Equip Linkia FP

Som....sorprenentment propers
Equip Linkia FP

El nostre equip de Linkia FP es caracteritza, igual que la nostra formació, per la seva calidesa en el tracte, fàcil accés, gran dinamisme i ampli coneixement. Posem al servei del nostre alumnat tota mena d’eines en línia perquè puguin consultar-nos qualsevol incidència o aspecte que els preocupi sobre la seva formació i així acompanyar-los en tot el procés formatiu des del seu inici. En Linkia FP volem que tots els nostres i les nostres estudiants sentin que la seva educació a distància està més a prop que mai.

Funcionem a través de diferents àrees que, com una línia ferroviària, mantenen una correlació que ens fa prevaler en constant contacte i que ens fa cooperar perquè tots els estudiants es troben en total sintonia i comoditat dins el tren que és el nostre centre: Linkia FP.

Vols saber com funciona el tren de Linkia FP? T’expliquem com és cadascuna de les nostres parades:

Informació i matrícula

En la nostra primera parada és on la nostra àrea comercial et prendrà totes les dades necessàries per a inscriure’t en qualsevol dels nostres cursos. Ja sigui, a través dels nostres formularis web (vegeu a la fi de la pàgina), via e-mail: info@linkiafp.es, per xarxes socials o trucant al nostre telèfon 900670202. Qualsevol dels nostres assessors i assessores de matrícula estaran encantats d’atendre’t i informar-te de qualsevol dubte que se’t presenti i de facilitar-te, en la mesura més gran possible, la inscripció a qualsevol dels nostres graus.

A més, un cop ens hagis facilitat el teu contacte, aquesta mateixa àrea s’encarregarà de donar-te a conèixer alguns dels nostres descomptes via mail. T’ho pots creure? Només la primera parada i quin bon inici de recorregut!

Producció de continguts

Un cop ja t’hagis matriculat i ja siguis part de la família de Linkia FP (bé!) Passaràs a la nostra següent parada, on podràs accedir a totes les nostres aules en línia, així com consultar tota la informació que desitgis sobre les teves assignatures. Qui s’encarrega d’això? Doncs d’això i que disposis d’uns continguts actuals, interactius, sostenibles i innovadors són responsables les nostres meravelloses companyes de producció de continguts, les quals s’encarregaran que en aquesta parada puguis gaudir de les millors vistes del nostre campus virtual.

Secretaria acadèmica

En paral·lel, l’equip de secretària acadèmica s’ha d’assegurar que la matrícula es realitzi correctament i que les teves dades quedin registrades en les conselleries d’educació de cada comunitat autònoma. Oficialment, aquesta parada, et converteix en alumne de Linkia FP.

Aquesta àrea també s’encarregarà d’ajudar-te en qualsevol aspecte relacionat amb la matrícula de l’any que ve, t’ajudarà a trobar les pràctiques ideals per fer en el teu sector i gestionaran tota la informació necessària per a aquell alumnat que vulgui accedir a una Beca Erasmus Plus.

Finalment, s’encarregaran de tramitar la teva titulació un cop ja t’hagis graduat en qualsevol dels nostres cicles i estaran constantment pendents que les sincronitzacions entre les nostres diferents plataformes funcionin de manera òptima perquè puguis tenir les teves qualificacions tan aviat com sigui possible.

Orientació i atenció al alumnat

En aquesta parada del nostre tren es preocuparan que el teu trajecte sigui el més còmode possible, no volem esculls en el teu camí, volem un trajecte que sigui directe i confortable. Un cop comencis a formar part de l’alumnat de qualsevol curs de Linkia FP, el departament d’orientació i atenció s’encarregarà que durant els primers dies tinguis accés a petites classes i activitats que et familiaritzaran amb totes les plataformes online que faràs servir durant la teva formació i amb les maneres de treball pròpies del nostre centre. També s’encarreguen de comprovar la satisfacció de l’alumnat a través d’enquestes i t’oferiran tutories individuals (assessorament pedagògic) que podràs sol·licitar amb cita davant de qualsevol problema o dubte que et sorgeixi. La teva comoditat, la nostra prioritat.

Gestió docent i impartició

Aquesta parada sempre acostuma a tenir molt trànsit, ja que coincideixen tant el professorat com l’alumnat. És el gran moment, comencen les classes! Per a això seleccionem els millors professors, els que et guiaran a les aules, et formaran a través de classes en directe i et donaran tot el suport necessari perquè aprenguis mitjançant tutories i fòrums.

Tota l’organització dels exàmens també la coneixeràs en aquesta parada. No et preocupis, et donarem tota la informació.

.

Finalment, tenim tres àrees que no formen part de les parades habituals, però sense les quals seria impossible el funcionament de la nostra formació. Són els equips que s’encarreguen de què el nostre tren no pateixi cap contratemps i de mantenir els engranatges sempre a punt.

.

En Linkia FP treballem amb molts proveïdors que s’encarreguen de fer que la formació sigui activa, innovadora i àgil. L’àrea d’administració ens coordina constantment perquè tot surti a temps: enviaments, facturació, logística i moltes altres coses que no es veuen, però que són imprescindibles.

Tecnologia i Sistemes

En Tecnologia i Sistemes la principal funció és mantenir tots els sistemes de Linkia FP a punt per al seu funcionament, el control que no hi hagi interferències en les classes i un llarg etcètera de termes tecnològics que no té fi.

Entre l’equip IT hi ha desenvolupadors, tècnics i experts en enginyeria de la formació en línia. ‘Capaços d’automatitzar tot!

Comunicació

Finalment, en l’àrea de comunicació s’encarreguen d’optimitzar la comunicació interna de tot l’equip, però també, de donar impuls a les nostres xarxes socials que sempre estaran a la teva disposició, i de la creació de banners i avisos al campus virtual perquè el nostre alumnat sempre estigui degudament informat.

.

Ja hem arribat! Final del trajecte. Aquest és el recorregut que cal saber sobre el funcionament del nostre tren: Linkia FP. T’animes a viatjar amb nosaltres? Fes el pas.