Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Mitjà

FP Gestió Administrativa a Asturias

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

Sempresencial

green arrow

Preu del curs

1.638 €

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP Gestió Administrativa

El cicle formatiu del Cicle Mitjà d’Administració i Gestió en modalitat semipresencial compta amb l’autorització del Ministeri d’Educació i Formació Professional, i és una titulació reconeguda a tot el territori nacional.

El tècnic mitjà en Administració d’Empreses es converteix en l’aliat perfecte per dur a terme diferents activitats a l’àmbit laboral, comptable, de gestió administrativa, comercial, financera i fiscal, gràcies a la formació en gestió administrativa en modalitat online. A més, entre les tasques d’aquest professional administratiu semipresencial hi ha l’atenció al client i la satisfacció, aplicant les normatives vigents i els protocols de qualitat necessaris. En tot moment, aquest professional actuarà seguint les normes de prevenció de riscs laborals i protecció ambiental corresponents.

FP ASTÚRIES

 • Inici:

  Febrer 2024

 • Duració:

  2000h

 • Modalitat:

  Híbrid

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid
 • Tallers presencials

  Assisteix a tallers presencials a les classes en entorns professionals reals per reforçar els aspectes més pràctics del teu cicle formatiu.

 • Tutories presencials i personalitzades

  Programa tutories presencials en l'horari que més us convingui, amb l'objectiu de guiar el vostre aprenentatge i fer un seguiment continu del vostre desenvolupament professional.

 • Formació complementària

  Hem dissenyat una formació complementària enfocada a aprofundir els aspectes específics del teu àmbit professional amb cursos especialitzats per àrea.

 • Visites i Masterclass

  La nostra metodologia combina l'aprenentatge teòric del cicle amb una masterclass i una visita a empreses, amb l'objectiu que conegueu la realitat professional del vostre sector.

 • Competències transversals

  Millora les teves competències i habilitats professionals accedint al portfoli de més de 100 cursos de la plataforma Xtudeo, la nostra escola de cursos Online.

Assignatures del Grau Mitjà de Gestió Administrativa a Astúries

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
COMUNICACIÓ EMPRESARIAL I ATENCIÓ AL CLIENT
165
M02
OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE LA COMPRAVENDA
M03
OPERACIONS ADMINISTRATIVES DE RECURSOS HUMANS
90
M04
TÈCNICA COMPTABLE
M05
TRACTAMENT INFORMÀTIC DE LA INFORMACIÓ
90
M06
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
105
M07
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
M08
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M09
OPERACIONS AUXILIARS DE GESTIÓ DE TRESORERIA
M10
TRACTAMENT DE LA DOCUMENTACIÓ COMPTABLE
M11
EMPRESA I ADMINISTRACIÓ
M12
EMPRESA A L'AULA
M13
INGLÉS PROFESSIONAL PER A GRAU MITJÀ
370
M14
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
M15
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Tenir algun dels següents títols:

  • ESO
  • Tècnic Bàsic o Tècnic de Formació Professional

  Haver superat:

  • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
  • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
  • La Prova d’accés a Grau Mitjà
  • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Auxiliar administratiu.
  • Ajudant doficina.
  • Auxiliar administratiu de cobraments i pagaments
  • Administrativa/administratiu d’oficina.
  • Auxiliar administratiu de gestió de personal
  • Auxiliar administratiu de les administracions públiques.
  • Recepcionista.
  • Empleada/empleat d’atenció al client.
  • Empleada / empleat de tresoreria.
  • Empleada / empleat de mitjans de pagament

Softwares utilitzats al Cicle Mitjà Gestió Administrativa

Programaris utilitzats a l'FP de gestió administrativa semipresencial a Astúries Al Grau Mitjà Gestió Administrativa a semipresencial a Astúries, els nostres estudiants utilitzen programes informàtics acuradament seleccionats pel nostre equip docent, els quals són considerats com els més avançats i avantguardistes del sector. A més, aquestes aplicacions són altament demandades al mercat laboral actual i s'espera que segueixin sent-ho en el futur proper. A Linkia FP, ens assegurem que els nostres alumnes tinguin accés a eines tecnològiques d'última generació per estar més ben preparats a la seva carrera professional.

Convenis amb empreses líders:

Linkia FP et brinda l'oportunitat de realitzar les teves pràctiques laborals a les principals empreses del sector, fet que suposa una oportunitat única per incorporar-te al món laboral amb experiència prèvia.

 • Voleu prestar l'assessorament laboral, comptable i fiscal d'una empresa?

  A Linkia FP, ens enfoquem a proporcionar-te una experiència acadèmica de qualitat perquè puguis connectar-te amb el món professional actual. A través de la nostra formació en tècnic en gestió administrativa semipresencial a Astúries, podràs obtenir una titulació oficial que t'acostarà encara més al món laboral. Com a institució de Formació Professional, la nostra missió és oferir als nostres alumnes una educació integral, fomentant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial en un entorn innovador i actualitzat. Ens enfoquem en la qualitat de l'aprenentatge i en la proximitat i la calidesa del nostre equip, per tal de preparar-te per al teu futur professional amb les millors garanties.

 • Què aprendràs amb nosaltres en aquest FP Administració i Gestió a Astúries?

  A la nostra formació en Gestió Administrativa semipresencial a Astúries, aprendràs una àmplia varietat de temes, incloent comunicació empresarial i atenció al client, operacions administratives de compravenda, tècnica comptable, tractament de la documentació, operacions auxiliars de gestió de tresoreria, aspectes relacionats amb el tractament informàtic de la comunicació, empresa i administració, i molt més en modalitat semipresencial.

 • Com serà el teu mòdul d'administració d'empreses?

  El gran avantatge d'estudiar Gestió Administrativa en modalitat semipresencial és que us permetrà compaginar els vostres estudis amb les vostres activitats laborals i personals. Les nostres classes es fan en viu i en diferit. Un cop t'hagis matriculat, et proporcionarem tots els materials corresponents al teu Cicle Formatiu, perquè puguis seguir la metodologia de les classes i realitzar les activitats i els lliuraments de l'avaluació contínua sense problemes.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP, us brindem l'oportunitat de formar-vos en Gestió Administrativa de manera semipresencial al centre d'Astúries. A través del nostre campus virtual, tindreu accés a la formació des de qualsevol lloc amb connexió a internet, però també tindreu la possibilitat d'assistir en persona a una part de les classes i als exàmens per completar la vostra experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En un període de dos anys, podràs adquirir tots els coneixements necessaris sobre gestió administrativa en modalitat semipresencial i posar-los en pràctica a través del nostre període de formació en centres de treball (FCT). En acabar el curs, a Linkia FP t'assignarem una empresa del sector corresponent perquè puguis aplicar els teus coneixements teòrics i apropar-te el màxim possible a l'entorn laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP comptaràs amb un equip d'experts altament qualificats que et donaran suport durant tot el teu procés d'aprenentatge. Podràs interactuar amb ells a les classes i mitjançant diversos mitjans, i tindràs accés en tot moment al nostre Servei d'Atenció a l'Estudiant i Assessorament Pedagògic si necessites ajuda. A Linkia FP, la nostra prioritat és proporcionar-te el millor acompanyament en la teva formació.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Gestió Administrativa a Astúries?

  El Cicle Mitjà d'Administració i Gestió semipresencial a Astúries es divideix en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Gràcies a la nostra modalitat semipresencial, podràs fer part de les teves classes en línia i una altra part en persona. Les classes presencials tindran lloc a les instal·lacions del centre d'Astúries de Linkia FP, on comptaràs amb accés a tot l'equip necessari. A més, durant tot el vostre procés d'aprenentatge, tindreu el suport d'un equip de professionals altament capacitats que us donaran la vostra ajuda i podreu accedir al nostre Servei d'Atenció a l'Estudiant i Assessorament Pedagògic si ho necessiteu. A Linkia FP, estem compromesos amb oferir-te la millor experiència d'aprenentatge.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb més de 1.000 empreses col·laboradores perquè els nostres alumnes puguin realitzar un període de pràctiques professionals i conèixer com es treballa en aquests moments al món laboral actual. Per tant, en finalitzar les classes de fp a distància gestió administrativa, disposareu d'una etapa de pràctiques en una empresa líder del sector per apropar-vos el màxim possible a l'entorn laboral que ara mateix ens competeix i emprar tots els coneixements obtinguts durant el curs acadèmic .

 • Què aconseguiràs amb aquest Cicle Mitjà de Gestió Administrativa semipresencial a Astúries?

  La titulació que obtindràs en completar el Cicle Formatiu en Gestió Administrativa semipresencial a Astúries a Linkia FP és completament oficial i reconeguda a tot el territori espanyol i als estats membres de la Unió Europea. Aquest programa acadèmic et brinda l'oportunitat de desenvolupar la teva carrera professional i et brinda més possibilitats d'inserció laboral al mercat, cosa que et permetrà tenir una projecció més gran en el món laboral.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  El 2020, segons les dades recollides per l'empresa de recursos humans Randstad, es van signar un total de 160,806 contractes gràcies a la realització del cicle formatiu de Gestió Administrativa semipresencial a Astúries. Aquesta àrea formativa és una de les que lidera el rànquing quant a empleabilitat i ofereix altes possibilitats de desenvolupament professional al mercat laboral actual.

El títol de Gestió Administrativa

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK