Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Superior

FP Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a Madrid

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

Presencial

green arrow

Preu del curs

2.700€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a Madrid

Una de les titulacions que impartim a Linkia FP Madrid és el de tècnic superior en desenvolupament d’aplicacions multiplataforma. Aquest curs està autoritzat pel Ministeri d’Educació Professional i, a més, està validat a tot el país perquè el puguis utilitzar presentar-lo a la teva feina, independentment d’on vagis.

Si el que t’interessa del món de la tecnologia i la informàtica són els conceptes de programació i desenvolupament a les diferents plataformes que existeixen, no dubtis a apuntar-te ja en aquest curs.

El fp dam és un dels més complets d’aquest àmbit, ja que el pots combinar amb el Cicle Superior d’Administració de Sistemes i Xarxes o fins i tot amb el de Desenvolupament d’Aplicacions Web. Gràcies a aquesta oportunitat, pots aconseguir dues llicenciatures en tres anys.

FP MADRID

 • Inici:

  Setembre 2024

 • Duració:

  2000h

 • Modalitat:

  Presencial i híbrid

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid

Assignatures del Tècnic Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a Madrid

La configuració del cicle formatiu està subjecta a canvis, podent variar la distribució modular entre primer i segon any.

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
BASES DE DADES
205
M02
ENTORNS DE DESENVOLUPAMENT
90
M03
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
M04
PROGRAMACIÓ
140
M05
SISTEMES INFORMÀTICS
270
M06
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
M07
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
M08
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M09
ACCÉS A DADES
120
M10
DESENVOLUPAMENT D'INTERFACES
M11
INGLÉS PROFESSIONAL PER A GRAU SUPERIOR
65
M12
PROGRAMACIÓ DE SERVEIS I PROCESSOS
40
M13
PROGRAMACIÓ MULTIMÈDIA I DISPOSITIUS MÒBILS
80
M14
SISTEMA DE GESTIÓ EMPRESARIAL
M15
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT II
95
M16
PROJECTE INTERMODULAR
30
M17
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Tenir algun dels següents títols:

  • Batxiller
  • Tècnic Superior de Formació Professional o Grau Universitari
  • Tècnic de Grau Mitjà de Formació Professional o el títol de Tècnic o Tècnica d’Arts Plàstiques i Disseny

  Haver superat:

  • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
  • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
  • La Prova d’accés a Grau Superior
  • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Tècnic/a Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma informàtiques per a
   la gestió empresarial i de negoci.
  • Desenvolupador d’aplicacions informàtiques mòbils.
  • Implantació de sistemes ERP-CRM i gestió de la informació i integritat de la mateixa.
  • Desenvolupador/a de components personalitzats per a sistemes ERP-CRM

Programaris utilitzats al Cicle Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a Madrid

Els nostres alumnes del Cicle Superior d'Administració de Sistemes Informàtics a Xarxa a Madrid utilitzen programari punter seleccionat pel nostre professorat per garantir-ne la rellevància en el futur laboral proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Et motiva l'entorn de la programació i el desenvolupament de les diferents plataformes informàtiques?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a Madrid on obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis al nostre centre de fp presencial. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i acostar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és una institució que presenta una formació professional oficial, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • Què aprendràs amb nosaltres a l'FP a DAM a Madrid??

  Al tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions multiplataforma aprendràs qüestions sobre sistemes informàtics, bases de dades, programació, llenguatges de marques, sistemes de gestió d'informació i aspectes relacionats amb entorns de desenvolupament, accés a dades, desenvolupament d'interfícies, programació multimèdia i molt més.

 • Com serà la teva formació de desenvolupament d'aplicacions multiplataforma?

  En Desarrollo de Aplicaciones Multiplataforma madrid podrás efectuar las clases en nuestro centro de formación profesional, trabajando los conocimientos prácticos en el aula y teniendo un contacto constante con el profesorado. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Per al teu fp dam, comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics com a tècnic superior en desenvolupament d'aplicacions multiplataforma a Madrid?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre el desenvolupament d'aplicacions multiplataforma madrid i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Linkia FP compta amb serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per guiar l'alumnat, amb l'objectiu que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva possible.

 • Quan faràs aquest Cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma?

  El curs acadèmic de desenvolupament aplicacions multiplataforma es divideix en dos semestres, el primer comença al mes de setembre i el segon al mes febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral després d'aquest FP a DAM a Madrid?

  A dam Madrid volem que els nostres estudiants surtin preparats per a la inserció al món laboral. Per això, comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè l'alumnat efectuï un període de pràctiques professionals a l'àmbit que li competeix.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Gràcies a la realització del fp dam madrid, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un creixement de la teva etapa professional i ampliaràs les possibilitats per a la incorporació al món laboral actual.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A dam Madrid disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les seves sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes, no tinguis problemes amb les assignatures.

Notícies Relacionades

A més de l'FP en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a Madrid, us pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK