Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Mitjà

FP Auxiliar d’Infermeria a Madrid

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

Presencial

green arrow

Preu del curs

2.400€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar un Cicle Formatiu Mitjà d’Auxiliar d’Infermeria a Madrid ​

El Cicle de Cures Auxiliars d’Infermeria està autoritzat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i validat a tot el país.

Si voleu atendre la salut bàsica dels pacients d’un hospital, a Linkia us recomanem aquest cicle. Un curs de grau mitjà on aprendràs quines són les tasques d’un auxiliar d’infermeria a través de la supervisió d’un infermer/a. Obtindràs els coneixements més bàsics sobre això i t’ensenyarem les tècniques necessàries per fer-les en el teu futur laboral. Alimentació dels pacients; organització i realització de llits i roba; com cal vestir els més vulnerables i acompanyar-los a la neteja.

FP PRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre 2024

 • Duració:

  960h. Lectives - 440 FCT

 • Modalitat:

  Presencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid

Assignatures del Cicle Mitjà d’Auxiliar d’Infermeria a Madrid

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
OPERACIONS ADMINISTRATIVES I DOCUMENTACIÓ SANITÀRIA
65
M02
TÈCNIQUES BÀSIQUES D'INFERMERIA (*INCLOU 31 HORES DE TALLERS PRESENCIALS)
350
M03
HIGIENE DEL MEDI HOSPITALARI I NETEJA DE MATERIAL
155
M04
PROMOCIÓ DE LA SALUT I SUPORT PSICOLÒGIC AL PACIENT
130
M05
TÈCNIQUES D'AJUDA ODONTOLÒGICA / ESTOMATOLÒGICA
130
M06
RELACIONS A L'EQUIP DE TREBALL
65
M07
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
65
M08
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
440
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Tenir l’educació secundària obligatòria (ESO).
  • Fer una prova d’accés al grau mitjà.
  • Tenir altres Cicles Formatius de Grau Mitjà.
  • Haver obtingut la titulació de BUP.
  • Tenir un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels esmentats.
  • Atenció primària i comunitària: domiciliària, salut bucodental, residencial.
  • Atenció especialitzada: consultes, hospitalització, urgències, pediatria, geriatria, unitats especials.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • La teva vocació és ajudar els altres i vols formar part de l'àmbit de la Sanitat?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. En només un any, podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic Auxiliar d'Infermeria i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Estudiaràs qüestions sobre la salut dels pacients i coneixeràs com es treballa a les diferents àrees del sector. Higiene, primers auxilis, suport psicològic, educació i molt més en aquest cicle formatiu que, en aquests moments, és el més demandat per les diferents empreses de l'àmbit sanitari.

 • Com serà la formació del Cicle Formatiu d'Auxiliar d'Infermeria a Madrid?

  Al Grau Formatiu de CAE a Madrid podràs fer les classes al nostre centre de formació professional, treballant els coneixements pràctics a l'aula i tenint un contacte constant amb el professorat. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre la dietètica i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Tindràs un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el teu procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan fas aquest Curs FP d'Auxiliar d'Infermeria a Madrid?

  Els Cicles Formatius es distribueixen en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposaràs d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i fer servir tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Cures Auxiliars d'Infermeria, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral del Cicle Formatiu d‟Auxiliar d‟Infermeria a Madrid?

  En aquests moments, aquest cicle és el més demanat de tot el sector sanitari. Segons dades extretes, l'Observatori de les Ocupacions del SEPE recull que el 2020 passat es van arribar a formalitzar un total de 105.474 contractes signats gràcies a la realització d'aquest Grau.

El títol d'FP Tècnic Auxiliar d'Infermeria

També et pot interessar

https://www.youtube.com/watch?v=dwCWWLSuph0

Preguntes freqüents sobre el Cicle Mitjà d'Auxiliar d'Infermeria a Madrid ​

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK