SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Desenvolupament d’aplicacions web a distància

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions a Distància

Título Oficial

Técnico Superior en Desarrollo de Aplicaciones Web

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Online
Próximo Inicio
Febrer 2023

Informació sobre estudiar una FP a Informàtica i Comunicacions

Assignatures del Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web a distància

El cicle formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web és una titulació autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, vàlida a tot el territori nacional.

Si vols aprendre tecnologies modernes de desenvolupament web, fes el cicle superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web i capacita’t per desenvolupar, implementar, mantenir i aplicacions web utilitzant diverses tecnologies i entorns de desenvolupament específics. Garantint l’accés a les dades de manera segura i complint els criteris d’accessibilitat, usabilitat i qualitat exigits pels estàndards establerts.

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
SISTEMES INFORMÀTICS
132
M02
BASES DE DADES
165
M03
PROGRAMACIÓ
231
M04
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
99
M05
ENTORNS DE DESENVOLUPAMENT
66
M06
DESENVOLUPAMENT WEB EN ENTORN CLIENT
165
M07
DESENVOLUPAMENT WEB EN ENTORN SERVIDOR
165
M08
DESPLEGAMENT D'APLICACIONS WEB
66
M09
DISSENY D'INTERFACES WEB
99
M10
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
66
M11
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
66
M12
PROJECTE DE DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS WEB
297
M13
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
383
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
 • Amb l’FP en Desenvolupament d’Aplicacions Web obtindràs el títol en Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web amb què seràs capaç de desenvolupar, implantar i mantenir aplicacions web, amb independència del model emprat i utilitzant tecnologies específiques del costat client o servidor, garantint el accés a les dades de manera segura i complint els criteris d’accessibilitat, usabilitat i qualitat exigits pels estàndards establerts oficialment.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Febrer de 2023

 • Duració:

  1617h. Lectives - 383 FCT

 • Modalitat:

  A distància

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA

Opinions sobre la FP en Desenvolupament d'Aplicacions Web

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

El títol de Desenvolupament d'Aplicacions Web

També et pot interessar

 • Vols ser un expert en el desenvolupament i la implementació de les diferents aplicacions web?

  Linkia FP, pionera en la Formació Professional Oficial a distància, fa més de 50 anys que ofereix una educació íntegra i de qualitat entre els estudiants de fp. Amb nosaltres, podreu obtenir una titulació oficial de Tècnic en Desenvolupament d'Aplicacions Web i conèixer els aspectes relacionats amb el sector professional de l'actualitat. A Linkia FP ens centrem en la qualitat i en la calidesa del nostre alumnat perquè tots i cadascun afrontin amb garanties la seva incorporació al món laboral. Per això, potenciem l'ensenyament competencial i col·laboratiu en un marc digital on les tecnologies i la modalitat en línia fan de l'aprenentatge un estudi més còmode.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  No serà un problema. El Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web a distància compta amb un pla d'estudis que permet la flexibilitat de compaginar la vostra etapa acadèmica amb les activitats laborals i personals del dia a dia.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Aprendreu qüestions sobre sistemes informàtics, bases de dades, programació, llenguatge de marca, sistemes de gestió d'informació, i aspectes relacionats amb entorns de desenvolupament, desplegament d'aplicacions web, disseny d'interfícies, i molt més.

 • Com serà la teva formació de desenvolupament d'aplicacions web?

  Al Cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Web a distància podràs assistir a les classes en línia en directe o, si ho prefereixes, veure-les en diferit posteriorment. Un cop et matriculis al grau formatiu, el nostre equip et facilitarà els materials digitals perquè puguis seguir totes les classes, activitats i lliuraments del curs acadèmic.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual amb la finalitat de poder organitzar la formació del centre i que els estudiants tinguin la facilitat de fer els lliuraments, visualitzar les classes i fer qualsevol tipus de consulta.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys, podràs aprendre tots els coneixements sobre el desenvolupament d'aplicacions web posar-los en pràctica mitjançant el nostre període de formació a centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cadascun dels estudiants una empresa del sector que estigui cursant perquè pugui traslladar els conceptes teòrics i acostar-se el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP comptem amb un gran equip que guia els nostres estudiants durant tot el seu procés acadèmic. Tenim serveis d'orientació pedagògica, informàtica i d'idiomes per tal que se sentin acompanyats en tot moment i que visquin l'experiència d'estudiar una formació professional a distància de la manera més efectiva.

 • Quan faràs aquest Cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Web?

  El Cicle d'Educació Infantil es divideix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. L'alumnat podrà assistir a les classes en directe o veure-les quan consideri oportú, sempre que tingui en compte el calendari dactivitats i lliuraments.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP volem garantir la inserció laboral dels nostres estudiants en aquell àmbit que sempre han desitjat. Per això, el nostre centre de formació professional compta amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè tots i cadascun puguin realitzar el seu període de pràctiques professionals en empreses líder del sector.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb el Cicle Formatiu en Desenvolupament d'Aplicacions Web, aconseguiràs una titulació 100% oficial reconeguda a tot el país i als estats membres de la Unió Europea. A més, aconseguiràs un gran desenvolupament de la teva carrera professional i més possibilitats dinserció laboral.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  Les aplicacions web, en aquests moments, ja formen part de la nostra vida diària. És per això que, actualment, hi ha una demanda molt alta dins aquest sector de persones qualificades que sàpiguen dur a terme les activitats corresponents. Per això, el Cicle Formatiu en Desenvolupament d'Aplicacions Web us facilitarà l'oportunitat d'accedir a un lloc de treball que actualment es troba en auge.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP disposem d'un servei totalment gratuït on un equip de professors d'informàtica atendrà els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'impartiran, així com informació sobre les seves sortides professionals. A més, unes setmanes abans de l'inici de curs, s'habiliten uns mòduls (en diem mòduls introductoris) al campus que t'ajudaran a posar-te al dia perquè, quan comencin les classes, no tinguis problemes amb les assignatures.

Softwares utilitzats al Cicle Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown