SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Cicle Superior Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a Astúries

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions Semipresencial a Astúries

Desde 2.592€

agenda-2030
Título Oficial

Técnico Superior en Desarrollo de Aplicaciones Multiplataforma

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Semipresencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

Assignatures del Cicle Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma semipresencial a Astúries

A Linkia FP Asturias oferim un cicle formatiu en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma semipresencial, el qual està autoritzat pel Ministeri d’Educació Professional i validat a tot el país perquè el puguis utilitzar a la teva feina sense importar la teva ubicació geogràfica.

Si t’apassiona la programació i el desenvolupament d’aplicacions a diferents plataformes tecnològiques, no dubtis a inscriure’t en aquest cicle. El cicle superior DAM és un dels més complets en aquest camp, ja que es pot combinar amb altres cicles com el d’Administració de Sistemes i Xarxes o el de Desenvolupament d’Aplicacions Web, cosa que us permet obtenir dues titulacions en tan sols tres anys .

 

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1617h. Lectives - 383 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
SISTEMES INFORMÀTICS
205
BASES DE DADES
90
PROGRAMACIÓ
90
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
140
ENTORNS DE DESENVOLUPAMENT
270
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA

Opinions sobre la FP en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

Módulo
Unidades Formativas
Horas
ACCÉS A DADES
DESENVOLUPAMENT D'INTERFACES
PROGRAMACIÓ MULTIMÈDIA I DISPOSITIUS MÒBILS
PROGRAMACIÓ DE SERVEIS I PROCESSOS
SISTEMA DE GESTIÓ EMPRESARIAL
PROJECTE DE DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS MULTIPLATAFORMA
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
95
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Estar en possessió del títol de Batxillerat
  • Estar en possessió d’un títol de tècnic superior (grau superior) o tècnic especialista (grau mitjà)
  • Haver superat la prova d’accés a grau superior
  • Haver superat la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25
  • Estar en possessió del títol de COU
  • Estar en possessió d‟un títol de FPII
  • Estar en possessió d’un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors
  • Tècnic/a Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma informàtiques per a
   la gestió empresarial i de negoci.
  • Desenvolupador d’aplicacions informàtiques mòbils.
  • Implantació de sistemes ERP-CRM i gestió de la informació i integritat de la mateixa.
  • Desenvolupador/a de components personalitzats per a sistemes ERP-CRM

Softwares utilitzats al Cicle Superior Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

Els programes informàtics emprats pels estudiants del nostre programa de Cicle Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma semipresencial a Astúries són els que el nostre professorat, després d'una anàlisi exhaustiva, ha seleccionat com els més avançats del mercat. Aquestes aplicacions són, a més, algunes de les que s'espera que siguin més populars i requerides al mercat laboral immediat.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • T'apassiona el món de la programació i el desenvolupament en diferents plataformes?

  A Linkia FP, oferim una formació professional semipresencial perquè puguis obtenir coneixements especialitzats en el sector que vulguis, en qualsevol moment i lloc que ho necessitis. Podràs obtenir una titulació oficial en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma i preparar-te pel món laboral amb les millors garanties.

 • No comptes amb prou temps per mobilitzar-te?

  A Linkia FP Asturias, us oferim l'oportunitat d'obtenir una titulació oficial en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma amb la nostra modalitat semipresencial. El nostre programa d'aprenentatge us brinda la flexibilitat d'algunes classes en línia perquè pugueu compatibilitzar els estudis amb la vostra vida personal i laboral.

 • Què aprendràs amb nosaltres?

  En aquest programa d'estudis, tindreu l'oportunitat d'aprendre sobre sistemes informàtics, bases de dades, programació, llenguatges de marques, sistemes de gestió d'informació i altres aspectes relacionats amb entorns de desenvolupament.

 • Com serà la teva formació de desenvolupament d'aplicacions multiplataforma?

  Al nostre Grau Formatiu de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma en modalitat semipresencial, tindràs la flexibilitat d'assistir a classes tant en directe com en diferit, perquè les puguis veure en el moment que et resulti més convenient. Quan et matricules al nostre cicle, Linkia FP et proporcionarà tots els materials necessaris per al curs, amb l'objectiu que puguis seguir les classes, activitats i lliuraments. D'aquesta manera, podreu gaudir d'una formació completa i adaptada a les vostres necessitats.

 • On realitzaràs la formació?

  T'oferim l'oportunitat de formar-te en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma semipresencial a Astúries. Això significa que podreu accedir al nostre campus virtual des de qualsevol lloc amb connexió a internet, però també tindreu la possibilitat d'assistir en persona a una part de les classes i als exàmens al nostre centre d'Astúries per enriquir la vostra experiència educativa.

 • Com garantirem la teva inserció laboral?

  A Linkia FP comptem amb una àmplia xarxa de més de mil empreses col·laboradores que ofereixen als nostres estudiants la possibilitat de realitzar pràctiques professionals i adquirir experiència pràctica al món laboral actual. En acabar la teva formació acadèmica, tindràs la possibilitat de realitzar pràctiques en una empresa líder del sector, cosa que et permetrà aplicar els coneixements adquirits i estar al corrent de les últimes tendències i demandes del mercat laboral. Amb aquesta experiència, estaràs millor preparat per enfrontar els desafiaments i les oportunitats de la teva carrera professional.

 • Qui estarà amb tu?

  Comptaràs amb un equip docent altament capacitat que et proporcionarà assistència a totes les etapes de la teva formació. Tindràs l'oportunitat d'interactuar-hi tant a les classes com a través de diferents mitjans, i, a més, disposaràs del nostre Servei d'Orientació i Assessorament Pedagògic per rebre ajuda en qualsevol situació que requereixis durant el teu procés educatiu.

 • Quan realitzaràs aquest Cicle Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma semipresencial a Astúries?

  El pla destudis consta de dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Gaudiràs de la flexibilitat de poder prendre les teves classes en una modalitat semipresencial, que implica realitzar una part de les classes en línia i una altra part presencial. Les classes presencials es duran a terme a les instal·lacions del centre d'Astúries de Linkia FP, on podreu gaudir de tot l'equipament necessari per obtenir la millor formació en aquest camp.

 • Quan posaràs en pràctica els coneixements teòrics?

  Durant un període de dos anys, podreu obtenir un coneixement profund sobre el desenvolupament d'aplicacions multiplataforma i aplicar-lo en situacions pràctiques mitjançant el nostre programa de pràctiques professionals. En acabar el curs, Linkia FP assignarà a cada alumne una empresa del sector corresponent perquè puguin aplicar els coneixements teòrics i obtenir una valuosa experiència laboral en un entorn actualitzat.

 • Quin és el nivell d‟inserció laboral amb aquest Grau Superior?

  Les aplicacions mòbils han esdevingut una part fonamental de la nostra rutina diària, i com a resultat, hi ha una gran necessitat de professionals capacitats per dur a terme les tasques corresponents en aquest sector. El Cicle Formatiu en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma us brindarà l'oportunitat d'accedir a un camp de treball en ple creixement i demanda laboral.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP oferim un servei d'ajuda gratuït, on un equip de professors d'informàtica estarà disponible per respondre qualsevol pregunta que tinguis sobre el temari i també per brindar-te informació sobre les oportunitats laborals en el camp de la informàtica. A més, abans de l'inici del curs, posarem a la vostra disposició uns mòduls d'introducció a la plataforma virtual que us permetran posar al dia els vostres coneixements, de manera que pugueu començar les classes sense problemes

El títol de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

També et pot interessar

Fomentem el desenvolupament de futurs professionals integrant habilitats com la comunicació, la creativitat, la resiliència, entre altres qualitats.

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown