SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp
Pendiente de Autorización
TRUCADA GRATUÏTA: 911 818 181

FP Màrqueting i Publicitat

FP Màrqueting i Publicitat a Madrid

Desde 3.000€

agenda-2030
Título Oficial

Técnico/a Superior en Marketing y Publicidad

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Presencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP en Comerç i Màrqueting

Assignatures del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat a Madrid

La relació entre l’empresa i el consumidor és un factor clau que sempre hem de tenir present a causa de la seva constant evolució. Un fet que a través d’ell podem saber què, com, quan i on demana el producte i/o servei. És per això, que a Linkia FP, comptem amb un Cicle Superior en Màrqueting i Publicitat a Madrid, amb l’objectiu que l’estudiant pugui conèixer totes les tècniques i habilitats sobre els nínxols de mercat a què es dirigeixen les diferents empreses del sector.

Al Cicle Superior de Màrqueting i Publicitat a Madrid l’alumnat podrà aprendre a analitzar, obtenir i organitzar la informació pràctica dels mercats, ampliant tècniques estadístiques i establint un sistema d’informació eficaç. A més, tindrà l’oportunitat de tramitar, entre altres qüestions, el llançament i la implementació de productes i/o serveis al mercat, seguint les estratègies de màrqueting i altres accions promocionals.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
ANGLÈS
160
M02
GESTIÓ ECONÒMICA I FINANCERA DE L'EMPRESA
210
M03
POLÍTIQUES DE MÀRQUETING
195
M04
MÀRQUETING DIGITAL
M05
INVESTIGACIÓ COMERCIAL
130
M06
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
90
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M07
DISSENY I ELABORACIÓ DE MATERIAL DE COMUNICACIÓ
150
M08
MITJANS I SUPORTS DE COMUNICACIÓ
100
M09
RELACIONS PÚBLIQUES I ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS DE MÀRQUETINGDE MÀRQUETING
M10
TREBALL DE CAMP A LA INVESTIGACIÓ COMERCIAL
M11
LLANÇAMENT DE PRODUCTES I SERVEIS
85
M12
ATENCIÓ AL CLIENT, CONSUMIDOR I USUARI
M13
PROJECTE DE MÀRQUETING I PUBLICITAT
30
M14
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
370
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic/a de Màrqueting i Publicitat
  • Tècnic/a en Relacions Públiques
  • Organitzador d’esdeveniments de màrqueting i comunicació
  • Assistent a Product Manager
  • Tècnic/a en investigació de mercat i opinió pública

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Vols executar plans estratègics de comunicació?

  A Linkia FP et brindem una experiència acadèmica a Madrid en què a través del títol de tècnic/a superior en màrqueting i publicitat podràs organitzar i gestionar esdeveniments de màrqueting i comunicació interpretant el briefing, contractant proveïdors, actors i agents, assistint i dirigint els esdeveniments per poder complir amb el que estableix el pla de comunicació empresarial. A Linkia FP volem que l'alumnat obtingui una educació integral de qualitat, on, a través dels coneixements i habilitats obtingudes durant el curs, s'acosti amb les màximes garanties al món laboral actual.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  L'obtenció d'aquest títol oficial de Grau Superior en Màrqueting i Publicitat et capacitarà per assistir en l'elaboració i el seguiment de les polítiques i plans de màrqueting, analitzant les variables necessàries per aconseguir els objectius comercials definits per les diferents empreses.

 • Com serà la teva formació de màrqueting i publicitat?

  Al Cicle de Màrqueting i Publicitat podràs assistir a les classes al nostre centre de fp a Madrid, on, a través dels materials i les classes guiades pel professorat, podràs obtenir tots els coneixements i habilitats sobre el sector. Un cop et matricules a Linkia FP, et facilitarem tot el que necessites per poder seguir les classes, activitats i lliuraments del curs acadèmic.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP comptem amb unes instal·lacions innovadores a Madrid perquè puguis dur a terme el teu curs acadèmic de la manera més present possible. Gaudiràs de la teva experiència acadèmica, on es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol en màrqueting i publicitat i, a més, implicarà una major i millor persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En tan sols dos anys, podràs obtenir totes les tècniques i conceptes sobre el sector del màrqueting i la publicitat i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). Un cop finalitzis les diferents assignatures, t'assignarem una empresa líder del sector on podràs traslladar tota la teoria obtinguda al llarg del curs i apropar-te a l'entorn professional que en aquests moments ens envolta.

 • Qui estarà amb tu?

  Durant el procés acadèmic, comptaràs amb un professorat qualificat que et guiarà i acompanyarà en tot moment. A Linkia FP l'alumnat és el focus de la nostra missió i, per això, volem que la seva experiència cursant una formació professional oficial sigui tan efectiva com sigui possible.

 • Quan realitzaràs aquest cicle de Màrqueting i Publicitat?

  El primer curs de fp màrqueting i publicitat és anual, mentre que el segon curs es divideix en dos trimestres diferents que acabaran amb un tercer en què es realitzarà aquest període de pràctiques professionals. Hi podràs posar en pràctica tots els coneixements obtinguts, amb l'objectiu que aconsegueixis una formació professional completa.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  Actualment, el títol de tècnic en màrqueting i publicitat és un dels més demanats per les diferents empreses, ja que busquen professionals experts en màrqueting que tinguin un perfil multidisciplinari per adaptar-se a les noves tendències del consumidor. Gràcies als nostres convenis amb més de 800 empreses col·laboradores líders al sector, podràs acostar-te al món professional i conèixer com treballa alguna de les companyies en les diferents competències.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb aquest Grau Superior, aconseguiràs el títol com a tècnic/a superior en màrqueting i publicitat. Una titulació 100% oficial vàlida a tot el territori nacional i als diferents estats membres de la Unió Europea. A més, tindràs l'oportunitat d'aconseguir les habilitats i competències que necessites per poder introduir-te posteriorment al món laboral actual.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  Després de la pandèmia, les diferents empreses del sector busquen especialistes amb una àmplia visió estratègica en l'anàlisi de dades que estiguin preparades per donar una resposta creativa als diferents reptes que es plantegin. És per això que, en aquests moments, hi ha una alta demanda professional que requereix una gran experiència en l'àmbit del màrqueting digital, una de les especialitzacions que ha anat augmentant de manera exponencial cada cop més.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown