Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Mitjà

FP Sistemes Informàtics y Xarxes a Astúries

Titulació Oficial

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

Semipresencial

green arrow

Preu del curs

2.399€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiaruna FP Sistemes Informàtics y Xarxes

L’FP Xarxes Informàtiques a Astúries, en la modalitat semipresencial, ofereix una formació completa a l’àrea de la informàtica i les xarxes de comunicacions. Amb aquesta formació, podràs desenvolupar i mantenir sistemes informàtics i xarxes, realitzar la gestió i la resolució d’incidències, i administrar sistemes operatius i programari d’aplicació. A més, aquesta modalitat semipresencial et permetrà compatibilitzar els teus estudis amb altres activitats, ja que podràs fer gran part de la formació des de casa. Amb el títol de Tècnic en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, tindràs accés a un ampli ventall d’oportunitats laborals al sector tecnològic.

FP ASTÚRIES

 • Inici:

  Febrer 2024

 • Duració:

  1617h. Lectives - 383 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid
 • Tallers presencials

  Assisteix a tallers presencials a les classes en entorns professionals reals per reforçar els aspectes més pràctics del teu cicle formatiu.

 • Tutories presencials i personalitzades

  Programa tutories presencials en l'horari que més us convingui, amb l'objectiu de guiar el vostre aprenentatge i fer un seguiment continu del vostre desenvolupament professional.

 • Formació complementària

  Hem dissenyat una formació complementària enfocada a aprofundir els aspectes específics del teu àmbit professional amb cursos especialitzats per àrea.

 • Visites i Masterclass

  La nostra metodologia combina l'aprenentatge teòric del cicle amb una masterclass i una visita a empreses, amb l'objectiu que conegueu la realitat professional del vostre sector.

 • Competències transversals

  Millora les teves competències i habilitats professionals accedint al portfoli de més de 100 cursos de la plataforma Xtudeo, la nostra escola de cursos Online.

Assignatures del Cicle Mitjà Sistemes Informàtics i Xarxes a Astúries

Primer curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
MUNTATGE I MANTENIMENT D'EQUIPS
270
M02
SISTEMES OPERATIUS MONOPOST
90
M03
APLICACIONS OFIMÀTIQUES
200
M04
SISTEMES OPERATIUS EN XARXA
M05
XARXES LOCALS
200
M06
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
M07
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
M08
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU

Segon curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M09
SEGURETAT INFORMÀTICA
M10
SERVEIS EN XARXA
M11
APLICACIONS WEB
M12
INGLÉS PROFESSIONAL PER A GRAU MITJÀ
M13
PROJECTE INTERMODULAR
170
M14
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
M14
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT II
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Tenir algun dels següents títols:

  • ESO
  • Tècnic Bàsic o Tècnic de Formació Professional

   

  Haver superat:

  • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
  • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
  • La Prova d’accés a Grau Mitjà
  • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Instal·lador/a d’equips informàtics i manteniment
  • Tècnic/a de suport informàtic
  • Tècnic/a de xarxes de dades
  • Comercial informàtic

Programaris utilitzats al Cicle Mitjà Sistemes Informàtics i Xarxes a Astúries

Els programaris utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Mitjà Sistemes Informàtics i Xarxes a Astúries són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més punters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • T'apassiona el món de la tecnologia i t'agradaria formar-te en una professió amb alta demanda laboral?

  El grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes a Astúries pot ser l'opció perfecta per a tu. Amb aquesta formació semipresencial, podràs adquirir habilitats i coneixements a l'àrea de la informàtica i les xarxes de comunicacions, cosa que et permetrà accedir a un ampli ventall d'oportunitats laborals en un sector en creixement constant. A més, la modalitat semipresencial us brinda la possibilitat d'adaptar la vostra formació als vostres horaris i necessitats personals.

 • Què aprendràs amb nosaltres al Cicle Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries?

  L'FP Sistemes Informàtics i Xarxes a Astúries ofereix una formació integral a l'àmbit de la informàtica i les xarxes de comunicacions. Els estudiants aprendran a instal·lar, configurar i mantenir sistemes operatius i aplicacions informàtiques, a gestionar i resoldre incidències en equips i sistemes, ia dissenyar i mantenir xarxes de comunicacions. A més, adquiriran coneixements en matèria de seguretat informàtica i podran desenvolupar habilitats a la programació i el disseny web. En acabar la formació, els estudiants estaran capacitats per treballar com a tècnics en sistemes microinformàtics i xarxes en una gran varietat d'entorns laborals.

 • Com serà la teva formació de Sistemes Informàtics i Xarxes a Astúries?

  La formació en sistemes microinformàtics i xarxes a Astúries es caracteritza per ser pràctica i orientada a l'ocupabilitat. Els estudiants aprenen mitjançant la realització de projectes i pràctiques en entorns reals, cosa que els permet adquirir les habilitats i coneixements necessaris per exercir-se al món laboral. A més, compten amb el suport d'un equip docent especialitzat i experimentat al sector de la informàtica i les xarxes de comunicacions. La modalitat semipresencial, combinada amb una metodologia participativa i activa, permet als estudiants adaptar la formació als seus horaris i necessitats personals. En definitiva, es tracta d'una formació de qualitat i actualitzada, que garanteix una preparació excel·lent per accedir al mercat laboral en el sector de la tecnologia.

 • On realitzaràs el Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries?

  El cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries s'impartirà de manera semipresencial, cosa que permetrà als estudiants combinar la seva formació amb altres activitats i adaptar-la als seus horaris i necessitats personals. La modalitat semipresencial oferirà una part de la formació en línia, mitjançant l'ús de plataformes digitals i eines tecnològiques, i una altra part presencial, que es desenvoluparà al centre educatiu. D'aquesta manera, els estudiants podran gaudir d'una formació completa i actualitzada, que els permetrà adquirir les habilitats i els coneixements necessaris per exercir-se al mercat laboral amb èxit.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics del Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries?

  Durante el ciclo de Sistemas Microinformáticos y Redes en Asturias, los estudiantes tendrán la oportunidad de realizar un periodo de prácticas presenciales en una empresa del sector de la informática y las redes de comunicaciones, gracias a los convenios de colaboración que tiene Linkia FP Asturias. Aquestes pràctiques seran una excel·lent oportunitat per posar en pràctica els coneixements i habilitats adquirits durant la formació, així com per conèixer de primera mà el món laboral. A més, els permetran establir contactes amb professionals del sector i adquirir experiència en entorns reals. En definitiva, es tracta d'una oportunitat única per completar la formació i augmentar les possibilitats d'inserció laboral en el futur.

 • Qui estarà amb tu al Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries?

  Durant tota la seva etapa acadèmica, els estudiants de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries comptaran amb el suport d'un equip d'experts qualificats, que estaran disponibles per resoldre qualsevol tipus de dubte o consulta que puguin tenir. Aquest equip docent especialitzat al sector de la informàtica i les xarxes de comunicacions oferirà un acompanyament personalitzat i proper als estudiants, per garantir una formació de qualitat i adaptada a les seves necessitats. D'aquesta manera, els estudiants podran sentir-se recolzats i recolzats en tot moment, fet que contribuirà a un millor aprofitament de la seva formació.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries?

  El FP Sistemes Informàtics i Xarxes a Astúries té una durada de dos anys, dividits en dos semestres cadascun. Durant aquest temps, els estudiants adquiriran coneixements teòrics i pràctics a l'àmbit de la informàtica i les xarxes de comunicacions, mitjançant una metodologia participativa i activa. A cada semestre, s'impartiran diferents mòduls que abordaran diferents aspectes del sector, com la instal·lació i configuració de sistemes operatius, la gestió de xarxes, la programació i el disseny web, entre d'altres. En finalitzar el cicle, els estudiants estaran capacitats per treballar com a tècnics en sistemes microinformàtics i xarxes en una gran varietat d'entorns laborals.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  Al cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries, ens preocupem per la inserció laboral dels nostres estudiants i, per això, oferim una formació orientada a les necessitats del mercat laboral actual. Durant la seva formació, els estudiants adquiriran coneixements i habilitats demandades pel sector, com ara la instal·lació i manteniment de sistemes, la programació, la seguretat informàtica i la gestió de xarxes, entre d'altres. A més, gràcies a la realització de pràctiques a empreses del sector, els estudiants podran establir contactes i adquirir experiència laboral, cosa que augmentarà les seves possibilitats d'inserció laboral. En definitiva, el cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries es converteix en una excel·lent opció per a aquells que es vulguin formar en un sector amb gran demanda i necessitat de professionals qualificats.

 • Què aconseguiràs amb això?

  En finalitzar el cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries, els estudiants obtindran una titulació 100% oficial i vàlida a tot el territori nacional. Aquesta titulació us permetrà accedir a una gran varietat d'oportunitats laborals al sector de la informàtica i les xarxes de comunicacions, ja sigui en empreses públiques o privades. Además, esta titulación oficial también les abrirá las puertas para continuar su formación en ciclos de grado superior, ampliando así sus conocimientos y especialización en el sector. En definitiva, el cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries és una excel·lent opció per a aquells que vulguin formar-se en un sector en constant creixement i demanda de professionals qualificats

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb el Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries?

  El sector dels sistemes microinformàtics i xarxes és un dels que presenta més demanda de professionals qualificats actualment, per la qual cosa el nivell d'inserció laboral en aquest camp és molt alt. La formació en Sistemes Microinformàtics i Xarxes a Astúries està dissenyada per respondre a les necessitats reals del mercat laboral, per la qual cosa els estudiants es formen en habilitats i coneixements demanats per les empreses del sector. A més, la realització de pràctiques a empreses del sector durant la formació els proporciona als estudiants l'oportunitat d'establir contactes i adquirir experiència laboral, cosa que els augmenta les possibilitats d'inserció laboral.

El títol de Sistemes Microinformàtics i Xarxes

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK