Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

FP Gestió Administrativa a Distància

FP Oficial d’Administració i Gestió d’Empreses a Distància

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

A Distància

green arrow

Preu del curs

1.890€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP de Gestió Administrativa Online

Assignatures del Grau Mitjà de Gestió Administrativa a distància

El cicle formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa online és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

El tècnic en gestió administrativa a distància serà el suport perfecte per realitzar activitats en l’àmbit laboral, comptable, gestió administrativa, comercial, financer i fiscal gràcies a la fp gestió administrativa en línia. L’atenció al client i la seva satisfacció, aplicant la normativa vigent i els protocols de qualitat, serà una de les tasques d’aquest professional administratiu a distància, actuant segons normes de prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1584h. Lectives - 416 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Seus d'exàmens:

  Convocatòria ordinària: Alacant, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa. Convocatòria extraordinària: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Tenerife, València.

MATRICULA'T JA
Gestión Administrativa a distancia
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • ESO
  • Prova d’accés a grau mitjà
  • Altres Cicles Formatius de Grau Mitjà
  • Títol de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP)
  • Un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Auxiliar administratiu
  • Auxiliar administratiu de cobraments i pagaments
  • Administratiu comercial
  • Auxiliar administratiu de gestió de personal
  • Auxiliar administratiu de les administracions públiques
  • Empleat d’atenció al client

Programari utilitzats al Cicle Mitjà Gestió Administrativa Online

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Mitjà Gestió Administrativa a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Voleu prestar l'assessorament laboral, comptable i fiscal d'una empresa?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Gestió Administrativa a distància i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre Grau Mitjà en Gestió Administrativa a distància compta amb un programa d'aprenentatge que us permetrà gaudir de la flexibilitat d'unes classes en línia amb la compaginació de la vostra vida laboral i personal.

 • Què aprendràs amb nosaltres en aquest FP de gestió administrativa en línia?

  Aprendràs qüestions sobre comunicació empresarial i atenció al client, operacions administratives de compravenda, tècnica comptable, tractament de la documentació, operacions auxiliars de gestió de tresoreria, i aspectes relacionats amb el tractament informàtic de la comunicació, empresa i administració i molt més gràcies a la nostra fp gestió administrativa a distància.

 • Com serà la teva formació de gestió administrativa?

  L'avantatge d'estudiar Gestió Administrativa a distància és que podreu compaginar els estudis amb les vostres activitats laborals i/o personals gràcies a les classes que realitzem tant en directe com en diferit. Una vegada et matriculis, et proporcionarem els materials corresponents al teu Cicle Formatiu perquè puguis seguir la metodologia de les classes i, alhora, les activitats i lliuraments de l'avaluació contínua.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual on podràs connectar-te des de qualsevol lloc amb accés a internet. Tot i això, els exàmens i la formació en centres de treball (FCT) requeriran de la teva presencialitat perquè puguis completar la teva experiència acadèmica de fp administració i gestió a distància amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre la gestió administrativa en línia i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació en centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  A la fp Gestió Administrativa a distància comptaràs amb un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan fas aquest Cicle de Gestió Administrativa a distància?

  Els Cicles Formatius es distribueixen en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Podràs realitzar les teves classes de gestió administrativa en línia quan sigui més còmode per a tu, sempre que tinguis en compte quin és el calendari de lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes de fp a distància gestió administrativa, disposareu d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-vos el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i emprar tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic .

 • Què aconseguiràs amb aquest Cicle Mitjà de gestió administrativa a distància?

  Amb el Cicle Formatiu en Gestió Administrativa a distància, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  Segons les dades recollides per l'empresa de recursos humans de Randstad, el 2020 passat es van arribar a formalitzar un total de 160.806 contractes signats gràcies a la realització de la fp administratiu a distància, ja que, en aquests moments, forma part d'una de les famílies professionals que lidera en el rànquing com l'àrea formativa amb més ocupabilitat.

El títol de Gestió Administrativa Online

A més del nostre Cicle Mitjà en Gestió Administrativa a Distància, també us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK