FP en Comerç i Màrqueting Formació Professional Oficial Més informació
Duración 2000 Hores Calendario Setembre 2021 - Abril 2022 Titulaciones Oficiales Ministeri d'Educació

Estudiar Comerç i Màrqueting

Aquesta família, inclosa en el sector de serveis, té un marcat caràcter trans que abasta les activitats i empreses relacionades amb la distribució comercial, en el seu sentit més ampli: comerç (a l’detall i a l’engròs), activitats auxiliars de transport, emmagatzematge i operadors logístics, així com serveis a empreses en l’àmbit de l’màrqueting, la investigació de mercats i la publicitat.
Quines són les assignatures de comerç que es treballen en els cicles de l’àrea Comerç i màrqueting?
  • L’auge de les noves tecnologies i concretament, el ràpid creixement de el comerç electrònic està motivant canvis accelerats en el sector, com el desenvolupament de nous serveis i empreses.
  • Si t’interessa el món dels negocis, les vendes, el màrqueting i la logística ara tens l’oportunitat de cursar un grau superior en alguna d’aquestes branques de el comerç i el màrqueting i accedir a una ocupació amb futur.
  • El cicle de fp màrqueting a distància inclou assignatures de el sector comercial com: atenció a client, investigació comercial, disseny i elaboració de material de comunicació, entre d’altres, i es tracta de mòdul de comerç i màrqueting que ajuden a que els alumnes tinguin una visió global i territorial del que estan estudiant a més d’ajudar-los a tenir un punt de vista professional.
El sector del màrqueting i comerç L’àrea de màrqueting, és una de les àrees fonamentals de la comunicació, que et capacitarà per a accedir a nivell professional a qualsevol sector empresarial, independentment de si aquest està o no relacionat amb la comunicació. En la branca del màrqueting i comerç- especialment el Curs Superior de Màrqueting i Publicitat- destaca l’aprenentatge de factors rellevants per a les empreses. El sector comercial i de la publicitat tindrà cada vegada més importància. Per tant, les empreses necessitaran contractar un personal cualificad i que tingui un perfil adequat per optar a les ofertes laborals. En Linkia FP, t’ajudem a seguir formant-te en un camp en ple creixement.
SORTIDA PROFESSIONAL
Sortides professionals en fp comerç i màrqueting Les sortides professionals més habituals en aquesta branca són:
  • Social Media Manager
  • Community Manager
  • Consultor SEO
  • Especialista SEO
No hi ha dubtes que, en l’actualitat, ser especialista en màrqueting, ja sigui digital o offline, obre moltes portes. Les empreses demanen professionals que sàpiguen fer-li front als reptes de el moment en el món de la comunicació, de manera que cursar cicles formatius a distància relacionats amb aquest àmbit és un gran pas per a treballar en el que t’apassiona i en els llocs de treball que necessita el mercat laboral. Cursant un cicle formatiu de la branca de màrqueting i comerç podràs treballar tant en empreses públiques com privades, en les que podràs realitzar tasques com: Social Media Manager o Community Manager, Consultor SEO, especialista ASO entre altres professions de el sector. La versatilitat pot ser múltiple i variada. T’animes a formar-te en aquest sector? Segur que treball no et faltarà.
ALTRES CURSOS
I si vull continuar estudiant comerç i màrqueting, quines possibilitats tinc?

Aquest sector es troba actualment en creixement per tant seguir formant-te un cop acabis el grau superior, serà una opció encertada, sobretot si vols seguir formant-te en aquest món i així augmentar el ventall de sortides laborals. Un complement ideal per a aquest grau superior, és iniciar una carrera universitària, que podràs trobar en Universitats línia, com és el cas de UNIR. Amb un títol complementari aprendràs a utilitzar les eines específiques com pot ser el cas de les xarxes socials a el mateix temps que apliques els teus coneixements de màrqueting i publicitat. Si et crida l’atenció aquest enfocament professional, no ho dubtis més i continua formant-te, sobretot en a el món de la tecnologia ja que és el futur de el comerç.