SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Cicle Superior Higiene Bucodental a Astúries

FP Oficial de Sanitat Semipresencial a Astúries

Desde 2.592€

agenda-2030
Título Oficial

Técnico Superior en Higiene Bucodental

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Semipresencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP a Higiene Bucodental

Assignatures del Cicle Formatiu d’Higiene Bucodental a Astúries

El Cicle Superior Higiene Bucodental a Astúries és una formació semipresencial de dos anys de durada que combina l’ensenyament en línia amb la pràctica en centres de treball. Durant el curs, els estudiants adquireixen els coneixements i les habilitats necessàries per prevenir, detectar i tractar malalties bucodentals.

Aquest curs higienista dental homologat ofereix una formació completa i actualitzada en anatomia dental, fisiologia, patologia oral, tècniques d’exploració i diagnòstic i en la prevenció de malalties periodontals. Els estudiants també aprenen a realitzar tractaments d’higiene dental, com ara la neteja dental, l’eliminació de tosca i l’aplicació de fluor.

A més, els estudiants tenen l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits a centres de treball, on treballen juntament amb professionals de la salut dental en l’atenció a pacients reals.

 

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1630h. Lectivas - 370 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
RECEPCIÓ I LOGÍSTICA A LA CLÍNICA DENTAL
125
ESTUDI DE LA CAVITAT ORAL
185
PRIMERS AUXILIS
FISIOPATOLOGIA GENERAL
EXPLORACIÓ DE LA CAVITAT ORAL
90
INTERVENCIÓ BUCODENTAL
195
EPIDEMIOLOGIA EN SALUT ORAL
75
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
Módulo
Unidades Formativas
Horas
EDUCACIÓ PER A SALUT ORAL
CONSERVADORA, PERIODÒNCIA, CIRURGIA I IMPLANTS GENERAL
PRÒTESI I ORTODÒNCIA
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA
PROJECTE D'HIGIENT BUCODENTAL
60
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic/a Superior en Higiene Bucodental
  • Tècnic/a Especialista Higienista Dental
  • Higienista Bucodental
  • Educador/a en Salut Bucodental

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • T'agradaria ser capaç d'ajudar a prevenir malalties a la boca i mantenir un somriure saludable en tu i en altres persones?

  Estudiar un curs d'higiene bucodenta homologat a Linkia FP Asturias és una excel·lent opció per a aquelles persones interessades en una etapa professional al camp de la salut dental. Aquest programa d'estudis s'enfoca a oferir als estudiants una formació completa en la cura i el manteniment de la salut bucodental.

 • Què aprendràs amb nosaltres a l'FP Higiene Bucodental Astúries?

  Durant el Cicle Formatiu d'Higiene Bucodental a Astúries, els estudiants aprendran sobre l'anatomia i la fisiologia de la boca, així com tècniques de neteja, prevenció i tractament de malalties dentals. A més, s'hi abordaran temes relacionats amb la gestió de consultoris i clíniques dentals, l'atenció al pacient i l'educació sanitària.

 • Com serà la teva Formació Professional Higiene Bucodental a Astúries?

  La fp bucodental a Astúries és un procés rigorós i exigent que té com a objectiu formar professionals altament capacitats per a la prevenció i el tractament de malalties bucodentals. El grau superior d'higiene bucodental a Astúries es compon de dos cursos acadèmics i té una durada total de 2000 hores dividides en classes teòriques i pràctiques. Durant els primers mesos, els estudiants rebran una formació general en ciències de la salut, incloent-hi anatomia, fisiologia, microbiologia i farmacologia, entre altres temes. A mesura que avancen en la seva formació, els estudiants s'especialitzaran en temes específics relacionats amb la higiene bucodental, com ara la prevenció i el tractament de malalties periodontals, l'educació sanitària i la promoció de la salut bucodental.

 • On realitzaràs el curs d'higienista dental?

  L'FP d'higiene bucodental a Astúries es durà a terme amb una modalitat semipresencial. Això significa que tindràs classes tant en línia com presencials al nostre centre de Linkia FP Asturias. Les classes en línia et permetran tenir més flexibilitat per estudiar des de casa, al teu propi ritme i en qualsevol moment del dia. A més a més, comptaràs amb el suport dels nostres tutors en línia per aclarir qualsevol dubte o pregunta que puguis tenir. Les classes presencials, per altra banda, et permetran interactuar directament amb els teus professors i companys, fer pràctiques i treballs en equip, i rebre una formació més pràctica i personalitzada.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics del Grau Superior d'Higiene Bucodental a Astúries?

  Els estudiants d'Higiene Bucodental a Astúries tindran l'oportunitat d'adquirir experiència pràctica a través de pràctiques clíniques a consultoris i clíniques dentals reals. Un cop completat el programa, les persones titulades estaran capacitades per exercir-se com a higienistes bucodentals, treballant en col·laboració amb dentistes i altres professionals de la salut dental.

 • Qui estarà amb tu a l'FP Higiene Bucodental a Astúries?

  Al Grau Superior d'Higiene Bucodental a Astúries comptaràs amb un equip d'experts al sector de la formació, qualificats per acompanyar-te durant tot el curs acadèmic. Els nostres tutors, altament capacitats i amb experiència en l'àmbit de la higiene bucodental, estaran a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte, orientar-vos i guiar-vos en el vostre procés d'aprenentatge.

 • Quan realitzaràs aquest mòdul superior d'Higiene Bucodental a Astúries?

  L'FP dual Higiene Bucodental a Astúries té una durada de dos anys i es divideix en dos semestres. Durant aquests dos anys, rebran una formació teoricopràctica que els permetrà adquirir els coneixements i les habilitats necessàries per exercir-se amb èxit en l'àmbit de la higiene bucodental. Cada any estarà dividit en dos semestres, amb una durada de cinc mesos cada un. Durant aquest temps, tindran l'oportunitat d'assistir a classes teòriques i pràctiques, fer treballs en equip i dur a terme pràctiques en entorns reals.

 • Com garantirem la teva inserció laboral amb el Grau Superior d'Higiene Bucodental a Astúries?

  A Linkia FP Asturias estem compromesos a garantir la inserció laboral dels nostres estudiants un cop finalitzat el Grau Superior d'Higiene Bucodental. Per això, comptem amb una àmplia xarxa d'empreses col·laboradores del sector, que ofereixen pràctiques formatives i oportunitats laborals als nostres graduats. A més, els nostres estudiants rebran una formació completa i actualitzada, que els permetrà adquirir les habilitats i competències necessàries per exercir-se amb èxit al mercat laboral.

 • Què aconseguiràs amb l'FP Higiene Bucodental a Astúries?

  Estudiar higiene bucodental a Astúries, aconseguiràs una titulació 100% oficial, vàlida a tot el territori nacional. El nostre programa educatiu compleix tots els requisits establerts pel Ministeri d'Educació i Formació Professional, cosa que garanteix una formació de qualitat i una titulació reconeguda a tot el país.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb el Curs d‟Higiene Bucodental a Astúries?

  El nivell dinserció laboral en el camp de la higiene bucodental és molt elevat. Segons diversos estudis, el percentatge d‟ocupabilitat en aquest sector supera el 90%. Això és degut a la creixent demanda de serveis d'higiene bucodental per part de la població, així com a l'augment de la consciència sobre la importància de la prevenció i la cura de la salut dental. A més, els graduats en Higiene Bucodental tenen una àmplia varietat d'opcions laborals, tant al sector públic com al privat, podent treballar en clíniques dentals, hospitals, centres d'atenció primària, entre d'altres.

El títol d'Higiene Bucodental

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown