Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

FP Cicle Mitjà  Auxiliar d’Infermeria  a Astúries

FP Oficial de Sanitat Semipresencial a Astúries

green arrow

Inici classes

Febrer 2024

green arrow

Modalitat

Semipresencial

green arrow

Preu del curs

2.708€

Demana més informació

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Informació sobre estudiar una FP a Cures Auxiliars d’Infermeria

Assignatures del Grau Mitjà d’Auxiliar d’Infermeria a Astúries

L’FP Cicle Mitjà Auxiliar d’Infermeria a Astúries és una formació de grau mitjà que té com a objectiu formar professionals capaços de prestar cures bàsiques d’infermeria a persones en situacions de dependència o necessitat d’atenció sanitària.

El cicle té una durada d’un any, durant el qual els estudiants reben formació teòrica i pràctica en àrees com anatomia, fisiologia, farmacologia, higiene, primers auxilis, cures geriàtriques, atenció al pacient en situació de dependència, entre d’altres.

Els estudiants de tcae Astúries també fan pràctiques professionals en centres sanitaris i socials, on tenen l’oportunitat d’aplicar els coneixements adquirits i adquirir experiència pràctica en la cura i l’atenció de pacients.

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Febrer 2024

 • Duració:

  960h. Lectives - 440 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Administración y Finanzas en Madrid
Módulo
Unidades Formativas
Horas
OPERACIONS ADMINISTRATIVES I DOCUMENTACIÓ SANITÀRIA
65
TÈCNIQUES BÀSIQUES D'INFERMERIA (*INCLOU 31 HORES DE TALLERS PRESENCIALS)
350
PROMOCIÓ DE LA SALUT I SUPORT PSICOLÒGIC AL PACIENT
130
130
HIGIENE DEL MEDI HOSPITALARI I NETEJA DE MATERIAL
65
440
TÈCNIQUES D'AJUDA ODONTOLÒGICA / ESTOMATOLÒGICA
RELACIONS A L'EQUIP DE TREBALL
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Tenir l’educació secundària obligatòria (ESO).
  • Fer una prova d’accés al grau mitjà.
  • Tenir altres Cicles Formatius de Grau Mitjà.
  • Haver obtingut la titulació de BUP.
  • Tenir un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels esmentats.
  • Atenció primària i comunitària: domiciliària, salut bucodental, residencial.
  • Atenció especialitzada: consultes, hospitalització, urgències, pediatria, geriatria, unitats especials.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • T'agradaria ajudar les persones que necessiten atenció i cures sanitàries, tenir una feina gratificant i en demanda, o simplement t'apassiona la infermeria i vols desenvolupar les teves habilitats i coneixements en aquest camp?

  Estudiar un cfgm Auxiliar Infermeria a Astúries pot ser una excel·lent opció per als que desitgen formar-se en una àrea de la salut en demanda constant i que brinda l'oportunitat de treballar a hospitals, centres d'atenció primària, residències geriàtriques i altres centres d'atenció sanitària i social. Durant el cicle, els estudiants adquireixen coneixements teòrics i pràctics en anatomia, fisiologia, cures geriàtriques, primers auxilis, farmacologia, entre altres temes fonamentals per exercir-se com a auxiliar d'infermeria. A més, les pràctiques professionals permeten als estudiants aplicar allò après en un entorn real i desenvolupar habilitats en la cura i atenció de pacients. En graduar-se, els estudiants poden començar a treballar o continuar la formació en àrees específiques de la infermeria o de la salut en general.

 • Què aprendràs a l'FP Auxiliar d'Infermeria Astúries?

  Durant l'FP Cicle Mitjà Auxiliar d'Infermeria a Astúries, els estudiants aprenen sobre la cura i l'atenció de pacients en diferents situacions de salut. S'aborden temes com l'anatomia i la fisiologia del cos humà, les cures d'infermeria bàsiques i avançades, l'administració de medicaments i els primers auxilis. Els estudiants també reben formació en l'atenció i la cura de persones grans i en situació de dependència, així com en el maneig de situacions d'emergència i crisi.

 • Com serà la teva formació a tcae Astúries?

  Si tens interès a aprendre tècniques bàsiques sobre cures auxiliars d'infermeria, a Linkia FP Asturias, tindràs l'oportunitat d'aprendre aquestes habilitats de manera semipresencial, cosa que significa que podràs adquirir coneixements tant a les aules del centre com a través de la formació en línia. Els nostres professionals altament capacitats us ensenyaran les habilitats essencials necessàries per treballar com a auxiliar d'infermeria, incloent el maneig d'equips mèdics i l'administració de cures bàsiques als pacients. La formació semipresencial et permetrà combinar els teus estudis amb altres compromisos que puguis tenir, ja sigui feina, família o qualsevol altra activitat. A més, podràs tenir accés als materials didàctics i eines d'estudi en línia, cosa que et permetrà aprendre de manera flexible i al teu ritme.

 • On realitzaràs el fp Auxiliar d'Infermeria a Astúries?

  A Linkia FP Asturias us oferim l'oportunitat d'estudiar Cures Auxiliars d'Infermeria de manera semipresencial. La formació semipresencial significa que podràs combinar els teus estudis amb altres compromisos, fet que et permetrà avançar en la teva carrera sense sacrificar la teva vida personal. Tindràs accés als nostres professionals altament capacitats a les aules i també a través de la formació en línia, cosa que et permetrà aprendre al teu propi ritme i mitjançant una varietat d'eines i recursos.

 • Quan posareu en pràctica els coneixements teòrics d'Auxiliar d'Infermeria Astúries?

  En finalitzar el curs, tindràs l'oportunitat de fer un període de pràctiques presencials en alguna de les empreses amb què tenim conveni. Aquest període de pràctiques és una part vital del procés educatiu, ja que us brindarà l'oportunitat d'aplicar les habilitats i coneixements adquirits durant el curs en un entorn real d'atenció mèdica. A més, et permetrà desenvolupar habilitats pràctiques com ara la comunicació efectiva amb pacients i el treball en equip amb altres professionals de la salut.

 • Qui estarà amb tu a l'FP Auxiliar d'Infermeria Astúries?

  Durant el curs, comptaràs amb un equip de professors experts al sector de cures auxiliars d'infermeria, que et brindaran tota l'ajuda i orientació necessàries per completar amb èxit la teva formació. El nostre professorat compta amb una àmplia experiència i coneixements pràctics al camp de la infermeria i està compromès a impartir una educació d'alta qualitat. Seran mentors i guies per als nostres estudiants, brindant-los suport i assessorament en tot moment.

 • Quan fas aquest curs Auxiliar d'Infermeria?

  El nostre fp auxiliar d'infermeria Astúries es completarà només en un any! El curs es divideix en dos semestres per proporcionar als nostres estudiants una formació completa i eficaç al camp de la infermeria. Durant el primer semestre, els nostres estudiants adquiriran coneixements teòrics fonamentals sobre les cures auxiliars d'infermeria, incloent-hi anatomia i fisiologia, administració de medicaments, primers auxilis, i molt més. Al segon semestre, els nostres estudiants s'enfocaran a aplicar els seus coneixements teòrics en un entorn pràctic. Realitzaran pràctiques professionals en un centre d'atenció mèdica, cosa que els permetrà adquirir habilitats pràctiques en la cura de pacients.

 • Com garantirem la teva inserció laboral amb l'FP Cicle Mitjà Auxiliar d'Infermeria a Astúries?

  Garantir la inserció laboral dels alumnes que cursen el cicle de cures auxiliars d'infermeria és una prioritat al nostre centre educatiu. Per assolir aquest objectiu, comptem amb un pla d'estudis exhaustiu que combina teoria i pràctica perquè els estudiants puguin adquirir les habilitats necessàries per exercir-se amb èxit en l'àmbit laboral. A més, mantenim una estreta col·laboració amb les empreses i entitats del sector sanitari per conèixer de primera mà les necessitats i demandes del mercat laboral i adaptar-hi la nostra formació. D'aquesta manera, els nostres estudiants poden estar segurs que estan adquirint les competències més demanades per les empreses.

 • Què assoliràs amb el curs Auxiliar d'Infermeria?

  Al cicle d'auxiliar d'infermeria Astúries que oferim al nostre centre, els alumnes obtindran una titulació 100% oficial i reconeguda pel sistema educatiu. Això vol dir que, en completar amb èxit el programa formatiu, obtindran un títol oficial que els permetrà accedir a una àmplia gamma d'oportunitats laborals al sector sanitari. A més, aquesta titulació us permetrà continuar la seva formació i especialitzar-se en diferents àrees de la infermeria. En definitiva, el cicle de cures auxiliars d'infermeria és una excel·lent opció per a aquells estudiants que busquen una formació sòlida i una titulació oficial que els obri les portes del mercat laboral al sector de la salut.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb l'FP Cicle Mitjà Auxiliar d'Infermeria a Astúries?

  El nivell d'inserció laboral amb el cicle de cures auxiliars d'infermeria és alt, ja que és una formació molt demandada al sector sanitari. Els alumnes que completen aquest cicle formatiu solen trobar feina amb facilitat en diferents àmbits, com ara hospitals, clíniques, residències de gent gran, centres d'atenció primària, entre d'altres. A més, el sector de la salut està en constant creixement i evolució, la qual cosa es tradueix en una demanda més gran de professionals qualificats. Per tant, la formació en cures auxiliars d‟infermeria ofereix als alumnes una bona oportunitat d‟inserció laboral i de desenvolupament professional a llarg termini.

El títol d'auxiliar d'infermeria

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK