

  Els Cicles Formatius es distribueixen en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Podràs fer les teves classes quan sigui més còmode per a tu, sempre que tinguis en compte quin és el calendari de lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposaràs d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i fer servir tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Cures Auxiliars d'Infermeria, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  En aquests moments, aquest cicle és el més demanat de tot el sector sanitari. Segons dades extretes, l'Observatori de les Ocupacions del SEPE recull que el 2020 passat es van arribar a formalitzar un total de 105.474 contractes signats gràcies a la realització d'aquest Grau.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown