SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

Estudia una FP a distància amb Linkia FP

Estudiar fp a distància actualment s’ha convertit en una de les modalitats d’estudi més populars de l’educació del moment, ja que l’alumnat, l’objectiu del qual és assolir l’èxit professional, opta per la fp online per trobar una feina vocacional adaptada als seus preferències Amb Linkia FP, tot aquell estudiant que busqui un futur professional per desenvolupar les seves habilitats i competències, pot trobar una educació de qualitat on, a través de les nostres metodologies d’estudi i el nostre ensenyament acadèmic, obtingui els millors coneixements sobre els diferents sectors professionals.

Descobreix la nostra oferta formativa de FP a distància

Graus Mitjans

Graus Superiors

Els nostres cicles destacats de FP a distància

Metodologia Linkia FP per estudiar FP a distància de qualitat

Per què estudiar FP en línia a Linkia FP?

A Linkia FP pots trobar una oferta formativa fp a distància molt àmplia. Tenim 50 anys d’experiència, en què, amb més de 20 graus formatius, uns 5.500 estudiants aposten per la nostra institució cada any per viure l’experiència d’estudiar un curs fp online. El nostre projecte educatiu es basa en la calidesa i la proximitat del nostre capital humà, amb la finalitat que l’alumnat se senti acompanyat durant tota la seva etapa acadèmica malgrat la fp a distància.

Avantatges d'estudiar FP a distància a Linkia FP

Els cursos fp a distància homologats de Linkia FP ofereixen la qualitat, interacció i gamificació necessàries i s’actualitzen de manera constant als canvis que es produeixen al sector professional. A més, fomentem el desenvolupament de futurs professionals integrant habilitats com la comunicació, la creativitat i la resiliència i orientem l’aprenentatge educatiu cap als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) perquè l’alumnat creixi amb els valors d’impacte social.

 • Sanidad Laboral

  Los grados superiores del Grado de Sanidad son los grados con más salida laboral en el año 2021.

  arrow Veure Notícia
 • ¿Qué hace un Gestor Administrativo? Funciones principales

  Gestor administrativo es un oficio muy común en nuestros tiempos, tan orientados a las actividades del sector servicios.

  arrow Veure Notícia
 • ¿Cuáles son las especialidades en informática con mayor salida laboral?

  Algunas especialidades de informática destacan por su gran demanda en la sociedad actual. Y la mejor noticia para quienes optan […]

  arrow Veure Notícia

Preguntes Freqüents sobre FP online

TANCAROBRIRdropdown