SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Cicle Superior Ciberseguretat a Astúries

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions Semipresencial

2.592

agenda-2030
Título Oficial

Técnico Superior en Administración de Sistemas en Red (perfil Ciberseguridad)

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Semipresencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP a Ciberseguretat Semipresencial a Astúries

L’FP Grau Superior en Ciberseguretat Semipresencial a Astúries és una oferta educativa a l’àrea d’Administració de Sistemes en Xarxa (ASIR) amb especialització en protecció digital. Els estudiants que s’inscriguin en aquest curs participaran en mòduls específics de ciberseguretat, cosa que els permetrà obtenir un certificat oficial en “perfil de protecció digital” com a part de la seva titulació a ASIR, autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, amb validesa a tot el territori nacional.

Actualment, la ciberseguretat ha esdevingut una prioritat per a les empreses. Amb sistemes d’informació que tenen milions de dades vulnerables, el nombre d’atacs cibernètics continua en augment, cosa que porta les empreses a buscar perfils especialitzats capaços de detectar, prevenir, supervisar i corregir aquest tipus d’incidents. Segons l’Institut Nacional de Ciberseguretat, el 99% dels professionals especialitzats en aquest camp estan en actiu.

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1617h. Lectives - 383 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

 • Horari presencialitat:

  Dilluns i dimecres de 9:30 a 13:00 h (amb descans de 11:30 a 12:00 h), de 15:30 a 19:00 h (amb descans de 17:30 a 18:00 h) i de 17:30 a 21:00h

MATRICULA'T JA

Primer Curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
IMPLANTACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
154
GESTIÓ DE BASES DE DADES
121
PROGRAMACIÓ BÀSICA
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
88
FONAMENTS D'HARDWARE
55
IMPLANTACIÓ D'APLICACIONS WEB
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL (FOL)
66
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA

Segon Curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES GESTORS DE BASES DE DADES
33
PLANIFICACIÓ I ADMINISTRACIÓ DE XARXES
SERVEIS DE XARXA I INTERNET
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
SEGURETAT I ALTA DISPONIBILITAT
PROJECTE D'ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS EN XARXA CIBERSEGURETAT
297
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL (FCT)
383
SEGURETAT I HACKING ÈTIC
SEGURETAT EN SISTEMES, XARXES I SERVEIS
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Ser més gran de 18 anys
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic gestor de bases de dades
  • Especialista en incidències
  • Analista d’atacs
  • Analista de seguretat

Softwares utilitzats en el Grau Superior a Ciberseguretat

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior en Ciberseguretat a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Vols encarregar-te de controlar la privadesa i protecció de dades d'una empresa?

  Linkia FP, una institució líder en l'educació oficial, fa més de mig segle que proporciona una formació integral i d'excel·lència a estudiants de FP. Amb nosaltres, tindreu l'oportunitat d'obtenir una titulació oficial com a Tècnic en Seguretat Cibernètica, mentre exploreu tots els aspectes rellevants de l'actual camp professional. A Linkia FP, ens enfoquem en la qualitat i proximitat amb els nostres alumnes, perquè cadascú estigui preparat per enfrontar amb confiança la seva entrada al món laboral. Per això, impulsem un enfocament pedagògic basat en la competència i la col·laboració, aprofitant un entorn digital que fa de l'aprenentatge una experiència còmoda gràcies a la tecnologia i la modalitat en línia.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  No suposa cap problema. El Cicle Formatiu de Grau Superior de Ciberseguretat semipresencial a Astúries presenta un pla d'estudis que us brinda la llibertat de conciliar la vostra vida acadèmica amb les vostres responsabilitats laborals i personals quotidianes.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Adquiriràs coneixements sobre la implementació de sistemes operatius, administració de bases de dades, codificació, llenguatge d'etiquetes, principis de tecnologia de maquinari i temes relacionats amb l'organització i la gestió de xarxes, serveis de xarxa i internet, implementació d'aplicacions web i moltes altres àrees rellevants.

 • Com serà la teva formació de Ciberseguretat Semipresencial a Astúries?

  Al Cicle Formatiu de Grau Superior de Ciberseguretat semipresencial a Astúries, tindràs l'opció de participar en les sessions en viu o, si vols, accedir als enregistraments més endavant. Un cop t'inscriguis al cicle formatiu, el nostre equip et proporcionarà recursos digitals perquè puguis seguir totes les lliçons, activitats i lliuraments del programa acadèmic. A més, també podràs acudir al nostre centre presencial ubicat a Oviedo.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP, us brindem l'oportunitat de realitzar el Cicle Formatiu de Grau Superior en Seguretat Cibernètica en modalitat semipresencial a la nostra seu a Astúries. Mitjançant el nostre campus en línia, tindràs accés a la formació des de qualsevol lloc amb accés a internet, a més de poder assistir en persona a algunes classes i exàmens per enriquir la teva experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En només dos anys, tindràs l'oportunitat d'adquirir tots els coneixements sobre la protecció digital i aplicar-los a la vida real mitjançant el nostre període de pràctiques en empreses (PPE). En concloure el curs, Linkia FP assignarà a cada estudiant una companyia del sector corresponent perquè puguin posar en pràctica els conceptes teòrics i apropar-se al màxim possible al context laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP disposem d'un excel·lent grup de professionals que acompanyen els nostres alumnes al llarg de tot el trajecte acadèmic. Comptem amb Serveis d'Assessoria Pedagògica, Tecnològica i d'Idiomes perquè us sentiu recolzats en tot moment i visqueu l'experiència de cursar una formació professional en línia de manera més efectiva.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Ciberseguretat Semipresencial a Astúries?

  El Cicle Superior de Ciberseguretat Semipresencial a Astúries es divideix en dos períodes, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Els estudiants tindran l'opció d'assistir a les classes en temps real o veure-les en un altre moment que els sigui convenient, sempre que segueixin el calendari d'activitats i els terminis de lliurament.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP, ens comprometem a assegurar la incorporació laboral dels nostres estudiants al camp que sempre han anhelat. Per aquesta raó, el nostre centre de formació professional manté col·laboracions amb més de 1.000 empreses, cosa que brinda a cada estudiant l'oportunitat de realitzar les seves pràctiques professionals en destacades companyies del sector.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Mitjançant el Cicle Superior de Ciberseguretat Semipresencial a Astúries, obtindràs una titulació completament oficial i reconeguda a tot el territori nacional i als països membres de la Unió Europea. A més, experimentaràs un avenç notable en la teva trajectòria professional i augmentaran les teves oportunitats d'ocupació.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb aquest Cicle Formatiu Semipresencial a Astúries?

  El camp de la tecnologia de la informació, actualment, ha esdevingut un dels més significatius de totes les àrees professionals. Vivim en una era on la sobrecàrrega d'informació i dades està en constant augment, cosa que de vegades provoca incidents dins de les organitzacions. Per això, les empreses, sense importar el seu sector, busquen professionals capacitats que puguin abordar aquests desafiaments. És per això que el Cicle Formatiu en Seguretat Cibernètica semipresencial a Astúries us brinda l'oportunitat d'accedir a un lloc de treball amb una gran demanda actualment.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP oferim un servei completament gratuït en què un grup de docents especialitzats en tecnologia estarà disponible per respondre qualsevol consulta que puguis tenir sobre els continguts que seran impartits, així com per proporcionar-te informació sobre les oportunitats professionals relacionades. A més, algunes setmanes prèvies al començament del curs, habilitem uns mòduls introductoris al nostre campus virtual que t'ajudaran a posar-te al dia, perquè quan comencin les classes no tinguis dificultats amb les assignatures.

El títol de Ciberseguretat

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown