SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp
  • Actualitat
  • Descobreix els graus superiors amb més sortides laborals aquest 2023

Descobreix els graus superiors amb més sortides laborals aquest 2023

Us donem la benvinguda un dia més al nostre blog. Avui, descobrirem els graus superiors amb més sortides professionals per a obrir les portes de l’èxit en la teva carrera! En el competitiu món laboral actual, és essencial comptar amb una formació especialitzada i homologada que et permeti destacar i accedir a oportunitats laborals prometedores. Si estàs a la recerca d’un futur brillant, estàs en el lloc indicat. A Linkia FP, la nostra prestigiosa entitat educativa dedicada a l’ensenyament de formació professional, t’oferim una àmplia gamma de graus superiors que et brindaran les habilitats i coneixements necessaris per a triomfar en el mercat laboral actual. Prepara’t per a descobrir com aquests títols poden transformar la teva vida i obrir-te les portes a un futur pròsper. Estàs llest per a fer el primer pas cap a una carrera plena d’oportunitats? Continua llegint!

Què és un grau superior?

En primer lloc, comprendrem què és i en què consisteix un grau superior. És un tipus de formació acadèmica de nivell postsecundari que ofereix una especialització en un camp específic. Es troba dins del sistema de formació professional i proporciona coneixements teòrics i pràctics per a preparar als estudiants per a la seva inserció en el món laboral.

La importància d’obtenir un grau superior radica en el fet que cada vegada més ocupadors busquen candidats amb habilitats i coneixements especialitzats. Així mateix, amb un grau superior, pots adquirir les competències necessàries per a destacar en el teu camp d’interès i augmentar les teves possibilitats de trobar ocupació en un mercat laboral competitiu.

D’altra banda, els graus superiors ofereixen una formació més pràctica i orientada al món laboral que altres nivells educatius. A través de pràctiques professionals i projectes pràctics, els estudiants tenen l’oportunitat d’aplicar els seus coneixements en situacions reals, la qual cosa els brinda un avantatge al moment de buscar treball.

Un altre aspecte important és que els graus superiors solen estar dissenyats en col·laboració amb empreses i institucions rellevants en el camp d’estudi, la qual cosa garanteix que els continguts del programa estiguin actualitzats i siguin pertinents per a les demandes del mercat laboral.

Els graus superiors amb més sortides:

En la mateixa línia, i d’acord amb les dades més recents publicats pel Servei Públic d’Ocupació Estatal sobre el nombre de contractes realitzats en l’últim any, hi ha uns certs graus superiors i cicles formatius que destaquen per oferir excel·lents sortides laborals. A continuació te’ls detallem:

1. Grau Superior en Administració i Finança

Aquest grau superior encapçala la llista amb un impressionant total de 108.795 contractes signats durant l’any 2023. Aquest camp és reconegut per la seva alta taxa d’inserció laboral, cosa que significa que les oportunitats d’ocupació són abundants per a aquells que s’especialitzen en aquesta àrea. En estudiar aquest grau superior, adquiriràs habilitats en gestió financera i de negoci, pressupostos, contractacions i gestió de personal. En Linkia FP, t’oferim la possibilitat d’estudiar el Grau Superior en Administració i Finances a Madrid, Astúries o a distància.

2. Grau Superior en Educació Infantil

En segon lloc, trobem la formació d’Educació Infantil, amb un total de 66.575 contractes. Si tens una vocació per treballar amb nens i desitges participar en el seu desenvolupament cognitiu i motriu, el grau superior en Educació Infantil és l’opció perfecta per a tu. Aprendràs a planificar i elaborar activitats adequades per a edats de 0 a 6 anys, contribuint al benestar i creixement dels més petits. En Linkia FP, podràs estudiar el Grau Superior en Educació Infantil a distància.

3. Grau Superior en Integració Social

En tercer lloc, aquest curs homologat també destaca amb un total de 31.875 contractes. Durant el Grau Superior en Integració Social a distància, adquiriràs coneixements sobre intervenció social i inserció soci laboral, entre altres temes. Obtindràs una preparació completa per a enfrontar-te i prevenir situacions d’exclusió social, brindant suport a persones en vulnerabilitat.

4. Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

Aquest grau de l’àmbit de la tecnologia, és un dels més demandats, amb un total de 12.990 contractes. Si t’apassiona la programació, el disseny d’aplicacions mòbils i la innovació, aquest grau superior et prepararà per a destacar en aquest camp en constant creixement. A més, oferim aquest grau en modalitat presencial a Madrid, semipresencial a Astúries o a distància.

5. Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

D’altra banda, també dins de l’àmbit tecnològic, el Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa ocupa una destacada posició com un dels més demandats amb un total de 11.909 contractes. Aquest grau ofereix una sòlida formació per a convertir-te en un expert en ciberseguretat, proporcionant-te els coneixements necessaris per a gestionar sistemes, serveis en xarxa i bases de dades. En Linkia FP, tens la possibilitat de cursar aquest cicle en modalitat a distància, presencial a Madrid i semipresencial a Astúries.

Abans d’acabar, cal destacar que els Graus Superiors amb més sortides professionals són una excel·lent opció per a aquells que desitgen assegurar el seu futur professional en sectors en constant creixement. Les dades recolzen l’alta demanda de professionals capacitats en àrees com a Administració i Finances, Educació Infantil, Integració Social, Tecnologia i Salut.

A Linkia FP, estem compromesos a brindar les millors formacions homologades que prepararan als nostres estudiants per a enfrontar els desafiaments del mercat laboral actual i futur. Els nostres programes educatius estan dissenyats per a proporcionar una formació pràctica i actualitzada, enfocada en les necessitats reals de cada indústria.

Si estàs interessat a adquirir les habilitats i coneixements necessaris per a destacar en l’àmbit laboral, et convidem a estudiar un Grau Superior en Linkia FP. La nostra entitat educativa compta amb una àmplia oferta de graus superiors amb més sortides professionals. No perdis l’oportunitat d’invertir en el teu futur i assegurar una carrera reeixida. Uneix-te a la nostra comunitat educativa i comença a construir el camí cap a l’èxit en el teu futur laboral!