Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

FP Promoció d’Igualtat de Gènere a Distància

FP Promoció d’Igualtat de Gènere a Distància

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

A Distància

green arrow

Preu primer any

1.323 €

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP Tècnic Superior en Promoció d’Igualtat de Gènere

Assignatures de l’FP Igualtat de Gènere

Estudiar el Tècnic Superior en Promoció d’Igualtat de Gènere online és una gran opció per aprofundir en temes clau per a la igualtat de gènere com l’anàlisi de la violència de gènere, la perspectiva feminista a la cultura ia la història, i l’anàlisi de les polítiques públiques des d’una perspectiva equitativa. Al fp promoció igualtat de gènere podràs adquirir habilitats en recerca i anàlisi, així com en la promoció de la igualtat de gènere en diferents àmbits, cosa que et permetrà desenvolupar-te professionalment en organitzacions públiques i privades amb compromís en equitat.

A més, la formació a distància en fp superior igualtat de gènere us permetrà estudiar des de qualsevol lloc, amb flexibilitat d’horaris, cosa que us permetrà conciliar els vostres estudis amb altres activitats. I el millor és que les opcions laborals són àmplies i diverses, ja que podràs treballar en organitzacions i empreses en diferents sectors i àrees, com ara la cultura, el turisme, l’educació, la salut, entre d’altres.

FP A DISTÀNCIA

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Modalitat:

  1584h lectives/416 FCT

 • Seus d'exàmens

  A distància

 • Convocatòria ordinària: Alacant, Barcelona, Bilbao, Girona, La Corunya, Madrid, Màlaga, Múrcia, Palma de Mallorca, Santander, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València o Saragossa. Convocatòria extraordinària: Barcelona, Bilbao, Madrid, Sevilla, Tenerife, València.

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
METODOLOGIA DE LA INTERVENCIÓ SOCIAL
DESENVOLUPAMENT COMUNITARI
INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE
HABILITATS SOCIALS
ÀMBITS D'INTERVENCIÓ PER A LA PROMOCIÓ D'IGUALTAT
PRIMERS AUXILIS
Módulo
Unidades Formativas
Horas
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
 • Requisits d'accés
 • Sortides Professionals
  • Ser més gran de 18 anys
  • Estar en possessió del Títol de Batxillerat
  • Haver superat el segon curs de qualsevol modalitat de batxillerat experimental
  • Estar en possessió d’un Títol de Tècnic (Grau Mitjà)
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior, tècnic especialista o equivalent a efectes acadèmics
  • Estar en possessió del curs d’orientació universitària (COU).
  • Estar en possessió de qualsevol titulació universitària o equivalent
  • Tècnic/a en Igualtat de Gènere
  • Assessor/a d’igualtat
  • Tècnic/a en prevenció de violència de gènere
  • Responsable d’igualtat d’oportunitats
  • Consultor/a en igualtat de gènere
  • Investigador/a en estudis de gènere
  • Tècnic/a de projectes en cooperació internacional i desenvolupament
  • Agent d’igualtat
  • Mediador/a en conflictes de gènere
 • T'agradaria ser un especialista en igualtat de gènere?

  Amb el FP Igualtat de Gènere de Linkia FP, podràs adquirir habilitats i coneixements essencials per treballar en un sector en constant creixement i demanda. A través de la formació a distància, podràs estudiar des de qualsevol lloc i al teu ritme, cosa que et permetrà compaginar els teus estudis amb altres responsabilitats. Cursar aquesta formació et permetrà desenvolupar-te en una àmplia varietat de sortides professionals, com l'assessorament i consultoria en igualtat de gènere, la gestió i el disseny de polítiques públiques i empresarials, la prevenció i l'atenció de la violència de gènere, entre d'altres. A més, aquest grau us brindarà l'oportunitat de treballar en diferents sectors i àrees, com l'educació, la política, l'empresa, la investigació i la comunicació.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Amb el tècnic superior en promoció d'Igualtat de Gènere online, podràs adquirir coneixements i habilitats per identificar i abordar la discriminació i la desigualtat de gènere en diferents àmbits, així com dissenyar i implementar plans i programes d'igualtat en empreses, organitzacions i institucions públiques. Aprendràs sobre el marc jurídic i normatiu relacionat amb la igualtat de gènere, així com tècniques de recerca i anàlisi per avaluar i diagnosticar situacions de desigualtat. A més, aquesta formació us permetrà desenvolupar habilitats de comunicació i lideratge per promoure el canvi social cap a una societat més igualitària i justa.

 • Com serà la teva formació de Promoció d'Igualtat de Gènere

  El fp superior Igualtat de Gènere s'enfocarà a educar i sensibilitzar les persones sobre la importància de la igualtat de gènere i l'eliminació de la discriminació basada en el gènere. El curs cobrirà temes com els estereotips de gènere, la bretxa salarial de gènere, la violència de gènere i la importància de la inclusió de gènere a la presa de decisions.

 • On ho realitzaràs?

  Si decideixes estudiar el cicle formatiu de Promoció d'Igualtat Gènere amb Linkia FP a distància, podràs gaudir dels avantatges de la formació en línia. Podràs accedir al material didàctic des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, i tindràs la possibilitat de contactar amb els teus professors per rebre suport i resoldre dubtes. A més, la modalitat a distància us permetrà compaginar els vostres estudis amb altres responsabilitats i adaptar el ritme d'estudi a les vostres necessitats.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  Al fp superior Promoció d'Igualtat de Gènere de Linkia FP, també tindràs l'oportunitat de completar la teva formació amb un període de pràctiques a empreses. Un cop hagis completat la formació a distància en dos anys, podràs posar en pràctica els teus coneixements a una empresa del sector i tenir un acostament directe al món laboral actual. Les pràctiques us permetran adquirir experiència i habilitats pràctiques necessàries per enfrontar els desafiaments professionals en el camp de la igualtat de gènere. A Linkia FP estem compromesos amb la teva formació i desenvolupament professional.

 • Quan realitzaràs el curs de Promoció d'Igualtat de Gènere a distància?

  El grau superior en Promoció d'Igualtat de Gènere a distància consta de dos anys acadèmics, que s'inicien al setembre i al febrer. A través del nostre campus virtual, tindràs accés al material didàctic i podràs assistir a les classes en qualsevol moment i lloc que et resulti més còmode, fet que et permetrà adaptar el ritme d'estudi a les teves necessitats. Si bé no tindràs horaris establerts, és important que estiguis al corrent del calendari de lliuraments per poder complir les activitats i exàmens en els terminis establerts. D'aquesta manera, podreu completar el curs al vostre ritme i adquirir els coneixements necessaris per convertir-vos en un especialista en promoció d'igualtat de Gènere.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP, el nostre tècnic superior en Promoció d'Igualtat de Gènere a distància compta amb un equip docent altament qualificat i compromès que us acompanyarà durant tota la vostra formació. Podeu comunicar -vos amb ells a través de diversos canals i rebre orientació pedagògica en tot moment. A més, el nostre Servei d'Atenció a l'Alumnat i Assessorament Pedagògic estarà a la vostra disposició per brindar-vos el suport i l'ajuda que necessiteu en el vostre trajecte acadèmic.

 • Com garantim la teva inserció laboral?

  Al cicle superior Igualtat de Gènere a Linkia FP, us oferim l'oportunitat d'enriquir la vostra formació a través del nostre període de formació en centres de treball (FCT). Comptem amb una àmplia xarxa d'empreses col·laboradores que us permetran aplicar els vostres coneixements teòrics en un entorn laboral real i adquirir experiència en el món professional. Després de completar els teus estudis, podràs accedir a un període de pràctiques professionals a una empresa líder del sector, on podràs desenvolupar habilitats i competències clau per a la teva carrera. A més, el nostre equip docent i Servei d'Atenció a l'Alumnat estaran a la teva disposició per oferir tot el suport que necessitis durant el procés de recerca i realització de les teves pràctiques.

 • Què aconseguiràs amb això?

  En completar el fp superior Promoció d'Igualtat de Gènere a Linkia FP, obtindràs una titulació oficial reconeguda a tot Espanya i als països de la Unió Europea. Aquesta certificació us permetrà desenvolupar la vostra carrera professional i augmentar les vostres possibilitats d'inserció laboral en l'àmbit de la igualtat de gènere, un sector en constant creixement i demanda. A més, podràs accedir a programes de postgrau i especialització a l'àrea, cosa que et permetrà seguir formant-te i actualitzant els teus coneixements.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest cicle formatiu?

  Igualtat de Gènere és una de les àrees professionals més demandades actualment. És un camp que té una gran necessitat de professionals capacitats en aquesta àrea. Amb aquesta formació, tindreu l'oportunitat de destacar en un mercat laboral en constant evolució i contribuir a la construcció d'una societat més equitativa i inclusiva.

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK