Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Superior

FP Desenvolupament d’Aplicacions Web a Madrid

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

Presencial

green arrow

Preu del curs

2.400€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP en Desenvolupament d’Aplicacions Web a Madrid

L’ fp Desenvolupament d’Aplicacions Web impartit a Madrid és una de les llicenciatures de Linkia que està autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i que, alhora, està validada a tot el país.

Actualment, el món de la tecnologia ja forma part de la nostra vida quotidiana i és pràcticament una necessitat per treballar a qualsevol àmbit. Si el que vols és conèixer en profunditat sobre les tecnologies més modernes i com desenvolupar-les, apunta’t al tècnic superior en desenvolupament d’aplicacions web. En aquest curs de desenvolupament d’apps el que aprendràs és desenvolupar, posar en funcionament i mantenir les diferents aplicacions web que hi ha gràcies a les tècniques específiques. Un cop sàpigues quins són els coneixements bàsics sobre el desenvolupament d’aplicacions web, seràs capaç d’accedir de manera segura a totes les dades, sempre que es compleixi amb els criteris i els requisits necessaris.

FP MADRID

 • Inici:

  Setembre 2024

 • Duració:

  1530h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  Presencial o híbrid

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid

Assignatures del Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW) a Madrid

La configuració del cicle formatiu està subjecta a canvis, podent variar la distribució modular entre primer i segon any.

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
BASES DE DADES
205
M02
ENTORNS DE DESENVOLUPAMENT
90
M03
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
140
M04
PROGRAMACIÓ
270
M05
SISTEMES INFORMÀTICS
M06
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
M07
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
M08
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIVITAT

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M09
DESENVOLUPAMENT WEB EN ENTORN CLIENT
115
M10
DESENVOLUPAMENT WEB EN ENTORN SERVIDOR
180
M11
DESPLEGAMENT D'APLICACIONS WEB
85
M12
DISSENY D'INTERFACES WEB
M13
INGLÉS PROFESSIONAL PER A GRAU SUPERIOR
65
M14
PROJECTE INTERMODULAR
40
M15
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
30
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Tenir algun dels següents títols:

  • Batxiller
  • Tècnic Superior de Formació Professional o Grau Universitari
  • Tècnic de Grau Mitjà de Formació Professional o el títol de Tècnic o Tècnica d’Arts Plàstiques i Disseny

  Haver superat:

  • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
  • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
  • La Prova d’accés a Grau Superior
  • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
 • Un cop hagueu obtingut el títol de Desenvolupament d’Aplicacions Web en Linkia, tindràs la capacitat per impulsar, establir i mantenir les diferents aplicacions web, independentment del cànon emprat. Per fer-ho, hauràs d’utilitzar les tecnologies adequades i, gràcies a això, podràs accedir a totes les dades que necessitis de manera més segura. Això sí, sempre que es compleixin amb els criteris obligatoris daccessibilitat, usabilitat i qualitat que estan establerts de manera oficial.

Programaris utilitzats al Cicle Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web a Madrid

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web a Madrid són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandades en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Vols ser un professional qualificat en el desenvolupament i la implementació de les diferents aplicacions web?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a Madrid on obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis al nostre centre de fp presencial. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Desenvolupament d'Aplicacions Web i acostar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és una institució que presenta una formació professional oficial, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  A daw fp prendràs qüestions sobre sistemes informàtics, bases de dades, programació, llenguatge de marca, sistemes de gestió d'informació, i aspectes relacionats amb entorns de desenvolupament, desplegament d'aplicacions web, disseny d'interfícies i molt més.

 • Com serà la teva formació de tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions web?

  Al tècnic superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web a distància podràs fer les classes al nostre centre de formació professional, treballant els coneixements pràctics a l'aula i tenint un contacte constant amb el professorat. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre el desenvolupament d'aplicacions web per posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu en aquest Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web a Madrid?

  A Linkia FP comptem amb un gran equip que guia els nostres estudiants durant tot el seu procés acadèmic. Tenim serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per tal que se sentin acompanyats en tot moment i que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva.

 • Quan fas aquest Cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Web Madrid?

  El fp daw es divideix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral després d'aquest FP a DAW a Madrid?

  A Linkia FP volem garantir la inserció laboral dels nostres estudiants en aquell àmbit que sempre han desitjat. Per això, el nostre centre de formació professional compta amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè tots i cadascun puguin realitzar el seu període de pràctiques professionals en empreses líder del sector.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el fp de Desenvolupament d'Aplicacions Web madrid, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el país i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un gran desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats d'inserció laboral.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  Les aplicacions web, en aquests moments, ja formen part de la nostra vida diària. És per això que, actualment, hi ha una demanda molt alta dins aquest sector de persones qualificades que sàpiguen dur a terme les activitats corresponents. Per això, el Cicle Formatiu en Desenvolupament d'Aplicacions Web us facilitarà l'oportunitat d'accedir a un lloc de treball que actualment es troba en auge.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les seves sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes, no tinguis problemes amb les assignatures.

Notícies Relacionades

A més de l'FP en Desenvolupament d'Aplicacions Web a Madrid, us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK