SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Cicle Mitjà Gestió Administrativa a Astúries

FP Oficial d’Administració i Gestió d’Empreses Semipresencial a Astúries

Desde 2.430€

agenda-2030
Título Oficial

Técnico en Gestión Administrativa

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Semipresencial
Próximo Inicio
Tècnic en Gestió Administrativa

Informació sobre estudiar una FP Gestió Administrativa

Assignatures del Grau Mitjà de Gestió Administrativa Semipresencial a Astúries

El cicle formatiu del Cicle Mitjà d’Administració i Gestió en modalitat semipresencial compta amb l’autorització del Ministeri d’Educació i Formació Professional, i és una titulació reconeguda a tot el territori nacional.

El tècnic mitjà en Administració d’Empreses es converteix en l’aliat perfecte per dur a terme diferents activitats a l’àmbit laboral, comptable, de gestió administrativa, comercial, financera i fiscal, gràcies a la formació en gestió administrativa en modalitat online. A més, entre les tasques d’aquest professional administratiu semipresencial hi ha l’atenció al client i la satisfacció, aplicant les normatives vigents i els protocols de qualitat necessaris. En tot moment, aquest professional actuarà seguint les normes de prevenció de riscs laborals i protecció ambiental corresponents.

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1584h. Lectives - 416 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
COMUNICACIÓ EMPRESARIAL I ATENCIÓ AL CLIENT
165
OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE LA COMPRAVENDA
110
OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE RECURSOS HUMANS
90
TÈCNICA COMPTABLE
TRACTAMENT INFORMÀTIC DE LA INFORMACIÓ
90
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
105

Administrativa Opinions sobre la FP de Gestió

Módulo
Unidades Formativas
Horas
OPERACIONS AUXILIARS DE GESTIÓ DE TRESORERIA
TRACTAMENT DE LA DOCUMENTACIÓ COMPTABLE
ANGLÈS
EMPRESA I ADMINISTRACIÓ
EMPRESA A L'AULA
370
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o d’un nivell acadèmic superior
  • Estar en possessió d´un Títol Professional Bàsic (Formació Professional Bàsica)
  • Estar en possessió d‟un títol de Tècnic o de Tècnic Auxiliar o equivalent a efectes acadèmics
  • Haver superat el segon curs del Batxillerat Unificat i Polivalent (BUP)
  • Haver superat la prova d’accés a la Universitat per a més grans de 25 anys
  • Auxiliar administratiu.
  • Ajudant doficina.
  • Auxiliar administratiu de cobraments i pagaments
  • Administrativa/administratiu d’oficina.
  • Auxiliar administratiu de gestió de personal
  • Auxiliar administratiu de les administracions públiques.
  • Recepcionista.
  • Empleada/empleat d’atenció al client.
  • Empleada / empleat de tresoreria.
  • Empleada / empleat de mitjans de pagament

Softwares utilitzats al Cicle Mitjà Gestió Administrativa

Programaris utilitzats a l'FP de gestió administrativa semipresencial a Astúries Al Grau Mitjà Gestió Administrativa a semipresencial a Astúries, els nostres estudiants utilitzen programes informàtics acuradament seleccionats pel nostre equip docent, els quals són considerats com els més avançats i avantguardistes del sector. A més, aquestes aplicacions són altament demandades al mercat laboral actual i s'espera que segueixin sent-ho en el futur proper. A Linkia FP, ens assegurem que els nostres alumnes tinguin accés a eines tecnològiques d'última generació per estar més ben preparats a la seva carrera professional.

Convenis amb empreses líders:

Linkia FP et brinda l'oportunitat de realitzar les teves pràctiques laborals a les principals empreses del sector, fet que suposa una oportunitat única per incorporar-te al món laboral amb experiència prèvia.

 • Voleu prestar l'assessorament laboral, comptable i fiscal d'una empresa?

  A Linkia FP, ens enfoquem a proporcionar-te una experiència acadèmica de qualitat perquè puguis connectar-te amb el món professional actual. A través de la nostra formació en tècnic en gestió administrativa semipresencial a Astúries, podràs obtenir una titulació oficial que t'acostarà encara més al món laboral. Com a institució de Formació Professional, la nostra missió és oferir als nostres alumnes una educació integral, fomentant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn innovador i actualitzat. Ens enfoquem en la qualitat de l'aprenentatge i en la proximitat i la calidesa del nostre equip, per tal de preparar-te per al teu futur professional amb les millors garanties.

 • Què aprendràs amb nosaltres en aquest FP Administració i Gestió semipresencial a Astúries?

  A la nostra formació en Gestió Administrativa semipresencial a Astúries, aprendràs una àmplia varietat de temes, incloent comunicació empresarial i atenció al client, operacions administratives de compravenda, tècnica comptable, tractament de la documentació, operacions auxiliars de gestió de tresoreria, aspectes relacionats amb el tractament informàtic de la comunicació, empresa i administració, i molt més en modalitat semipresencial.

 • Com serà el teu mòdul d'administració d'empreses?

  El gran avantatge d'estudiar Gestió Administrativa en modalitat semipresencial és que us permetrà compaginar els vostres estudis amb les vostres activitats laborals i personals. Les nostres classes es fan en viu i en diferit. Un cop t'hagis matriculat, et proporcionarem tots els materials corresponents al teu Cicle Formatiu, perquè puguis seguir la metodologia de les classes i realitzar les activitats i els lliuraments de l'avaluació contínua sense problemes.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP, us brindem l'oportunitat de formar-vos en Gestió Administrativa de manera semipresencial al centre d'Astúries. A través del nostre campus virtual, tindreu accés a la formació des de qualsevol lloc amb connexió a internet, però també tindreu la possibilitat d'assistir en persona a una part de les classes i als exàmens per completar la vostra experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de dos anys, podràs adquirir tots els coneixements necessaris sobre gestió administrativa en modalitat semipresencial i posar-los en pràctica a través del nostre període de formació en centres de treball (FCT). En acabar el curs, a Linkia FP t'assignarem una empresa del sector corresponent perquè puguis aplicar els teus coneixements teòrics i apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP comptaràs amb un equip d'experts altament qualificats que et donaran suport durant tot el teu procés d'aprenentatge. Podràs interactuar amb ells a les classes i mitjançant diversos mitjans, i tindràs accés en tot moment al nostre Servei d'Atenció a l'Estudiant i Assessorament Pedagògic si necessites ajuda. A Linkia FP, la nostra prioritat és proporcionar-te el millor acompanyament en la teva formació.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Gestió Administrativa semipresencial a Astúries?

  El Cicle Mitjà d'Administració i Gestió semipresencial a Astúries es divideix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Gràcies a la nostra modalitat semipresencial, podràs fer part de les teves classes en línia i una altra part en persona. Les classes presencials tindran lloc a les instal·lacions del centre d'Astúries de Linkia FP, on comptaràs amb accés a tot l'equip necessari. A més, durant tot el vostre procés d'aprenentatge, tindreu el suport d'un equip de professionals altament capacitats que us donaran la vostra ajuda i podreu accedir al nostre Servei d'Atenció a l'Estudiant i Assessorament Pedagògic si ho necessiteu. A Linkia FP, estem compromesos amb oferir-te la millor experiència d'aprenentatge.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes de fp a distància gestió administrativa, disposareu d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-vos el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i emprar tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic .

 • Què aconseguiràs amb aquest Cicle Mitjà de Gestió Administrativa semipresencial a Astúries?

  La titulació que obtindràs en completar el Cicle Formatiu en Gestió Administrativa semipresencial a Astúries a Linkia FP és completament oficial i reconeguda a tot el territori espanyol i als estats membres de la Unió Europea. Aquest programa acadèmic et brinda l'oportunitat de desenvolupar la teva carrera professional i et brinda més possibilitats d'inserció laboral al mercat, cosa que et permetrà tenir una projecció més gran en el món laboral.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  El 2020, segons les dades recollides per l'empresa de recursos humans Randstad, es van signar un total de 160,806 contractes gràcies a la realització del cicle formatiu de Gestió Administrativa semipresencial a Astúries. Aquesta àrea formativa és una de les que lidera el rànquing quant a empleabilitat i ofereix altes possibilitats de desenvolupament professional al mercat laboral actual.

El títol de Gestió Administrativa

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown