Cicles FP

titulo formacion profesional Linkia FP t’ofereix una àmplia varietat de Cicles formatius de FP a distància de grau mitjà i grau superior. La nostra oferta formativa de cursos en línia respon a les necessitats actuals de mercat laboral en les principals àrees professionals; Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hoteleria i turisme, Informàtica i comunicacions, Sanitat, Serveis socioculturals ia la comunitat i Transport i manteniment de vehicles.

Cicles formatius online

titulo formacion profesional Els cicles formatius que corresponen a la família Administració i gestió són els cursos a distància Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances, Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Assistència a la Direcció. Aquests cicles formatius d’FP a distància lideren les contractacions per a aquest tipus de formació. Segons dades del SEPE, els perfils relacionats amb Administració i Direcció D’empreses són les més demandades per les empreses amb més de mig milió de contractacions en 2016.

titulo formacion profesional D’altra banda, la formació professional de Comerç i màrqueting com el Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat representa el cicle d’FP en línia que millor respon a l’auge de les noves tecnologies i al ràpid creixement del comerç electrònic. Linkia FP et permet estudiar a distància aquest cicle formatiu que et capacita per afrontar els accelerats canvis d’aquest sector.

titulo formacion profesional A l’àrea d’Hostaleria i Turisme disposem de dos cicles formatius de grau superior. Aquests cursos a distància són el Grau Superior en Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments i Gestió d’Allotjaments Turístics. Tots dos cicles d’FP a distància es complementen i et formen en un dels sectors amb més importància en el mercat espanyol.

titulo formacion profesional Linkia FP també t’ofereix estudiar a distància els cicles formatius d’Informàtica i comunicacions, un dels que major creixement ha experimentat en aquests últims anys. Els cursos a distància que componen aquesta àrea, són els Cicles Formatius de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web, Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, i Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes, i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

titulo formacion profesional L’oferta de cursos online en l’àrea de Sanitat es completen amb dos cicles formatius de grau mitjà: Cures auxiliars d’infermeria i Farmàcia i Parafarmàcia dos cicles de grau superior d’FP a distància: Dietètica i Higiene Bucodental. L’FP sanitària està entre les prioritats del nou pla estratègic del Ministeri d’Educació i Formació Professional amb nous objectius en l’àmbit de les cures sanitàries.

titulo formacion profesional Si el que t’interessa és treballar amb diferents col·lectius en àmbits com l’educació infantil o la integració social, Linkia FP et permet estudiar a distància dos cicles de grau superior de la família professional Serveis Socioculturals i a la Comunitat. Aquests cicles formatius són el Grau Superior en Educació Infantil i el Grau superior en Integració Social.

titulo formacion profesional Finalment, Linkia FP s’ha incorporat a la seva oferta de cursos en línia el cicle d’FP a distància d’Automoció dins de la família Transport i manteniment de vehicles. D’aquesta manera dona resposta a un dels sectors que més ocupació genera al nostre país.

Vols estudiar un cicle formatiu a distància?
h1
Titulacions 100% Oficials a distància.
Sense proves lliures.
Pròxima data de començament: Setembre de 2021
Requisits
Requisits d'accés
 • Estar en possessió de el títol de Batxillerat
 • Estar en possessió d'un títol de Tècnic Superior (Grau Superior) o tècnic especialista (Grau Mitjà)
 • Haver superat la Prova d'accés a Grau Superior
 • Haver superat la Prova d'accés a la universitat per a majors de 25
 • Estar en possessió de títol de COU
 • Estar en possessió d'un títol de FPII
Estar en possessió d'un títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels anteriors. Per cursar l’FP Superior d'Assistència a la Direcció, cal que consultis el pla d'estudis per conèixer els requisits i recomanacions. Els requisits tècnics per poder estudiar a Linkia FP són:
 • Disposar d'ordinador *
 • Connexió a Internet ADSL o superior Navegador (Mozilla Firefox, Chrome, etc.)
 • Editor de text capaç de generar documents ".pdf" (MS Office, Office365, etc.).
 • Flash Player Altaveus o cascs, càmera de vídeo i micròfon
"L'educació és l'arma més poderosa que pots utilitzar per a canviar el món" Nelson Mandela
Descripció
Linkia FP t'ofereix una àmplia varietat de Cicles formatius d’FP a distància de grau mitjà i grau superior. La nostra oferta formativa de cursos en línia respon a les necessitats actuals de mercat laboral en les principals àrees professionals; Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Hoteleria i turisme, Informàtica i comunicacions, Sanitat, Serveis socioculturals i a la comunitat i Transport i manteniment de vehicles.
FAQS
 • Què és Linkia FP?

  Som la primera agrupació de centres oficials de Formació Professional que s'uneixen per poder oferir les seves titulacions oficials en modalitat online. La formació en línia et permetrà conciliar els estudis amb les teves responsabilitats familiars i/o professionals.

 • Com és la metodologia?

  Tindràs a la teva disposició els materials necessaris (llibres, guies, multimèdia, ...) i classes virtuals en directe que podràs visualitzar en diferit tantes vegades com vulguis. Això et permetrà fer els lliuraments d'activitats proposades en l'Avaluació contínua i la preparació dels teus exàmens.

 • Des d'on podré estudiar?

  Podràs connectar-te a campus de Linkia FP des de qualsevol lloc amb accés a internet. Els exàmens, la Formació en Centres de Treball (FCT) i els tallers (només en alguns cicles) requeriran la teva presencialitat.