SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a Madrid

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions Presencial a Madrid

Título Oficial

Técnico Superior en Desarrollo de Aplicaciones Multiplataforma

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Presencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP a Informàtica i Comunicacions

Assignatures del Cicle Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a Madrid

Una de les titulacions que impartim a Linkia FP Madrid és el de cicle formatiu de grau superior centrat en el desenvolupament d’aplicacions multiplataforma. Aquest curs està autoritzat pel Ministeri d’Educació Professional i, a més, està validat a tot el país perquè el puguis utilitzar presentar-lo a la teva feina, independentment d’on vagis.

Si el que t’interessa del món de la tecnologia i la informàtica són els conceptes de programació i desenvolupament a les diferents plataformes que existeixen, no dubtis a apuntar-te ja en aquest curs.

El cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma és un dels més complets d’aquest àmbit, ja que el pots combinar amb el Cicle Superior d’Administració de Sistemes i Xarxes o fins i tot amb el de Desenvolupament d’Aplicacions Web. Gràcies a aquesta oportunitat, pots aconseguir dues llicenciatures en tres anys.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
BASES DE DADES
205
M02
ENTORNS DE DESENVOLUPAMENT
90
M03
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
90
M04
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
140
M05
PROGRAMACIÓ
270
M06
SISTEMES INFORMÀTICS
205
M07
ACCÉS A DADES
120
M08
DESENVOLUPAMENT D'INTERFACES
120
M09
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
65
M10
ANGLÈS TÈCNIC PER A GRAU SUPERIOR
40
M11
PROGRAMACIÓ DE SERVEIS I PROCESSOS
80
M12
PROGRAMACIÓ MULTIMÈDIA I DISPOSITIUS MÒBILS
80
M13
SISTEMA DE GESTIÓ EMPRESARIAL
95
M14
PROJECTE DE DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS MULTIPLATAFORMA
30
M15
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
370
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic/a Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma informàtiques per a
   la gestió empresarial i de negoci.
  • Desenvolupador d’aplicacions informàtiques mòbils.
  • Implantació de sistemes ERP-CRM i gestió de la informació i integritat de la mateixa.
  • Desenvolupador/a de components personalitzats per a sistemes ERP-CRM

FP PRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1617h. Lectives - 383 FCT

 • Modalitat:

  Presencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

També et pot interessar

 • Et motiva l'entorn de la programació i el desenvolupament de les diferents plataformes informàtiques?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a Madrid on obtindràs tots els coneixements sobre el sector que vulguis al nostre centre de fp presencial. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i acostar-te al món laboral amb les màximes garanties possibles. Linkia FP és una institució que presenta una formació professional oficial, sobre la qual l'alumnat és el focus de la missió. El nostre objectiu principal és que els estudiants rebin una educació integral, on es potenciï l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual que ens competeix. Per això, ens centrem en la qualitat de l'aprenentatge i en la calidesa i la proximitat del nostre equip, perquè puguis afrontar el teu futur professional amb èxit.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre sistemes informàtics, bases de dades, programació, llenguatges de marques, sistemes de gestió d'informació i aspectes relacionats amb entorns de desenvolupament, accés a dades, desenvolupament d'interfícies, programació multimèdia i molt més.

 • Com serà la teva formació de desenvolupament d'aplicacions multiplataforma?

  Al Grau Formatiu de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a distància podràs fer les classes al nostre centre de formació professional, treballant els coneixements pràctics a l'aula i tenint un contacte constant amb el professorat. Quan et matriculis al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà els materials que corresponen al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments.

 • On la realitzaràs?

  Comptem amb unes instal·lacions innovadores perquè puguis efectuar la teva etapa acadèmica presencial de la manera més còmoda possible. D'aquesta manera, es generarà un compromís més gran amb l'obtenció del títol i implicarà una major persistència d'aquest.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre el desenvolupament d'aplicacions multiplataforma i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Linkia FP compta amb serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per guiar l'alumnat, amb l'objectiu que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva possible.

 • Quan faràs aquest Cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma?

  El curs acadèmic es divideix en dos semestres, el primer comença al mes de setembre i el segon al mes febrer. Cadascun dels estudiants ha d'assistir a les classes a l'horari establert i ha d'estar pendent del calendari de lliuraments per poder presentar les activitats quan es requereixin.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem que els nostres estudiants surtin preparats per a la inserció al món laboral. Per això, comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè l'alumnat efectuï un període de pràctiques professionals a l'àmbit que li competeix.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Gràcies a la realització del Cicle Formatiu en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el territori nacional i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un creixement de la teva etapa professional i ampliaràs les possibilitats per a la incorporació al món laboral actual.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les seves sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes, no tinguis problemes amb les assignatures.

Softwares utilitzats al Cicle Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a Madrid són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown