Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

FP Distància Comerç Internacional a Distància

FP Distància Comerç Internacional

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

A Distancia

green arrow

Preu del curs

1.609€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP en Comerç Internacional en línia

Assignatures del Cicle Superior en Comerç Internacional a distància

Estudiar un cicle més elevat en el comerç internacional és una opció ideal per aprofundir en qüestions com la gestió empresarial, la logística i la negociació internacional. Podeu adquirir habilitats en idiomes i conèixer cultures i mercats internacionals, cosa que us permetrà desenvolupar -vos professionalment en un entorn global.

A més, l’entrenament a distància us permetrà estudiar des de qualsevol lloc, amb flexibilitat dels horaris, cosa que us permetrà reconciliar els vostres estudis amb altres activitats. I el millor és que les opcions de treball siguin àmplies i diverses, ja que podeu treballar en empreses de diferents sectors i àrees, com ara tecnologia, moda, menjar, automoció, entre d’altres.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Modalitat:

  A distància

 • Seus d’exàmens:

  Convocatòria ordinària: Alacant, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa. Convocatòria extraordinària: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Tenerife, València.

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
Màrqueting internacional
ANGLÈS
Gestió administrativa del comerç internacional
GESTIÓ ECONÒMICA I FINANCERA DE L'EMPRESA
Sistema d’informació del mercat
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
Módulo
Unidades Formativas
Horas
MITJANS DE PAGAMENT INTERNACIONALS
Transport internacional de mercaderies
NEGOCIACIÓ INTERNACIONAL
COMERÇ DIGITAL INTERNACIONAL
SEGONA LLENGUA ESTRANGERA
Logística d'emmagatzematge
FINANÇAMENT INTERNACIONAL
PROJECTE DE COMERÇ INTERNACIONAL
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del Títol de Batxillerat
  • Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat experimental
  • Estar en possessió d’un Títol de Tècnic (Grau Mitjà)
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior, tècnic especialista o equivalent a efectes acadèmics
  • Estar en possessió del curs d’orientació universitària (COU).
  • Estar en possessió de qualsevol titulació universitària o equivalent
  • Tècnic de comerç internacional
  • Tècnic de màrqueting internacional
  • Tècnic logístic internacional
  • Agent personalitzat
  • Consultor Internacional
  • Analista de mercat internacional
  • Gestor de projectes internacionals
 • T'agradaria ser un especialista a l'àmbit del comerç internacional?

  Si vols convertir-te en un especialista en l'àmbit del comerç internacional, és crucial que comprenguis i estiguis familiaritzat amb el cicle de comerç internacional. Aquest cicle descriu les fluctuacions en l'activitat econòmica que tenen lloc al mercat global a mesura que es compren i es venen béns i serveis entre els països. En tenir un coneixement profund del cicle de comerç internacional, pots prendre decisions més informades i estratègiques a les teves transaccions comercials internacionals. A més, també pots identificar oportunitats per maximitzar els beneficis i minimitzar els riscos al comerç internacional.

 • Què aprendràs a l'FP de Tècnic Superior en Comerç internacional en línia?

  Amb aquesta formació, podeu adquirir coneixements en àmbits com la gestió empresarial, la logística internacional, la negociació i l’anàlisi del mercat. A més, aprendràs a dissenyar estratègies d’internacionalització i a gestionar les operacions d’importació i exportació d’una empresa. També adquirireu idiomes en llengua i coneixeu cultures i mercats internacionals, cosa que us permetrà desenvolupar -vos professionalment en un entorn global.

 • Com serà la teva formació de Cicle Superior de Comerç Internacional a distància?

  Si decidiu estudiar el major grau de comerç internacional amb Remote Linkia FP, podeu adquirir coneixement en gestió empresarial, logística internacional, negociació i anàlisi de mercat, entre d’altres. També desenvolupareu idiomes en idiomes i coneixereu cultures i mercats internacionals per al vostre desenvolupament professional en un entorn global. Tot això des de qualsevol lloc gràcies al nostre campus virtual.

 • On ho realitzaràs?

  Podeu dur a terme el curs internacional de comerç a distància, que us permetrà estudiar des de qualsevol lloc sense haver de moure’s. A través del nostre campus virtual, tindreu accés a tot el material didàctic i podreu mantenir un contacte constant amb els professors per resoldre dubtes i rebre orientació durant la vostra formació.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  A Linkia FP us oferim la possibilitat de fer -ho durant el nostre període de formació en centres de treball (FCT). Després de completar la formació a distància en només dos anys, us assignarem una empresa del sector perquè pugueu aplicar els conceptes teòrics adquirits i obtenir el màxim possible a l’entorn de treball actual. D’aquesta manera, podeu adquirir experiència en el món laboral i estareu preparats per afrontar els reptes professionals que sorgeixen.

 • Quan realitzaràs l'FP de Comerç Internacional a distància?

  El grau de comerç a distància internacional consta de dos anys acadèmics, que comencen el setembre i el febrer. Amb la flexibilitat que ofereix el nostre campus virtual, podeu accedir al material i a les classes en qualsevol moment i lloc que sigui més còmode, adaptant així el ritme d’estudi a les vostres necessitats. Tot i que no haureu establert horaris, és recomanable tenir en compte el calendari de lliurament per complir les activitats i els exàmens. D’aquesta manera, podeu completar el curs al vostre ritme i adquirir els coneixements necessaris per convertir -vos en especialista en comerç internacional.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP, tenim un equip d’ensenyament expert i compromès que us acompanyarà durant tot el procés formatiu del grau superior en comerç a distància internacional. Podeu comunicar -vos amb ells a través de diversos canals i rebre orientació pedagògica en tot moment. A més, el nostre servei d’atenció als estudiants i consells pedagògics estaran a la vostra disposició per proporcionar -vos el suport i l’ajuda que necessiteu en el vostre viatge acadèmic.

 • Com garantim la teva inserció laboral com a tècnic superior en comerç internacional?

  Al grau mitjà del comerç internacional de Linkia FP, garantim la vostra inserció laboral gràcies a la nostra àmplia xarxa de més de 1.000 empreses col·laboradores. Un cop finalitzades les classes, tindreu l’oportunitat de dur a terme un període de pràctiques professionals en una empresa líder del sector, on podeu aplicar tots els coneixements adquirits durant el curs acadèmic i apropar -vos encara més al món laboral actual. D’aquesta manera, us assegurem una experiència pràctica que us ajudarà a consolidar la vostra formació i destacar al mercat de treball.

 • Què aconseguiràs amb això?

  En completar la titulació mitjana en comerç internacional en Linkia FP, obtindreu un grau oficial reconegut a tot Espanya i als països de la Unió Europea. Aquesta certificació us donarà l’oportunitat de desenvolupar la vostra carrera professional i augmentar les vostres possibilitats d’inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest Cicle Superior en Comerç Internacional en línia?

  El nivell dinserció laboral amb el cicle formatiu de Comerç Internacional és alt. Les empreses busquen professionals formats en aquest àmbit per poder dur a terme les operacions de comerç exterior. A més, el cicle formatiu inclou pràctiques en empreses, cosa que permet als estudiants adquirir experiència i contactes al món laboral.

El títol de Tècnic Superior en Comerç Internacional

A més de l'FP per a Tècnic Superior en Comerç Internacional, també us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK