SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa a distància

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions a Distància

Título Oficial

Técnico Superior en Administración de Sistemas Informáticos en Red

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Febrer 2023

Informació sobre estudiar una FP a Informàtica i Comunicacions

Assignatures del Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa

El cicle formatiu de Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxaés una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Si vols dedicar-te a la informàtica, la professió de tècnic superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa és avui dia una de les professions amb més sortides laborals. Aquest cicle proporciona els coneixements per aprendre a configurar, administrar i mantenir els sistemes informàtics en una empresa, i garantir-ne el bon funcionament.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
IMPLANTACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
165
M02
GESTIÓ DE BASES DE DADES
132
M03
PROGRAMACIÓ BÀSICA
165
M04
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
99
M05
FONAMENTS D'HARDWARE
66
M06
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
132
M07
PLANIFICACIÓ I ADMINISTRACIÓ DE XARXES
132
M08
SERVEIS DE XARXA I INTERNET
99
M09
IMPLANTACIÓ D'APLICACIONS WEB
66
M10
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES GESTORS DE BASES DE DADES
66
M11
SEGURETAT I ALTA DISPONIBILITAT
66
M12
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
66
M13
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
66
M14
PROJECTE D'ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS EN XARXA
297
M15
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
383
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Administrador de sistemes informàtics en xarxa
  • Responsable de seguretat informàtica
  • Responsable de serveis d’Internet icloud
  • Automatització de processos

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Febrer de 2023

 • Duració:

  1630h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Opinions sobre la FP d'Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol d'administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

També et pot interessar

 • Voles ser un professional de la informàtica i configurar, administrar i mantenir els sistemes d'una empresa?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. Podràs obtenir una titulació oficial de tècnic en administració de sistemes informàtics en xarxa i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa compta amb un programa d'aprenentatge que us permetrà gaudir de la flexibilitat d'unes classes en línia amb la compaginació de la vostra vida laboral i personal.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre implantació de sistemes operatius, gestió de bases de dades, programació, llenguatges de marca i sistemes de gestió d'informació, fonaments de maquinari i aspectes relacionats amb administració de sistemes operatius, planificació i administració de xarxes, serveis de xarxa i internet i molt més.

 • Com serà la teva formació d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa?

  L'avantatge d'estudiar Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa a distància és que podràs compaginar els estudis amb les teves activitats laborals i/o personals gràcies a les classes que fem tant en directe com en diferit. Una vegada et matriculis, et proporcionarem els materials corresponents al teu Cicle Formatiu perquè puguis seguir la metodologia de les classes i, alhora, les activitats i lliuraments de l'avaluació contínua.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual on podràs connectar-te des de qualsevol lloc amb accés a internet. No obstant, els exàmens i la formació en centres de treball (FCT) requeriran de la teva presencialitat perquè puguis completar la teva experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre l'administració i els sistemes informàtics en xarxa i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació en centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Tindràs un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el teu procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan faràs aquest Cicle d'Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa?

  Els Cicles Formatius es distribueixen en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Podràs fer les teves classes quan sigui més còmode per a tu, sempre que tinguis en compte quin és el calendari de lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposaràs d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i fer servir tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  El nivell d'inserció laboral d'aquest cicle cada cop és més elevat, ja que l'àmbit de la informàtica i les comunicacions està en auge i les diferents empreses i organitzacions del sector necessiten a les seves plantilles persones qualificades que sàpiguen respondre a les activitats i les tasques informàtiques. Per això, el Cicle Formatiu en Administració de Sistemes Informàtics a Xarxa t'obrirà les portes d'un dels sectors més importants de les diferents famílies professionals.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les seves sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes, no tinguis problemes amb les assignatures.

Softwares utilitzats al Cicle Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

Els softwares utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown