SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Cicle Superior Administració i Finances a Astúries

FP Cicle Superior Administració i Finances a Astúries

Desde 2.592€

agenda-2030
Título Oficial

Técnico Superior en Administración y Finanzas

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Semipresencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP a Administració i Finances

Assignatures del Cicle Formatiu Superior d’Administració i Finances a Astúries

La titulació d’ FP Superior d’Administració i Finances compta amb l’autorització del Ministeri d’Educació i Formació Professional, i és reconeguda a tot el territori nacional. Aquest cicle és ideal per a aquells que volen treballar en àrees com ara compres, atenció al client, recursos humans, comptabilitat i finances, ja que ofereix una formació sòlida i completa per construir una carrera professional amb èxit.

Al programa semipresencial de FP Administració i Finances de nivell superior a Astúries, tindràs l’oportunitat d’adquirir habilitats en la gestió de la comunicació i atenció al client, així com en la gestió de la documentació jurídica i empresarial a diferents empreses. A més, aprendràs sobre els processos integrals relacionats amb l’activitat comercial i adquiriràs destreses a l’administració comptable i financera per dominar aquests aspectes importants del món empresarial.

 

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1584h. Lectives - 416 FCT

 • Modalitat:

  Presencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
COMUNICACIÓ I ATENCIÓ AL CLIENT
200
GESTIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ JURÍDICA I EMPRESARIAL
135
PROCÉS INTEGRAL DE L'ACTIVITAT COMERCIAL
160
RECURSOS HUMANS I RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA
200
OFIMÀTICA I PROCÉS DE LA INFORMACIÓ
ANGLÈS
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL

Opinions sobre la FP a Administració i Finances

Módulo
Unidades Formativas
Horas
GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS
GESTIÓ FINANCERA
COMPTABILITAT I FISCALITAT
GESTIÓ LOGÍSTICA I COMERCIAL
SIMULACIÓ EMPRESÀRIA
PROJECTE D'ADMINISTRACIÓ I FINANCES
140
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
30
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Administrativa/administratiu d’oficina.
  • Administrativa/administratiu d’oficina.
  • Administrativa/administratiu d’oficina.
  • Administrativa/administratiu comptable.
  • Administrativa/administratiu de logística.
  • Administrativa/administratiu de banca i d’assegurances.
  • Administrativa/administratiu de recursos humans.
  • Administrativa/administratiu de l’Administració pública.
  • Administrativa/administratiu de l’Administració pública.
  • Tècnica/tècnic en gestió de cobraments.
  • Responsable datenció al client

Programari utilitzats al Cicle Superior Administració i Finances

Al nostre FP Superior d'Administració i Finances semipresencial a Astúries, els nostres estudiants utilitzen programari acuradament seleccionat pel nostre professorat com les eines més avançades del sector. Aquestes aplicacions no només són les més utilitzades actualment, sinó que s'espera que siguin molt sol·licitades en el futur proper del mercat laboral.

Convenis amb empreses líders

Els nostres convenis amb empreses líders del sector són una part fonamental de la formació a Linkia FP. Gràcies a aquests acords, els nostres estudiants tenen l'oportunitat de fer pràctiques professionals en algunes de les companyies més destacades de cada àrea formativa, cosa que els permet conèixer de primera mà el món laboral i aplicar els seus coneixements en situacions reals. A més, aquests convenis també poden obrir portes per a futures oportunitats de feina.

 • Voleu dedicar-vos a la comptabilitat ia la gestió de recursos humans d'una empresa?

  Amb el nostre programa, podràs obtenir una titulació oficial de Tècnic en Administració i Finances, cosa que et permetrà apropar-te al món laboral amb les màximes garanties. Som la primera institució que ofereix formació professional oficial semipresencial, centrada en l'alumne i la seva missió. El nostre principal objectiu és que rebis una educació integral, fomentant l'aprenentatge col·laboratiu i competencial a l'entorn actual. Per això, ens enfoquem en la qualitat de l'aprenentatge i en el suport i la proximitat del nostre equip, perquè puguis enfrontar amb èxit el teu futur professional.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Estudiar Administració i Finances semipresencial a Astúries, adquiriràs coneixements fonamentals en àrees com l'atenció i la comunicació al client, gestió documental empresarial i jurídica, el procés comercial integral, responsabilitat social corporativa, ofimàtica, processos d'informació i gestió financera, entre d'altres.

 • Com serà la teva formació d'administració i finances?

  Al Cicle Formatiu d'Administració i Finances semipresencial a Astúries, tindreu l'oportunitat d'assistir tant a classes online en directe com en diferit, cosa que us permetrà veure-les en el moment que millor s'adapti a la vostra disponibilitat. A més, també hi haurà classes presencials al centre de Linkia FP Asturias perquè puguis interactuar amb els teus professors i companys. En matricular-te al nostre cicle, et proporcionarem tots els materials necessaris perquè puguis seguir les classes, realitzar les activitats i lliuraments. Així mateix, tindràs accés als recursos i equipaments del centre a Astúries.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP, us oferim la possibilitat de cursar el Grau Superior d'Administració i Finances de manera semipresencial al nostre centre d'Astúries. A través del nostre campus virtual, podreu accedir a la formació des de qualsevol lloc amb connexió a internet, a més d'assistir en persona a una part de les classes i als exàmens per complementar la vostra experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En tan sols dos anys de formació, podràs adquirir tots els coneixements relacionats amb l'administració i les finances al nostre Grau Superior, i posar-los en pràctica durant el període de Formació en Centres de Treball (FCT). En acabar el curs, Linkia FP t'assignarà una empresa del sector on estàs estudiant, perquè puguis aplicar els conceptes teòrics i experimentar l'entorn laboral actual de primera mà.

 • Qui us acompanyarà durant la formació?

  Comptaràs amb un equip de professionals altament capacitats que estaran a la teva disposició per oferir suport al llarg de tot el teu procés formatiu. Podràs comunicar-t'hi durant les classes i mitjançant diversos canals, i tindràs accés al nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic en qualsevol moment en cas de requerir-ho.

 • Quan faràs aquest Cicle d'Administració i Finances?

  El curs acadèmic es divideix en dos semestres, començant el primer al setembre i el segon al febrer. Els estudiants tindran accés a les classes en línia en qualsevol moment, però hauran d'estar atents al calendari de lliuraments per presentar les activitats a les dates requerides.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP, el nostre objectiu és preparar els nostres estudiants per a la seva futura inserció al món laboral. Per aquesta raó, comptem amb una àmplia xarxa de més de 1.000 empreses col·laboradores, que ofereixen oportunitats de pràctiques professionals a l'àrea corresponent a cada estudiant.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Obtindràs una titulació oficial 100% reconeguda a tot el territori nacional i als estats membres de la Unió Europea en completar el Cicle Formatiu en Administració i Finances. Aquest èxit us permetrà créixer professionalment i ampliar les vostres possibilitats d'inserció laboral a l'entorn actual.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  La família professional d'Administració i Gestió d'Empreses lidera actualment les contractacions per a aquest tipus de formació. D'acord amb les dades recopilades per l'empresa de recursos humans Randstad, a l'any 2020 es van formalitzar un total de 109.149 contractes en aquest àmbit.

El títol d'Administració i Finances

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown