Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Grau Superior

FP Ciberseguretat a Astúries

Titulació Oficial

green arrow

Inici clases

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

Semipresencial

green arrow

Preu del curs

2.559€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP a Ciberseguretat Semipresencial a Astúries

L’FP Grau Superior en Ciberseguretat Semipresencial a Astúries és una oferta educativa a l’àrea d’Administració de Sistemes en Xarxa (ASIR) amb especialització en protecció digital. Els estudiants que s’inscriguin en aquest curs participaran en mòduls específics de ciberseguretat, cosa que els permetrà obtenir un certificat oficial en “perfil de protecció digital” com a part de la seva titulació a ASIR, autoritzada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional, amb validesa a tot el territori nacional.

Actualment, la ciberseguretat ha esdevingut una prioritat per a les empreses. Amb sistemes d’informació que tenen milions de dades vulnerables, el nombre d’atacs cibernètics continua en augment, cosa que porta les empreses a buscar perfils especialitzats capaços de detectar, prevenir, supervisar i corregir aquest tipus d’incidents. Segons l’Institut Nacional de Ciberseguretat, el 99% dels professionals especialitzats en aquest camp estan en actiu.

FP ASTÚRIES

 • Inici:

  Febrer 2024

 • Duració:

  2000h

 • Modalitat:

  Híbrid

MATRICULA'T JA
Ciberseguridad a distancia
 • Tallers presencials

  Assisteix a tallers presencials a les classes en entorns professionals reals per reforçar els aspectes més pràctics del teu cicle formatiu.

 • Tutories presencials i personalitzades

  Programa tutories presencials en l'horari que més us convingui, amb l'objectiu de guiar el vostre aprenentatge i fer un seguiment continu del vostre desenvolupament professional.

 • Formació complementària

  Hem dissenyat una formació complementària enfocada a aprofundir els aspectes específics del teu àmbit professional amb cursos especialitzats per àrea.

 • Visites i Masterclass

  La nostra metodologia combina l'aprenentatge teòric del cicle amb una masterclass i una visita a empreses, amb l'objectiu que conegueu la realitat professional del vostre sector.

 • Competències transversals

  Millora les teves competències i habilitats professionals accedint al portfoli de més de 100 cursos de la plataforma Xtudeo, la nostra escola de cursos Online.

Primer Curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
IMPLANTACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
154
M02
GESTIÓ DE BASES DE DADES
121
M03
PROGRAMACIÓ BÀSICA
121
M04
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
88
M05
FONAMENTS D'HARDWARE
55
M06
IMPLANTACIÓ D'APLICACIONS WEB
55
M07
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT I
66
M08
DIGITALITZACIÓ APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
66
M09
SOSTENIBILITAT APLICADA AL SISTEMA PRODUCTIU
121

Segon Curs

Módulo
Unidades Formativas
Horas
M10
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES GESTORS DE BASES DE DADES
33
M11
PLANIFICACIÓ I ADMINISTRACIÓ DE XARXES
121
M12
SERVEIS DE XARXA I INTERNET
88
M13
ADMINISTRACIÓ DE SISTEMES OPERATIUS
88
M14
SEGURETAT I ALTA DISPONIBILITAT
55
M15
SEGURETAT I HACKING ÈTIC
297
M16
SEGURETAT EN SISTEMES, XARXES I SERVEIS
383
M17
ITINERARI PERSONAL PER A L'OCUPABILITAT II
88
M18
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
121
M19
PROJECTE INTERMODULAR
M20
INGLÉS PROFESSIONAL PER A GRAU SUPERIOR
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
 • Tenir algun dels següents títols:

  • Batxiller
  • Tècnic Superior de Formació Professional o Grau Universitari
  • Tècnic de Grau Mitjà de Formació Professional o el títol de Tècnic o Tècnica d’Arts Plàstiques i Disseny

  Haver superat:

  • Una oferta formativa de Grau C inclosa en el cicle formatiu
  • Un curs de formació específic preparatori i gratuït per a l’accés a cicles de grau superior en centres expressament autoritzats per l’Administració educativa
  • La Prova d’accés a Grau Superior
  • La Prova d’accés a la universitat per a majors de 25
  • Tècnic gestor de bases de dades
  • Especialista en incidències
  • Analista d’atacs
  • Analista de seguretat

Programari utilitzats en el Grau Superior en Ciberseguretat a Oviedo ​

Els software utilitzats pels nostres alumnes al Cicle Superior en Ciberseguretat a distància són aquells que, segons el rigorós estudi del nostre professorat, han estat els seleccionats com els més capdavanters del sector, a més de ser algunes de les aplicacions que es preveu que seran de les més utilitzades i demandes en el futur laboral més proper.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Vols encarregar-te de controlar la privadesa i protecció de dades d'una empresa?

  Linkia FP, una institució líder en l'educació oficial, fa més de mig segle que proporciona una formació integral i d'excel·lència a estudiants de FP. Amb nosaltres, tindreu l'oportunitat d'obtenir una titulació oficial com a Tècnic en Seguretat Cibernètica, mentre exploreu tots els aspectes rellevants de l'actual camp professional. A Linkia FP, ens enfoquem en la qualitat i proximitat amb els nostres alumnes, perquè cadascú estigui preparat per enfrontar amb confiança la seva entrada al món laboral. Per això, impulsem un enfocament pedagògic basat en la competència i la col·laboració, aprofitant un entorn digital que fa de l'aprenentatge una experiència còmoda gràcies a la tecnologia i la modalitat en línia.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  No suposa cap problema. El Cicle Formatiu de Grau Superior de Ciberseguretat semipresencial a Astúries presenta un pla d'estudis que us brinda la llibertat de conciliar la vostra vida acadèmica amb les vostres responsabilitats laborals i personals quotidianes.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  Adquiriràs coneixements sobre la implementació de sistemes operatius, administració de bases de dades, codificació, llenguatge d'etiquetes, principis de tecnologia de maquinari i temes relacionats amb l'organització i la gestió de xarxes, serveis de xarxa i internet, implementació d'aplicacions web i moltes altres àrees rellevants.

 • Com serà la teva formació de Ciberseguretat a Oviedo?

  Al Cicle Formatiu de Grau Superior de Ciberseguretat semipresencial a Astúries, tindràs l'opció de participar en les sessions en viu o, si vols, accedir als enregistraments més endavant. Un cop t'inscriguis al cicle formatiu, el nostre equip et proporcionarà recursos digitals perquè puguis seguir totes les lliçons, activitats i lliuraments del programa acadèmic. A més, també podràs acudir al nostre centre presencial ubicat a Oviedo.

 • On la realitzaràs?

  A Linkia FP, us brindem l'oportunitat de realitzar el Cicle Formatiu de Grau Superior en Seguretat Cibernètica en modalitat semipresencial a la nostra seu a Astúries. Mitjançant el nostre campus en línia, tindràs accés a la formació des de qualsevol lloc amb accés a internet, a més de poder assistir en persona a algunes classes i exàmens per enriquir la teva experiència acadèmica amb nosaltres.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  En només dos anys, tindràs l'oportunitat d'adquirir tots els coneixements sobre la protecció digital i aplicar-los a la vida real mitjançant el nostre període de pràctiques en empreses (PPE). En concloure el curs, Linkia FP assignarà a cada estudiant una companyia del sector corresponent perquè puguin posar en pràctica els conceptes teòrics i apropar-se al màxim possible al context laboral actual.

 • Qui estarà amb tu?

  A Linkia FP disposem d'un excel·lent grup de professionals que acompanyen els nostres alumnes al llarg de tot el trajecte acadèmic. Comptem amb Serveis d'Assessoria Pedagògica, Tecnològica i d'Idiomes perquè us sentiu recolzats en tot moment i visqueu l'experiència de cursar una formació professional en línia de manera més efectiva.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle de Ciberseguretat a Astúries?

  El Cicle Superior de Ciberseguretat Semipresencial a Astúries es divideix en dos períodes, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Els estudiants tindran l'opció d'assistir a les classes en temps real o veure-les en un altre moment que els sigui convenient, sempre que segueixin el calendari d'activitats i els terminis de lliurament.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP, ens comprometem a assegurar la incorporació laboral dels nostres estudiants al camp que sempre han anhelat. Per aquesta raó, el nostre centre de formació professional manté col·laboracions amb més de 1.000 empreses, cosa que brinda a cada estudiant l'oportunitat de realitzar les seves pràctiques professionals en destacades companyies del sector.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Mitjançant el Cicle Superior de Ciberseguretat Semipresencial a Astúries, obtindràs una titulació completament oficial i reconeguda a tot el territori nacional i als països membres de la Unió Europea. A més, experimentaràs un avenç notable en la teva trajectòria professional i augmentaran les teves oportunitats d'ocupació.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral del Cicle Superior en Ciberseguretat a Astúries? ​

  El camp de la tecnologia de la informació, actualment, ha esdevingut un dels més significatius de totes les àrees professionals. Vivim en una era on la sobrecàrrega d'informació i dades està en constant augment, cosa que de vegades provoca incidents dins de les organitzacions. Per això, les empreses, sense importar el seu sector, busquen professionals capacitats que puguin abordar aquests desafiaments. És per això que el Cicle Formatiu en Seguretat Cibernètica semipresencial a Astúries us brinda l'oportunitat d'accedir a un lloc de treball amb una gran demanda actualment.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP oferim un servei completament gratuït en què un grup de docents especialitzats en tecnologia estarà disponible per respondre qualsevol consulta que puguis tenir sobre els continguts que seran impartits, així com per proporcionar-te informació sobre les oportunitats professionals relacionades. A més, algunes setmanes prèvies al començament del curs, habilitem uns mòduls introductoris al nostre campus virtual que t'ajudaran a posar-te al dia, perquè quan comencin les classes no tinguis dificultats amb les assignatures.

El títol de Ciberseguretat

També et pot interessar

Preguntes Freqüents sobre el Grau Superior de Ciberseguretat Semipresencial a Astúries

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK