Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Superior

Higiene Bucodental a Astúries

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

Semipresencial

green arrow

Preu del curs

2.560€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP a Higiene Bucodental

El Cicle Superior Higiene Bucodental a Astúries és una formació semipresencial de dos anys de durada que combina l’ensenyament en línia amb la pràctica en centres de treball. Durant el curs, els estudiants adquireixen els coneixements i les habilitats necessàries per prevenir, detectar i tractar malalties bucodentals.

Aquest curs higienista dental homologat ofereix una formació completa i actualitzada en anatomia dental, fisiologia, patologia oral, tècniques d’exploració i diagnòstic i en la prevenció de malalties periodontals. Els estudiants també aprenen a realitzar tractaments d’higiene dental, com ara la neteja dental, l’eliminació de tosca i l’aplicació de fluor.

A més, els estudiants tenen l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits a centres de treball, on treballen juntament amb professionals de la salut dental en l’atenció a pacients reals.

 

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Febrer 2024

 • Duració:

  2000h

 • Modalitat:

  Híbrid

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid
 • Tallers presencials

  Assisteix a tallers presencials a les classes en entorns professionals reals per reforçar els aspectes més pràctics del teu cicle formatiu.

 • Tutories presencials i personalitzades

  Programa tutories presencials en l'horari que més us convingui, amb l'objectiu de guiar el vostre aprenentatge i fer un seguiment continu del vostre desenvolupament professional.

 • Formació complementària

  Hem dissenyat una formació complementària enfocada a aprofundir els aspectes específics del teu àmbit professional amb cursos especialitzats per àrea.

 • Visites i Masterclass

  La nostra metodologia combina l'aprenentatge teòric del cicle amb una masterclass i una visita a empreses, amb l'objectiu que conegueu la realitat professional del vostre sector.

 • Competències transversals

  Millora les teves competències i habilitats professionals accedint al portfoli de més de 100 cursos de la plataforma Xtudeo, la nostra escola de cursos Online.

Assignatures del Cicle Formatiu d’Higiene Bucodental a Astúries

La configuració del cicle formatiu està subjecta a canvis, podent variar la distribució modular entre primer i segon any.

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
RECEPCIÓ I LOGÍSTICA A LA CLÍNICA DENTAL
125
M02
ESTUDI DE LA CAVITAT ORAL
M03
PRIMERS AUXILIS
M04
FISIOPATOLOGIA GENERAL
M05
EXPLORACIÓ DE LA CAVITAT ORAL
90
M06
INTERVENCIÓ BUCODENTAL
195
M07
EPIDEMIOLOGIA EN SALUT ORAL
75
M08
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
M09
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
M10
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M11
EDUCACIÓ PER A SALUT ORAL
M12
CONSERVADORA, PERIODÒNCIA, CIRURGIA I IMPLANTS GENERAL
M13
PRÒTESI I ORTODÒNCIA
M14
PROJECTE INTERMODULAR
M15
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
M16
INGLÉS PROFESSIONAL PER A GRAU SUPERIOR
60
M17
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT II
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Tenir algun dels següents títols:

  • Batxiller
  • Tècnic Superior de Formació Professional o Grau Universitari
  • Tècnic de Grau Mitjà de Formació Professional o el títol de Tècnic o Tècnica d’Arts Plàstiques i Disseny

   

  Haver superat:

  • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
  • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
  • La Prova d’accés a Grau Superior
  • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Tècnic/a Superior en Higiene Bucodental
  • Tècnic/a Especialista Higienista Dental
  • Higienista Bucodental
  • Educador/a en Salut Bucodental

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • T'agradaria ser capaç d'ajudar a prevenir malalties a la boca i mantenir un somriure saludable en tu i en altres persones?

  Estudiar un curs d'higiene bucodenta homologat a Linkia FP Asturias és una excel·lent opció per a aquelles persones interessades en una etapa professional al camp de la salut dental. Aquest programa d'estudis s'enfoca a oferir als estudiants una formació completa en la cura i el manteniment de la salut bucodental.

 • Què aprendràs amb nosaltres a l'FP Higiene Bucodental Astúries?

  Durant el Cicle Formatiu d'Higiene Bucodental a Astúries, els estudiants aprendran sobre l'anatomia i la fisiologia de la boca, així com tècniques de neteja, prevenció i tractament de malalties dentals. A més, s'hi abordaran temes relacionats amb la gestió de consultoris i clíniques dentals, l'atenció al pacient i l'educació sanitària.

 • Com serà la teva Formació Professional Higiene Bucodental a Astúries?

  La fp bucodental a Astúries és un procés rigorós i exigent que té com a objectiu formar professionals altament capacitats per a la prevenció i el tractament de malalties bucodentals. El grau superior d'higiene bucodental a Astúries es compon de dos cursos acadèmics i té una durada total de 2000 hores dividides en classes teòriques i pràctiques. Durant els primers mesos, els estudiants rebran una formació general en ciències de la salut, incloent-hi anatomia, fisiologia, microbiologia i farmacologia, entre altres temes. A mesura que avancen en la seva formació, els estudiants s'especialitzaran en temes específics relacionats amb la higiene bucodental, com ara la prevenció i el tractament de malalties periodontals, l'educació sanitària i la promoció de la salut bucodental.

 • On realitzaràs el curs d'higienista dental?

  L'FP d'higiene bucodental a Astúries es durà a terme amb una modalitat semipresencial. Això significa que tindràs classes tant en línia com presencials al nostre centre de Linkia FP Asturias. Les classes en línia et permetran tenir més flexibilitat per estudiar des de casa, al teu propi ritme i en qualsevol moment del dia. A més a més, comptaràs amb el suport dels nostres tutors en línia per aclarir qualsevol dubte o pregunta que puguis tenir. Les classes presencials, per altra banda, et permetran interactuar directament amb els teus professors i companys, fer pràctiques i treballs en equip, i rebre una formació més pràctica i personalitzada.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics del Grau Superior d'Higiene Bucodental a Astúries?

  Els estudiants d'Higiene Bucodental a Astúries tindran l'oportunitat d'adquirir experiència pràctica a través de pràctiques clíniques a consultoris i clíniques dentals reals. Un cop completat el programa, les persones titulades estaran capacitades per exercir-se com a higienistes bucodentals, treballant en col·laboració amb dentistes i altres professionals de la salut dental.

 • Qui estarà amb tu a l'FP Higiene Bucodental a Astúries?

  Al Grau Superior d'Higiene Bucodental a Astúries comptaràs amb un equip d'experts al sector de la formació, qualificats per acompanyar-te durant tot el curs acadèmic. Els nostres tutors, altament capacitats i amb experiència en l'àmbit de la higiene bucodental, estaran a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte, orientar-vos i guiar-vos en el vostre procés d'aprenentatge.

 • Quan realitzaràs aquest mòdul superior d'Higiene Bucodental a Astúries?

  L'FP dual Higiene Bucodental a Astúries té una durada de dos anys i es divideix en dos semestres. Durant aquests dos anys, rebran una formació teoricopràctica que els permetrà adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per exercir-se amb èxit en l'àmbit de la higiene bucodental. Cada any estarà dividit en dos semestres, amb una durada de cinc mesos cada un. Durant aquest temps, tindran l'oportunitat d'assistir a classes teòriques i pràctiques, fer treballs en equip i dur a terme pràctiques en entorns reals.

 • Com garantirem la teva inserció laboral amb el Grau Superior d'Higiene Bucodental a Astúries?

  A Linkia FP Asturias estem compromesos a garantir la inserció laboral dels nostres estudiants un cop finalitzat el Grau Superior d'Higiene Bucodental. Per això, comptem amb una àmplia xarxa d'empreses col·laboradores del sector, que ofereixen pràctiques formatives i oportunitats laborals als nostres graduats. A més, els nostres estudiants rebran una formació completa i actualitzada, que els permetrà adquirir les habilitats i competències necessàries per exercir-se amb èxit al mercat laboral.

 • Què aconseguiràs amb l'FP Higiene Bucodental a Astúries?

  Estudiar higiene bucodental a Astúries, aconseguiràs una titulació 100% oficial, vàlida a tot el territori nacional. El nostre programa educatiu compleix tots els requisits establerts pel Ministeri d'Educació i Formació Professional, cosa que garanteix una formació de qualitat i una titulació reconeguda a tot el país.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb el Curs d‟Higiene Bucodental a Astúries?

  El nivell dinserció laboral en el camp de la higiene bucodental és molt elevat. Segons diversos estudis, el percentatge d‟ocupabilitat en aquest sector supera el 90%. Això és degut a la creixent demanda de serveis d'higiene bucodental per part de la població, així com a l'augment de la consciència sobre la importància de la prevenció i la cura de la salut dental. A més, els graduats en Higiene Bucodental tenen una àmplia varietat d'opcions laborals, tant al sector públic com al privat, podent treballar en clíniques dentals, hospitals, centres d'atenció primària, entre d'altres.

El títol d'Higiene Bucodental

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK