FP a distància País Basc

bandera pais vasco

La formació professional a distància és un dels mètodes d’aprenentatge que es preveu com més útils del present i futur de l’educació. En els últims anys, veiem un clar augment de l’interès per part de l’alumnat en aquesta tipologia de formació. La formació en línia permet als estudiants poder compaginar els seus estudis amb qualsevol altra tasca que desitgin i poder gaudir de les classes des del saló de casa seva. Avui, us explicarem tot el que necessites saber sobre la nostra FP a distància al País Basc i com fem servir nosaltres l’educació a distància. T’ensenyarem tot el que ofereix l’educació en línia i el molt que pots rendibilitzar-la.

Característiques de la nostra FP a distància en el País Basc

La nostra oferta de cursos d’FP a distància a Euskadi compta amb uns atributs diferencials que fan a la nostra FP a distància al País Basc una educació completa des de totes les perspectives. Com ho fem? Gràcies a un professorat especialitzat en el seu sector, unes assignatures adaptades a les exigències del món professional i una metodologia adaptada a les últimes novetats de l’aprenentatge en línia. Amb totes aquestes característiques aconseguim que la nostra proposta educativa permeti treure als estudiants el màxim profit a l’educació a distància. Aprenentatge 2.0. Ens movem en un entorn en línia en què pretenem que tots els nostres estudiants aprenguin amb les noves eines que ofereix la tecnologia. La nostra FP a distància al País Basc, posa a disposició de tot l’alumnat els millors programes per facilitar el treball en equip de manera en línia, un campus virtual en el qual poder consultar tots els dubtes referents a les teves assignatures i l’opció del seguiment de classes tant en directe com en diferit. Pràctiques a les millors empreses. Els nostres cursos d’FP a distància al País Basc ofereixen unes pràctiques curriculars en algunes empreses de gran reputació i enorme experiència del funcionament del sector. El nostre objectiu és que tots els alumnes que surtin de Linkia FP surtin amb les habilitats necessàries per fer front al món laboral amb els coneixements que es demanen en l’actualitat en l’entorn professional. Confiar en la nostra FP a distància Euskadi és confiar en el teu futur. Suport pedagògic, lingüístic i informàtic. En cas que hi hagi alguns conceptes d’àmbit pedagògic, lingüístic o informàtic que els alumnes sentin que encara no dominen íntegrament. A la nostra FP en línia Euskadi oferim ajuda acadèmica per acabar d’assentar tots aquells conceptes que puguin no haver quedat clars. Beca Erasmus Plus. Per a tots aquells alumnes que vulguin viure l’experiència de passar un temps a l’estranger, disposem de la Beca Erasmus Plus. Tot aquell estudiant d’FP a distància Euskadi només haurà de sol·licitar la Beca Erasmus Plus si el que busca és aprendre de la cultura i l’idioma d’un nou país. Però hi ha molt més, a més de tot el que ja hem comentat fins al moment, tenim altres raons per les quals no et penediràs d’escollir la nostra FP a distància al País Basc com el teu nou model de formació. Com, per exemple, les següents:

  • No més despesa en transport: Es van acabar les despeses en targetes per a l’autobús o el metro. Per fi, ja no t’hauràs de preocupar més per si t’has deixat la targeta d’autobús o veure en l’últim moment que ja no et queden més viatges. Aquestes despeses i preocupacions ja es van acabar. Ara tan sols amb el teu portàtil tindràs accés a totes les classes sense moure’t de casa.
  • S’ha acabat la despesa en materials: Amb la nostra FP a distància al País Basc t’estalviaràs molts diners, perquè a més de no necessitar transport tampoc et caldrà anar renovant els estoigs, motxilles i llibres de cada any. Tot és molt més simple i el tindràs en el teu propi campus virtual.
  • Coneixement de l’entorn digital: Amb la nostra FP en línia Euskadi podràs acabar tenint un ampli coneixement de l’entorn online gràcies a l’ús diari de l’ordinador i dels programes que fem servir en els nostres cursos. Acabaràs sent un professional de l’entorn digital. I tranquil, encara que et consideris un negat en tecnologia, et garantim que a través de la pràctica podràs dominar aquest món sense menor complicació.
  • Més temps lliure: ja no hauràs d’esperar durant hores quan perdis un tren o un autobús, tindràs molt més temps per a tu. La nostra FP a distància a Euskadi, a més, ofereix classes tant a temps a real com en diferit, així que podràs organitzar el teu temps com millor et convingui.

Títulos propios de País Vasco

Altres títols que pots estudiar des de País Vasc

FAQS
  • Per què estudiar la FP a distància al País Basc?

    Estudiar una formació en línia et permetrà aprendre tots els coneixements sobre allò que sempre has desitjat on, com i quan vulguis. A Linkia FP al País Basc comptem amb les titulacions pròpies d’Administració i Sistemes Informàtics, Administració i Finances, Educació Infantil, Dietètica i Higiene Bucodental, encara que sempre pots escollir l’FP a distància que prefereixis. Volem que visquis l’experiència d’estudiar una formació en línia i que surtis preparat per al sector laboral que correspon. Aquí pots veure totes les característiques dels cicles formatius a distància al País Basc.

  • Quins graus mitjans o superiors s'estudien més al País Basc?

    Els graus mitjans o superiors que més s’estudien al País Basc són Cures Auxiliars d’Infermeria, Integració Social i Educació Infantil. Gràcies a aquests cicles podreu sortir al mercat laboral amb els coneixements necessaris sobre cada sector i podreu exercir professions com a tècnic domiciliari, monitor de persones amb discapacitat o educador en programes d’activitats d’oci, entre moltes més. Aquí pots veure tots els cicles a distància al País Basc.