Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Política de privacidad

Informació en compliment de la normativa de protecció de dades personals

Les vostres dades segures

Informació en compliment de la normativa de protecció de dades personals

A Europa i a Espanya hi ha normes de protecció de dades pensades per protegir la seva informació personal de compliment obligat per a la nostra entitat.

Per això, és molt important per a nosaltres que entengui perfectament què farem amb les dades personals que us demanem.

Així, serem transparents i us donarem el control de les vostres dades, amb un llenguatge senzill i opcions clares que us permetran decidir què farem amb la vostra informació personal.

Si us plau, si un cop llegida aquesta informació us queda algun dubte, no dubteu a preguntar-nos.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Qui som?

  • LINKIA TALENTIA S.L.
  • El nostre CIF/NIF: B65866253
  • La nostra activitat principal: Ensenyament Professional a Distància
  • La nostra: Calle Pelai,7 Principal 2ª, CP 08001, BARCELONA (Barcelona)
  • El nostre telèfon de contacte: 933019890
  • La nostra adreça de correu electrònic de contacte: info@linkia.interficie.com
  • La nostra pàgina web: linkia.interficie.com; www.linkiafp.cat; www.linkiafp.com; www.linkia.es; www.linkia.cat
  • Per a la seva confiança i seguretat, l’informem que som una entitat inscrita en el següent Registre Mercantil / Registre Públic: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en la Fulla B-426683, Tom 43366, Foli 220.
  • CENTRE D’ESTUDIS LINKIA FP MADRID S.L.
  • El nostre CIF / NIF: B42955799
  • La nostra activitat principal: Centre d’estudis: Cicles formatius de grau mitjà i superior
  • La nostra direcció: C/ ALBARRACÍN, 34 Edificio A, CP 28037, MADRID (Madrid)
  • El nostre telèfon de contacte: 911818181
  • La nostra adreça de correu electrònic de contacte: info@linkia.interficie.com
  • La nostra pàgina web: linkia.interficie.com; www.linkiafp.cat; www.linkiafp.com
  • Per a la seva confiança i seguretat, l’informem que som una entitat inscrita en el següent Registre Mercantil /Registre PúblicInscrita en el Registre Mercantil de Madrid, al tom 41659, foli 69, fulla M-738001.
  • CENTRE D’ESTUDIS LINKIA FP ASTÚRIES S.L.
  • La nostra denominació CENTRE DE ESTUDIS LINKIA FP ASTURIAS SL
  • El nostre CIF / NIF: B10541738
  • La nostra activitat principal: Centre d’estudis: Cicles formatius de grau mitjà i superior
  • La nostra direcció: Calle Peña Santa de Enol 7, bj 2, CP 33012, Oviedo (Asturias)
  • El nostre telèfon de contacte: 933019890
  • La nostra adreça de correu electrònic de contacte: administracionasturias@linkiafp.es
  • La nostra pàgina web: linkia.interficie.com; www.linkiafp.cat; www.linkiafp.com; www.linkia.es; www.linkia.cat
  • Per a la seva confiança i seguretat, l’informem que som una entitat inscrita en el següent Registre Mercantil /Registre Públic: Inscrita en el registre Mercantil d’Astúries, Fulla AS-60336, Tom 4494, Foli 1

Totes les entitats determinen de manera conjunta els objectius i els mitjans del tractament pel que són considerades corresponsables del tractament de les dades personals de l’USUARI.

Estem a la vostra disposició, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Poseu-vos en contacte amb el nostre delegat de protecció de dades

Sabeu que a la nostra entitat comptem amb un delegat de protecció de dades al qual podeu enviar totes les vostres reclamacions, dubtes i suggeriments sobre l’ús de la vostra informació personal?

El nostre delegat de protecció de dades es diu AUDIDAT 3.0, SLU i aquestes són les seves dades de contacte:

Adreça de correu electrònic de contacte: dpo@audidatbarcelona.com

Per què utilitzarem les vostres dades?

Amb caràcter general, les seves dades personals seran utilitzades per poder relacionar-nos amb vostè i poder prestar-li els nostres serveis.

Així mateix, també poden ser utilitzades per a altres activitats, com enviar publicitat o promocionar les nostres activitats.

Per què necessitem utilitzar les vostres dades?

Les seves dades personals són necessaris per a poder relacionar-nos amb vostè i poder prestar correctament els nostres serveis i l’efectiu desenvolupament del curs, l’informem que serà necessari que accedeixi a l’eina YOUTUBE (GOOGLE LLC) per a poder visualitzar els materials didàctics i poder realitzar les activitats.

En aquest sentit, posarem a la vostra disposició una sèrie de caselles que us permetran decidir de manera clara i senzilla sobre l’ús de la vostra informació personal.

 

 

 

Qui coneixerà la informació que us demanem?

Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que us demanem.

De la mateixa manera, podran tenir coneixement de la seva informació personal aquelles entitats que necessitin tenir-hi accés perquè puguem prestar-li els nostres serveis. Així per exemple, el nostre banc coneixerà les vostres dades si el pagament dels nostres serveis es realitza mitjançant targeta o transferència bancària.

Així mateix, tindran coneixement de la seva informació les entitats públiques o privades a les quals estiguem obligats a facilitar les vostres dades personals amb motiu del compliment d’alguna llei. Posant-ne un exemple, la Llei Tributària obliga a facilitar a l’Agència Tributària determinada informació sobre operacions econòmiques que superin una quantitat determinada.

En el cas que, al marge dels supòsits comentats, necessitem donar a conèixer la vostra informació personal a altres entitats, us sol·licitarem prèviament el vostre permís a través d’opcions clares que us permetran decidir sobre això.

Com protegirem les vostres dades?

Protegirem les vostres dades amb mesures de seguretat eficaces en funció dels riscos que comporti l’ús de la vostra informació.

Per això, la nostra entitat ha aprovat una Política de Protecció de Dades i es realitzen controls i auditories anuals per verificar que les vostres dades personals estan segures en tot moment.

Enviarem les vostres dades a altres països?

Al món hi ha països que són segurs per a les vostres dades i altres que no ho són tant. Així, per exemple, la Unió Europea és un entorn segur per a les vostres dades. La nostra política és no enviar la vostra informació personal a cap país que no sigui segur des del punt de vista de la protecció de les vostres dades.

En cas que, amb motiu de prestar-vos el servei, sigui imprescindible enviar les vostres dades a un país que no sigui tan segur com Espanya, sempre us sol·licitarem prèviament el vostre permís i aplicarem mesures de seguretat eficaces que redueixin els riscos de l’enviament de la vostra informació personal a un altre país.

Durant quant de temps conservarem les vostres dades?

Conservarem les vostres dades durant la nostra relació i mentre ens obliguin les lleis. Un cop finalitzats els terminis legals aplicables, procedirem a eliminar-los de manera segura i respectuosa amb el medi ambient.

Quins són els vostres drets de protecció de dades?

En qualsevol moment us podeu adreçar a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vostè, rectificar-la si fos incorrecta i eliminar-la un cop finalitzada la nostra relació, en el cas que això sigui legalment possible.

També teniu dret a sol·licitar el traspàs de la vostra informació a una altra entitat. Aquest dret s’anomena “portabilitat” i pot ser útil en determinades situacions.

Per sol·licitar algun d’aquests drets, heu de fer una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del vostre DNI, per poder-lo identificar.

A les oficines de la nostra entitat disposem de formularis específics per sol·licitar aquests drets i us oferim el nostre ajut per emplenar-los.

Per saber més sobre els vostres drets de protecció de dades, podeu consultar la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Podeu retirar el vostre consentiment si canvieu d’opinió en un moment posterior?

Vostè pot retirar el seu consentiment si canvia d’opinió sobre l’ús de les seves dades en qualsevol moment.

Així, per exemple, si vostè al seu dia va estar interessat/da en rebre publicitat dels nostres productes o serveis, però ja no desitja rebre més publicitat, ens ho pot fer constar a través del formulari d’oposició al tractament disponible a les oficines de la nostra entitat.

En cas que entengueu que els vostres drets han estat desatesos, on podeu formular una reclamació?

En cas que entengueu que els vostres drets han estat desatesos per la nostra entitat, podeu formular una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través d’algun dels mitjans següents:

  • Seu electrònica: https://www.aepd.es/
  • Direcció postal:

Agència Espanyola de Protecció de Dades
C / Jorge Juan, 6
28001-Madrid

  • Via telefònica:

Telf. 901 100 099

Telf. 91 266 35 17

Formular una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades no comporta cap cost i no cal l’assistència d’advocat ni procurador.

Elaborarem perfils sobre vostè?

La nostra política és no fer perfils sobre els usuaris dels nostres serveis.

No obstant això, hi pot haver situacions en què, amb finalitats de prestació del servei, comercials o d’altres tipus, necessitem elaborar perfils d’informació sobre vostè. Un exemple podria ser la utilització del vostre historial de compres o serveis per poder oferir productes o serveis adaptats als vostres gustos o necessitats.

En aquest cas, aplicarem mesures de seguretat eficaces que protegeixin la vostra informació en tot moment de persones no autoritzades que pretenguin utilitzar-la en benefici propi.

Farem servir les vostres dades per a altres fins?

La nostra política és no utilitzar les vostres dades per a altres finalitats diferents de les que us hem explicat. Si, però, necessitéssim utilitzar les vostres dades per a activitats diferents, sempre us sol·licitarem prèviament el vostre permís a través d’opcions clares que us permetran decidir sobre això.

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK