FORMACIÓN PROFESIONAL A DISTANCIA FORMACIÓN PROFESIONAL A DISTANCIA Más información
modalitat Proximo Inicio Bolsa de trabajo
“La educación es el arma más poderosa que puedes usar para cambiar el mundo”
Descripcion Linkia FP te ofrece una amplia variedad de Ciclos formativos de FP a distancia de grado medio y grado superior. Nuestra oferta formativa de cursos online responde a las necesidades actuales del mercado laboral en las principales áreas profesionales; Administración y gestión, Comercio y marketing, Hostelería y turismo, Informática y comunicaciones, Sanidad, Servicios socioculturales y a la comunidad y Transporte y mantenimiento de vehículos.
FAQS
  • Per a què serveix i com accedir a un cicle formatiu?

    A Linkia FP comptem amb diferents titulacions oficials perquè l’alumnat pugui especialitzar-se en aquell àmbit que vulgui. Un dels avantatges que té estudiar un grau formatiu amb nosaltres és que, un cop has acabat els estudis, pots seguir una ruta acadèmica. Si fas un cicle formatiu de grau mitjà, podràs accedir a un cicle formatiu de grau superior de la mateixa família professional o cursar un altre grau mitjà diferent. A més, a Linkia FP comptem amb acords amb universitats perquè tots i cadascun dels estudiants puguin optar a un Grau Universitari i ampliar així els seus coneixements sobre l’àmbit tractat.
    Linkia FP també té convenis amb empreses líders en els diferents sectors perquè els nostres alumnes puguin aplicar els conceptes teòrics apresos durant el curs a un període de pràctiques professionals. Si hi estàs interessat, aquí pots veure els requisits dels cicles formatius a distància.

  • Per què estudiar un cicle formatiu a distància?

    Els avantatges d’estudiar un cicle formatiu a distància són múltiples. A Linkia FP t’oferim la possibilitat que puguis estudiar des d’aquell lloc que et sigui més còmode i que, a més, puguis compaginar-ho amb la teva vida laboral i personal. A més, un cicle formatiu a distància et permetrà, en tan sols dos anys, obtenir una titulació oficial en aquell sector i especialització que més t’agradi i que puguis obtenir els coneixements necessaris per aplicar-los, posteriorment, al món laboral actual. Aquí podeu veure tots els nostres cicles formatius a distància.

FAQS