Cicles formatius a distància

àrea professional
Filtros:
Continuïtat universitària
Doble titulació

Cicles FP

Linkia FP t’ofereix una àmplia varietat de Cicles formatius de FP a distància de grau mitjà i grau superior. La nostra oferta formativa de cursos en línia respon a les necessitats actuals del mercat laboral a les principals àrees professionals; Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hoteleria i turisme, Informàtica i comunicacions, Sanitat, Serveis socioculturals ia la comunitat i Transport i manteniment de vehicles.

Cicles formatius online

 Els cicles formatius que corresponen a la família Administració i gestió són els cursos a distància Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances, Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Assistència a la Direcció. Aquests cicles formatius de FP a distància lideren les contractacions per a aquest tipus de formació. Segons dades del SEPE, els perfils relacionats amb Administració i Direcció d’Empreses són les més demandades per les empreses amb més de mig milió de contractacions al 2016.

 D’altra banda, els cursos en línia de Comerç i màrqueting com el Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat representa el cicle de FP en línia que millor respon a l’auge de les noves tecnologies i al ràpid creixement del comerç electrònic. Linkia FP et permet estudiar a distància aquest cicle formatiu que et capacita per afrontar els accelerats canvis d’aquest sector.

 A l’àrea d’Hosteleria i Turisme disposem de dos cicles formatius de grau superior. Aquests cursos a distància són el Grau Superior en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments i Gestió d’Allotjaments Turístics. Tots dos cicles de FP a distància es complementen i et formen en un dels sectors amb més importància en el mercat espanyol.

 Linkia FP també t’ofereix estudiar a distància els cicles formatius d’Informàtica i comunicacions, un dels que major creixement ha experimentat en aquests últims anys. Els cursos a distància que componen aquesta àrea, són els Cicles Formatius de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web, Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, i Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes, i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

 L’oferta de cursos online en l’àrea de Sanitat es completen amb dos cicles formatius de grau mitjà: Cures auxiliars d’infermeria i Farmàcia i Parafarmàcia dos cicles de grau superior de FP a distància: Dietètica i Higiene Bucodental. L’FP sanitària està entre les prioritats del nou pla estratègic del Ministeri d’Educació i Formació Professional amb nous objectius en l’àmbit de les cures sanitàries.

 Si el que t’interessa és treballar amb diferents col·lectius en àmbits com l’educació infantil o la integració social, Linkia FP et permet estudiar a distància dos cicles de grau superior de la família professional Serveis Socioculturals ia la Comunitat. Aquests cicles formatius són el Grau Superior en Educació Infantil i el Grau superior en Integració Social.

 Finalment, Linkia FP ha incorporat a la seva oferta de cursos en línia el cicle de FP a distància d’Automoció dins de la família Transport i manteniment de vehicles. D’aquesta manera dóna resposta a un dels sectors que més ocupació genera al nostre país.