Oficial

FP Laboratori Clínic i Biomèdic a distància

FP Oficial en Sanitat a Distància

Desde 2.208€

logo agenda 2030
Título Oficial

Técnico Superior en Laboratorio Clínico y Biomédico

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP a Sanitat

Assignatures del Grau Superior de Laboratori Clínic i Biomèdic a Distància

A Linkia FP considerem que la salut és el més important per a tots i cadascun de nosaltres. Diagnosticar les diferents patologies i fer estudis per establir un tipus de tractament especialitzat és imprescindible. Per aquesta raó, hem implementat el Cicle Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic a distància perquè l’alumnat pugui obtenir els coneixements necessaris sobre aquest sector i preparar-se per a la sortida al món laboral actual. Al Cicle Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic a distància els nostres estudiants podran aprendre a gestionar mostres biològiques ia analitzar bioquímics, així com conèixer les tècniques generals de laboratori i la fisiopatologia general. A més, tindran l’oportunitat d’endinsar-se al món de la microbiologia clínica i estudiar les tècniques d’anàlisi hematològica, entre d’altres.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1630h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Seus d'exàmens:

  Convocatòria ordinària: Alacant, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa. Convocatòria extraordinària: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Tenerife, València.

MATRICULA'T JA
Laboratorio Clínico y Biomédico
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
GESTIÓ DE MOSTRES BIOLÒGIQUES
195
TÈCNIQUES GENERALS DE LABORATORI
230
BIOLOGIA MOLECULAR I CITOGÈNICA
195
FISIOPATOLOGIA GENERAL
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
90
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
65
icon table

Opinions sobre la FP de Laboratori Clínic i Biomèdic

Módulo
Unidades Formativas
Horas
ANÀLISI BIOQUÍMICA
175
TÈCNIQUES D'IMMUNODIAGNÒSTIC
100
MICROBIOLOGIA CLÍNICA
140
TÈCNIQUES D'ANÀLISI HEMATOLÒGICA
40
PROJECTE DE LABORATORI CLÍNIC I BIOMÈDIC
30
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
370
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic/a superior al laboratori de diagnòstic clínic.
  • Tècnic/a especialista en laboratori.
  • Ajudant tècnic al laboratori de recerca i experimentació.
  • Ajudant tècnic al laboratori de toxicologia.
  • Delegat/ada comercial de productes hospitalaris i farmacèutics.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • T'agradaria diagnosticar les diferents patologies dels pacients i establir-los un tractament personalitzat?

  A Linkia FP et brindem l'experiència acadèmica que necessites per connectar-te amb el món professional del moment. Podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic a Laboratori Clínic i Biomèdic i la teva incorporació al món laboral estarà més a prop que mai. Som una institució de formació professional que té com a missió dotar els alumnes d'una educació integral, potenciant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn actual i innovador. El nostre projecte se centra en la qualitat de l'aprenentatge i la calidesa i proximitat del nostre equip, amb l'objectiu que afrontis amb garanties el teu futur professional.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  El nostre Grau Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic a distància compta amb un programa d'aprenentatge que us permetrà gaudir de la flexibilitat d'unes classes en línia amb la compaginació de la vostra vida laboral i personal.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendràs qüestions sobre la gestió de mostres biològiques, fisiopatologia general, tècniques de laboratori, anàlisi bioquímica i hematològica i aspectes relacionats amb la microbiologia, la biologia molecular i citogènica, entre molts més.

 • Com serà la teva formació de Laboratori Clínic i Biomèdic?

  L'avantatge d'estudiar Laboratori Clínic i Biomèdic a distància és que podràs compaginar els estudis amb les activitats laborals i/o personals gràcies a les classes que realitzem tant en directe com en diferit. Una vegada et matriculis, et proporcionarem els materials corresponents al teu Cicle Formatiu perquè puguis seguir la metodologia de les classes i, alhora, les activitats i lliuraments de l'avaluació contínua.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual on podràs connectar-te des de qualsevol lloc amb accés a internet. No obstant, els exàmens i la formació en centres de treball (FCT) requeriran de la teva presencialitat perquè puguis completar la teva experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre el laboratori clínic i biomèdic i posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Tindràs un professorat qualificat que t'acompanyarà durant tot el teu procés educatiu. Podràs comunicar-te amb ells a través dels nostres canals i, a més, podràs comptar amb el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic que estarà a la teva disposició sempre que ho necessitis.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Laboratori Clínic i Biomèdic?

  Els Cicles Formatius es distribueixen en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Podràs fer les teves classes quan sigui més còmode per a tu, sempre que tinguis en compte quin és el calendari de lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes, disposaràs d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i fer servir tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu a Laboratori Clínic i Biomèdic aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot Espanya i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un alt desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats per a la inserció laboral al mercat.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  La salut és el més important per a tots i cadascun de nosaltres, la qual necessita una constant atenció per mantenir en regla les patologies i malalties dels diferents pacients. Per això, aquest cicle formatiu forma part d'un àmbit professional que, a hores d'ara, té un nivell d'inserció elevat quant a llocs de treball dins de les institucions relacionades.

El títol de Laboratori Clínic i Biomèdic

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown