SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Cicle Superior Administració de Sistemes informàtics en Xarxa a Astúries

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions Semipresencial a Astúries

Desde 2.592€

agenda-2030
Título Oficial

Técnico Superior en Administración de Sistemas Informáticos en Red

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Semipresencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP a Administració de Sistemes Informàtics

Assignatures del Cicle Superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa a Astúries

L’FP Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa és una formació tècnica molt completa que proporciona als estudiants les habilitats i els coneixements necessaris per planificar, configurar i administrar sistemes informàtics en xarxa en entorns empresarials i corporatius. La formació semipresencial del grau superior a Astúries permet als estudiants combinar l’educació en línia amb sessions pràctiques a l’aula, fet que ofereix una experiència d’aprenentatge més completa i flexible. Durant el programa, els estudiants aprenen sobre tecnologies de xarxes, sistemes operatius, seguretat informàtica, bases de dades i molt més. També adquireixen habilitats en la gestió de projectes, la resolució de problemes i la presa de decisions.

FP SEMIPRESENCIAL A ASTÚRIES

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1630h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

 • Graduació

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
IMPLANTACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
90
GESTIÓ DE BASES DE DADES
100
200
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
FONAMENTS D'HARDWARE
140
IMPLANTACIÓ D'APLICACIONS WEB
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES GESTORS DE BASES DE DADES
PLANIFICACIÓ I ADMINISTRACIÓ DE XARXES
SERVEIS DE XARXA I INTERNET
SEGURETAT I ALTA DISPONIBILITAT
PROJECTE D'ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS EN XARXA
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
115
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Títol de Batxillerat.
  • Títol de Tècnic Superior (Grau Superior) o Tècnic Especialista (Grau Mitjà).
  • Prova d’accés a grau superior.
  • Prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.
  • Títol de COU.
  • Títol de FPII.
  • Títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels esmentats.
  • Administrador/a de sistemes informàtics en xarxa
  • Responsable de seguretat informàtica
  • Responsable de serveis d’Internet icloud
  • Automatització de processos

Programaris utilitzats al Cicle Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa semipresencial a Astúries

Els programes informàtics emprats pels estudiants del nostre programa de Cicle Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa a distància han estat seleccionats acuradament pel nostre professorat com els més avançats al camp. Aquestes aplicacions s'espera que siguin altament utilitzades i buscades al mercat laboral en un futur proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Voleu dedicar-vos professionalment a la informàtica i configurar, administrar i mantenir els sistemes d'una empresa?

  A Linkia FP, us oferim l'oportunitat acadèmica necessària per establir connexions amb el món laboral actual. El nostre cicle formatiu et permetrà obtenir una titulació oficial com a Tècnic en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, i apropar-te cada cop més a l'àmbit professional. Com a institució de Formació Professional, el nostre objectiu és brindar als nostres estudiants una educació completa, promovent l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn innovador i actual. Ens enfoquem en la qualitat de l'aprenentatge i en l'atenció càlida i propera del nostre equip per garantir l'èxit del futur professional.

 • No comptes amb prou temps per mobilitzar-te?

  El nostre FP Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa semipresencial a Astúries compta amb un programa d'aprenentatge que us permetrà gaudir de la flexibilitat d'algunes classes en línia per compaginar els estudis amb la vostra vida personal i laboral. Així mateix, tindràs l'oportunitat de gaudir de les noves instal·lacions del centre de Linkia FP a Astúries, on disposaràs de tot el material necessari per rebre la millor i més completa formació.

 • Què aprendràs a Linkia FP?

  Al nostre programa formatiu adquiriràs coneixements sobre la instal·lació de sistemes operatius, gestió de bases de dades, programació, llenguatges de marques, sistemes de gestió d'informació, principis fonamentals de maquinari, així com temes relacionats amb l'administració de sistemes operatius, planificació i gestió xarxes, serveis d'internet i altres temes addicionals.

 • Quins beneficis ofereix estudiar el Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa semipresencial a Linkia FP?

  Estudiar el Cicle Superior d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa semipresencial al centre de Linkia FP a Astúries us ofereix la possibilitat d'obtenir una titulació oficial i compaginar els vostres estudis amb la vostra vida personal i laboral gràcies a la flexibilitat de les nostres classes. A més, l'avantatge d'estudiar una modalitat semipresencial és que podràs seguir les classes en directe o en diferit, permetent compaginar les teves activitats diàries sense perdre l'oportunitat de gaudir de les instal·lacions i l'equipament que ofereix el centre d'Astúries. Un cop matriculat, tindràs accés als materials i les activitats corresponents al teu Cicle Formatiu, i podràs comptar amb l'atenció personalitzada del nostre equip i una metodologia d'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn innovador per afrontar amb èxit el teu futur professional.

 • On realitzaràs la formació?

  A Linkia FP, us oferim la possibilitat de realitzar la vostra formació en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa en modalitat semipresencial, és a dir, online a través del nostre campus virtual i al centre d'Astúries. Podràs accedir a la formació des de qualsevol lloc amb connexió a internet, però per completar la teva experiència acadèmica amb nosaltres necessitaràs assistir en persona a una parcialitat de les classes i als exàmens.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  Durant dos anys, tindreu l'oportunitat d'adquirir una comprensió completa sobre la gestió de sistemes informàtics en xarxa, i aplicar-los en situacions reals a través del nostre programa de formació en centres de treball (FCT). En completar el curs, Linkia FP assignarà a cada estudiant una empresa del sector corresponent perquè puguin aplicar els conceptes teòrics i obtenir una experiència laboral propera a l'entorn actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Tindràs a la teva disposició un cos docent altament qualificat que et donarà suport al llarg de tot el procés educatiu. Podràs comunicar-t'hi a classe ia través de múltiples canals, alhora, podràs accedir al nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic en cas de necessitar-ho en qualsevol moment.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle Administració de Sistemes Informàtics a la Xarxa?

  Aquest programa educatiu es divideix en dos semestres, l'inicial arrenca al setembre i el segon al febrer. Tindràs la flexibilitat de prendre les teves lliçons en el moment més convenient per a tu, sempre que consideris el calendari de terminis establert.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP tenim més de 1.000 empreses col·laboradores disponibles perquè els nostres estudiants puguin realitzar pràctiques professionals i tenir una comprensió real de com es treballa al món laboral actual. D'aquesta manera, en finalitzar les classes, podràs tenir l'oportunitat de fer pràctiques en una empresa líder del sector, cosa que et permetrà acostar-te el més possible a l'entorn laboral actual i aplicar tots els coneixements que has adquirit durant el curs acadèmic.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb l'FP Superior Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa semipresencial a Astúries obtindràs una certificació completament oficial, reconeguda a tot Espanya i als països pertanyents a la Unió Europea. A més, aconseguiràs un ampli avenç en la teva trajectòria professional i més oportunitats per ingressar al mercat laboral.

 • Quin nivell d‟inserció laboral hi ha amb aquest Cicle Formatiu?

  La taxa d'incorporació laboral d'aquest programa es troba en constant augment, ja que el camp de la informàtica i les comunicacions està en creixement continu i les diverses empreses i organitzacions del sector demanen professionals capacitats per dur a terme tasques informàtiques. Per aquest motiu, el Cicle Superior en Administració de Sistemes Informàtics a Xarxa et brindarà accés a un dels sectors més destacats de les diverses branques professionals.

 • Hi ha cap inconvenient si no tinc prou nivell per als cicles d'informàtica?

  A Linkia FP comptem amb un servei completament gratuït on un grup de docents d'informàtica brindarà assistència per aclarir els dubtes que puguis tenir sobre els continguts que s'ensenyaran, així com informació sobre les oportunitats laborals que ofereix. A més, diverses setmanes abans de l'inici del curs, s'activen uns mòduls (coneguts com a mòduls d'introducció) a la plataforma virtual que us ajudaran a posar-vos al dia, de manera que quan comencin les classes no tinguis problemes amb les assignatures.

El títol d'administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown