Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Superior

Documentació i administració sanitària a distància FP

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Setembre 2024

green arrow

Modalitat

A Distància

green arrow

Preu del curs

1.879€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP en Documentació i Administració Sanitàries

La digitalització en el sector sanitari ha marcat un abans i un després en la cerca de perfils administratius especialitzats, coneixedors de les lleis i normatives de l’àmbit de la salut, compromesos amb el seu compliment. La capacitat per a gestionar eficaçment la documentació mèdica és essencial per a assegurar una atenció al pacient d’alta qualitat. Per aquesta raó, en Linkia FP comptem amb un Cicle Superior en Documentació i Administració Sanitàries a distància, co, amb la finalitat que l’estudiant es prepari per a manejar amb eficàcia tots els aspectes de la documentació mèdica.

En el cicle més alt de la documentació i l’administració sanitàries a distància, els estudiants poden conèixer la importància de la documentació en l’àmbit mèdic, els estàndards i les regulacions aplicables i com utilitzar eines i tecnologies modernes per millorar l’eficiència i la precisió dels seus registres. De la mateixa manera, tindrà loportunitat delevar la seva carrera professional a la indústria de latenció mèdica i mantenir els historials precisos i actualitzats.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre 2024

 • Modalitat:

  2000h

 • Seus d'exàmens ordinària:

  A distància

MATRICULA'T JA
Laboratorio Clínico y Biomédico

Assignatures del Grau Superior de Documentació i Administració Sanitàries

La configuració del cicle formatiu està subjecta a canvis, podent variar la distribució modular entre primer i segon any.

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
GESTIÓ DE PACIENTS
200
M02
TERMINOLOGIA CLÍNICA I PATOLÒGICA
65
M03
EXTRACCIÓ DE DIAGNÒSTICS I PROCEDIMENTS
195
M04
SISTEMES D'INFORMACIÓ I CLASSIFICACIÓ SANITARIS
195
M05
OFIMÀTICA I PROCÉS DE LA INFORMACIÓ
90
M06
VALIDACIÓ I EXPLOTACIÓ DE DADES
M07
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
M08
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
M09
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M10
ARXIU I DOCUMENTACIÓ SANITARIS
M11
CODIFICACIÓ SANITÀRIA
M12
ATENCIÓ PSICOSOCIAL AL PACIENT/USUARI
M13
GESTIÓ ADMINISTRATIVA SANITÀRIA
M14
PROJECTE INTERMODULAR
30
M15
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT II
40
M16
INGLÉS PER A GRAU SUPERIOR
M17
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Tenir algun dels següents títols:
   • Batxiller
   • Tècnic Superior de Formació Professional o Grau Universitari
   • Tècnic de Grau Mitjà de Formació Professional o el títol de Tècnic o Tècnica d’Arts Plàstiques i Disseny

    

   Haver superat:

   • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
   • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
   • La Prova d’accés a Grau Superior
   • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Tècnic/a en documentació sanitària.
  • Tècnic/a de codificació.
  • Unitats de documentació clínica.
  • Arxiu dhistòries clíniques.
  • Avaluació i control de qualitat de la prestació sanitària.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Tens aquest sentiment d'ajudar els altres i t'agradaria treballar al sector sanitari?

  A Linkia FP t'oferim una formació professional a Madrid on a través del títol de tècnic/a en documentació sanitària podràs reconèixer la terminologia clínica dels documents sanitaris en relació amb els processos patològics dels pacients i l'atenció als seus serveis mèdics. La nostra finalitat és que l'alumnat rebi una educació integral, on a través de la qualitat del seu procés d'aprenentatge, obtingui tots els coneixements sobre el sector sanitari i s'acosti amb les màximes garanties possibles al món professional actual.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  L'obtenció d'aquest títol oficial de Grau Superior en Documentació Sanitària us capacitarà per gestionar arxius d'històries clíniques i altra documentació, atenent els criteris, processos i procediments establerts. A més, entre altres coses, podràs fer processos de codificació de diagnòstics i procediments que estan relacionats amb la classificació internacional de malalties.

 • Com serà la teva formació de Documentació i Administració Sanitàries?

  Al Cicle de Documentació i Administració Sanitàries podràs dur a terme les classes al nostre centre de formació professional a Madrid, on obtindràs tots els coneixements necessaris sobre el sector sanitari a l'aula a través del nostre equip d'experts. Un cop realitzis el procés de matriculació, des de Linkia FP se't proporcionarà tot el material que s'utilitzarà per seguir les diferents classes, activitats i entregues.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP disposem d'un campus virtual on podràs connectar-te des de qualsevol lloc amb accés a internet. No obstant, els exàmens i la formació en centres de treball (FCT) requeriran de la teva presencialitat perquè puguis completar la teva experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de tan sols dos anys podràs obtenir la teoria essencial sobre la fp documentació sanitària. Un procés en què, un cop acabis, podràs posar-lo en pràctica a través del nostre període de formació en centres de treball (FCT) durant 370 hores, traslladant tots els conceptes que has obtingut durant la teva etapa acadèmica i apropant-te a la pràctica professional del món laboral.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP comptem amb un gran equip de professionals, que no només t'ensenya tots els conceptes que necessites saber sobre la documentació sanitària fp, sinó que, a més, t'acompanya durant tot el procés formatiu. L'alumnat és el focus de la nostra missió, i per això volem que la vostra experiència amb Linkia FP sigui el més efectiva possible i gaudiu d'estudiar un grau superior en documentació sanitària.

 • Quan fas aquest cicle de Documentació i Administració Sanitàries?

  El primer curs de fp documentació sanitària és anual i el segon curs es divideix en dos trimestres, que acabaran amb el període de Formació en Centres de Treball (FCT) en un tercer, on posaran tots els coneixements teòrics en pràctica, gràcies al conveni a alguna de les nostres empreses líders al sector.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  Els centres de salut a Espanya actualment busquen personal administratiu qualificat que vagi més enllà d'un grau mitjà en gestió administrativa. En aquests moments, el nombre de centres de salut a Espanya és de més de 13.000, amb unes estructures organitzatives per departaments i àrees que requereixen personal dadministració i serveis, de la mateixa manera, que personal sanitari.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb aquest Grau Superior, aconseguiràs el títol com a tècnic superior en documentació sanitària. Una titulació 100% oficial reconegut a tot Espanya i als diferents estats membres de la Unió Europea. Així mateix, aconseguiràs les habilitats i el desenvolupament professional que t'aproparà a la introducció al mercat laboral del moment.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  El sector sanitari avança cada cop més des de la crisi produïda per la Covid-19. Un fenomen que ha provocat l'acceleració de la digitalització al sector sanitari i la necessitat de crear nous perfils professionals que gestionin i donin suport a l'atenció mèdica.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK