Oficial

FP Ciberseguretat distància

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions a Distància

Desde 1.421€

logo agenda 2030
Título Oficial

Técnico Superior en Administración de Sistemas en Red (perfil Ciberseguridad)

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Setembre de 2023

Informació sobre estudiar una FP a Ciberseguretat online

El FP curs de Ciberseguretat és el cicle formatiu d’Administració de Sistemes en Xarxa (ASIR) amb especialització en ciberseguretat. L’alumnat que cursi aquest cicle realitzarà uns mòduls específics de ciberseguretat que us permetran obtenir un certificat oficial de “perfil ciberseguretat” com a part de la titulació d’ASIR autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

La ciberseguretat fp ha esdevingut una prioritat per a les empreses en un món global connectat en línia mitjançant sistemes d’informació que contenen milions de dades subjectes a vulnerabilitats de molts tipus. El nombre d’atacs cibernètics augmenta tant en nombre com en format i, en aquest context, les empreses estan incorporant perfils especialitzats que permetin detectar, prevenir, supervisar i corregir aquest tipus d’incidents. Segons l’Institut Nacional de Ciberseguretat, el 99% dels professionals especialitzats en ciberseguretat estan en actiu i la desocupació és mínima actualment.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1617h. Lectives - 383 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Seus d'exàmens:

  Convocatòria ordinària: Alacant, Astúries, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Lleó, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa. Convocatòria extraordinària: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Tenerife, València.

MATRICULA'T JA
Ciberseguridad a distancia

Assignatures del Cicle Superior en Ciberseguretat Online

icon table

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
IMPLANTACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
154
GESTIÓ DE BASES DE DADES
121
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
66
PROGRAMACIÓ BÀSICA
121
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
88
FONAMENTS D'HARDWARE
55
IMPLANTACIÓ D'APLICACIONS WEB
55
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
66
icon table

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
PLANIFICACIÓ I ADMINISTRACIÓ DE XARXES
121
SERVEIS DE XARXA I INTERNET
88
SEGURETAT I HACKING ÈTIC
88
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES GESTORS DE BASES DE DADES
33
SEGURETAT I ALTA DISPONIBILITAT
PROJECTE D'ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS EN XARXA CIBERSEGURETAT
297
SEGURETAT EN SISTEMES, XARXES I SERVEIS
88
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
383
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Ser més gran de 18 anys
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic gestor de bases de dades
  • Especialista en incidències
  • Analista d’atacs
  • Analista de seguretat

Softwares utilitzats en el Grau Superior a Ciberseguretat

Els alumnes del nostre Cicle Superior en Ciberseguretat a distància utilitzen programari que ha estat acuradament seleccionat pel nostre professorat com a líder al sector. Aquestes aplicacions representen el més avançat i es preveu que seran altament demandades en el futur laboral proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Vols encarregar-te de controlar la privadesa i protecció de dades d'una empresa?

  Linkia FP, pionera en la Formació Professional Oficial a distància, fa més de 50 anys que ofereix una educació íntegra i de qualitat entre els estudiants de fp. Amb el curs de ciberseguretat podreu obtenir una titulació oficial de Tècnic en Ciberseguretat i conèixer els aspectes relacionats amb el sector professional de l'actualitat. A Linkia FP ens centrem en la qualitat i en la calidesa del nostre alumnat perquè tots i cadascun afrontin amb garanties la seva incorporació al món laboral. Per això, potenciem l'ensenyament competencial i col·laboratiu en un marc digital on les tecnologies i la modalitat en línia fan de l'aprenentatge un estudi més còmode.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  No serà un problema. El fp ciberseguretat en línia compta amb un pla d'estudis que permet la flexibilitat de compaginar la teva etapa acadèmica amb les activitats laborals i personals del dia a dia.

 • Què aprendràs amb nosaltres en aquest FP de Seguretat Informàtica en línia?

  Al fp ciberseguretat aprendràs qüestions sobre la implantació de sistemes operatius, gestió de bases de dades, programació, llenguatge de marques, fonaments de maquinari, i aspectes relacionats amb la planificació i l'administració de xarxes, els serveis de xarxa i internet, la implantació aplicacions web i molt més.

 • Com serà la teva formació de FP a Ciberseguretat a distància?

  Al ciberseguretat fp podràs assistir a les classes en línia en directe o, si ho prefereixes, veure-les en diferit posteriorment. Un cop et matriculis al grau formatiu, el nostre equip et facilitarà els materials digitals perquè puguis seguir totes les classes, activitats i lliuraments del curs acadèmic.

 • On la realitzaràs?

  A fp de ciberseguretat disposem d'un campus virtual amb la finalitat de poder organitzar la formació del centre i que els estudiants tinguin la facilitat de fer els lliuraments, visualitzar les classes i fer qualsevol tipus de consulta.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, al curs de seguretat informàtica podràs aprendre tots els coneixements sobre la ciberseguretat i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació en centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu a l'FP de Ciberseguretat online?

  A fp ciberseguretat comptem amb un gran equip que guia els nostres estudiants durant tot el seu procés acadèmic. Tenim serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per tal que se sentin acompanyats en tot moment i que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva.

 • Quan realitzaràs aquest Curs de Ciberseguretat en línia?

  El Cicle de Ciberseguretat fp es divideix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. L'alumnat podrà assistir a les classes en directe o veure-les quan consideri oportú, sempre que tingui en compte el calendari dactivitats i lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  Al curs d'especialització ciberseguretat volem garantir la inserció laboral dels nostres estudiants en aquell àmbit que sempre han desitjat. Per això, el nostre centre de formació professional compta amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè tots i cadascun puguin realitzar el seu període de pràctiques professionals en empreses líder del sector.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Ciberseguretat fp, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el país i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un gran desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats d'inserció laboral.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  El sector de la fp seguretat informàtica, actualment, ha esdevingut un dels més rellevants de totes les famílies professionals. Ens trobem en un moment en què l'excés d'informació i de dades cada cop es troba més en augment i que de vegades provoca alguns incidents a l'interior de les organitzacions. És per això que les empreses, independentment del sector que ocupin, busquen professionals qualificats que sàpiguen respondre a aquesta problemàtica. Per això, el Cicle Formatiu en Ciberseguretat us permetrà l'oportunitat d'incorporar-vos en un lloc de treball que actualment es troba amb una gran demanda.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  En el curs d'especialització ciberseguretat disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes, no tinguis problemes amb les assignatures.

El títol del Curs en Ciberseguretat

A més del Cicle Superior de Ciberseguretat Online, també us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown