SOLICITA + INFORMACIÓN whatsapp

FP Cicle Superior Desenvolupament d’Aplicacions Web a Astúries

FP Oficial d’Informàtica i Comunicacions Semipresencial a Astúries

Desde 2.592€

agenda-2030
Título Oficial

Técnico Superior en Desarrollo de Aplicaciones Web

Número de Horas
2000 horas
Modalidad
Semipresencial
Próximo Inicio
Setembre 2023

Informació sobre estudiar una FP en Desenvolupament d’Aplicacions Web

Assignatures del Cicle Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web Semipresencial a Astúries

El curs formatiu de Grau Superior enfocat al Desenvolupament d’Aplicacions Web semipresencial a Astúries és una de les llicenciatures ofertes per Linkia i compta amb l’autorització del Ministeri d’Educació i Formació Professional, a més de ser validada a nivell nacional.

Avui dia, la tecnologia és part integral de la nostra vida diària i és essencial a la majoria dels camps laborals. Si vols adquirir coneixements en profunditat sobre les darreres tecnologies i com desenvolupar-les, aquest és el programa educatiu que has de considerar. A través d’aquest cicle daw aprendràs a desenvolupar, implementar i mantenir diverses aplicacions web utilitzant tècniques específiques. Un cop hagueu adquirit els coneixements fonamentals sobre el desenvolupament d’aplicacions web, podreu accedir de manera segura a les dades, sempre que es compleixin els criteris i requisits necessaris.

FP SEMIPRESENCIAL

 • Inici:

  Setembre de 2023

 • Duració:

  1617h. Lectives - 383 FCT

 • Modalitat:

  Semipresencial

 • Graduació:

  Titulació Oficial

MATRICULA'T JA
Módulo
Unidades Formativas
Horas
M01
SISTEMES INFORMÀTICS
205
BASES DE DADES
90
PROGRAMACIÓ
90
LLENGUATGES DE MARQUES I SISTEMES DE GESTIÓ D'INFORMACIÓ
140
ENTORNS DE DESENVOLUPAMENT
270
FORMACIÓ I ORIENTACIÓ LABORAL
EMPRESA I INICIATIVA EMPRENEDORA

Opinions sobre la FP en Desenvolupament d'Aplicacions Web

Módulo
Unidades Formativas
Horas
DESENVOLUPAMENT WEB EN ENTORN CLIENT
DESENVOLUPAMENT WEB EN ENTORN SERVIDOR
DESPLEGAMENT D'APLICACIONS WEB
DISSENY D'INTERFACES WEB
PROJECTE DE DESENVOLUPAMENT D'APLICACIONS WEB
65
FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL
40
 • Requisits d'accés
 • Sortides professionals
  • Títol de Batxillerat.
  • Títol de Tècnic Superior (Grau Superior) o Tècnic Especialista (Grau Mitjà).
  • Prova d’accés a grau superior.
  • Prova d’accés a la Universitat per a més grans de 25 anys.
  • Títol de COU.
  • Títol de FPII.
  • Títol oficial equivalent o superior a qualsevol dels esmentats.
 • Un cop hagueu obtingut el títol de FP Desenvolupament d’Aplicacions Web en Linkia, tindràs la capacitat per impulsar, establir i mantenir les diferents aplicacions web, independentment del cànon emprat. Per fer-ho, hauràs d’utilitzar les tecnologies adequades i, gràcies a això, podràs accedir a totes les dades que necessitis de manera més segura. Això sí, sempre que es compleixin amb els criteris obligatoris daccessibilitat, usabilitat i qualitat que estan establerts de manera oficial.

Softwares utilitzats al Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web

Els programes informàtics utilitzats al Cicle Formatiu de Desenvolupament d'Aplicacions Web online (DAW) són acuradament seleccionats pel nostre equip docent, triant els més avançats i avantguardistes del sector. A més, aquests programes són altament demandats al mercat laboral actual i en el futur proper. A Linkia FP, ens assegurem que els nostres estudiants tinguin accés a eines tecnològiques d'última generació per estar millor preparats a la seva carrera professional.

Convenis amb empreses líders

Amb Linkia FP podràs realitzar les teves pràctiques laborals a les empreses líders del sector. Una oportunitat única per poder incorporar-te al món laboral.

 • Vols ser un expert en el desenvolupament de la implementació de les diferents aplicacions web?

  Linkia FP és líder a l'ensenyament de la Formació Professional Oficial a distància i compta amb més de 50 anys d'experiència oferint una formació integral i d'alta qualitat als estudiants de fp. A través de la nostra plataforma, podràs obtenir una titulació oficial com a Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web, adquirint coneixements sobre les darreres tendències i avenços del sector professional. A Linkia FP ens enfoquem a brindar un ambient de qualitat i proximitat als nostres alumnes, perquè estiguin preparats i segurs al moment d'enfrontar-se al mercat laboral. Per això utilitzem un mètode d'ensenyament col·laboratiu i basat en competències en un entorn digital, que fa de l'aprenentatge una experiència còmoda i efectiva.

 • No disposes del temps suficient per desplaçar-te?

  A Linkia FP Asturias, us brindem la possibilitat d'obtenir una titulació oficial en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a través de la nostra modalitat semipresencial. El nostre programa d'aprenentatge us ofereix la flexibilitat d'assistir a algunes classes en línia, permetent compaginar els vostres estudis amb les vostres activitats laborals i personals. A més, comptem amb instal·lacions del centre de Linkia FP Asturias, on tindràs accés a tots els recursos necessaris per rebre la millor i més completa formació a l'àrea de desenvolupament d'aplicacions multiplataforma.

 • Què aprendràs en estudiar aquest FP DAW semipresencial a Astúries?

  Al programa de DAW semipresencial a Astúries, aprendràs sobre temes com sistemes informàtics, bases de dades, programació, llenguatges de marcatge, sistemes de gestió d'informació i altres aspectes relacionats amb entorns de desenvolupament, implementació d'aplicacions web, disseny d'interfícies i moltes altres àrees d'interès.

 • Com serà la teva formació de Desenvolupament d'Aplicacions Web semipresencial a Astúries?

  Al Cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Web semipresencial, podràs assistir a les classes en línia i en temps real. Un cop t'inscriguis al programa formatiu, el nostre equip et proporcionarà els materials digitals necessaris perquè puguis seguir totes les classes, activitats i lliuraments del curs acadèmic, a més de comptar amb tot l'equip de les instal·lacions del centre de Linkia FP Asturias.

 • On realitzaràs aquest FP en Desenvolupament d'Aplicacions Web semipresencial?

  A Linkia FP Asturias t'oferim la possibilitat de formar-te en Desenvolupament d'Aplicacions Web semipresencial. Això implica que tindràs accés al nostre campus virtual des de qualsevol lloc amb connexió a internet, però també tindràs l'oportunitat d'assistir en persona a una part de les classes a les nostres instal·lacions d'Astúries, cosa que enriquirà la teva experiència educativa.

 • Quan posaràs en pràctica tots els coneixements teòrics?

  Durant dos anys, podràs obtenir una comprensió completa sobre el desenvolupament d'aplicacions web i aprendràs a aplicar-los a situacions reals a través del nostre programa de formació en centres de treball (FCT). En finalitzar el curs, Linkia FP assignarà a cada estudiant una empresa del sector corresponent, permetent aplicar els conceptes teòrics adquirits i obtenir una valuosa experiència laboral propera a l'entorn actual.

 • Qui estarà amb tu?

  Disposareu d'un equip de professionals altament capacitats que us oferiran el vostre suport durant tot el vostre procés d'aprenentatge. Podràs interactuar-hi durant les classes i per diversos mitjans, a més d'accedir en qualsevol moment al nostre Servei d'Atenció a l'Estudiant i Assessorament Pedagògic si ho necessites. La prioritat de Linkia FP és brindar-te el millor acompanyament a la teva formació.

 • Quan fas aquest Cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Web a Astúries?

  El cicle de daw semipresencial a Astúries, està dividit en dos semestres, el primer comença al setembre i el segon al febrer. Tindràs l'avantatge de comptar amb la modalitat semipresencial, cosa que significa que podràs fer una part de les teves classes en línia i una altra part en persona. Les classes en persona tindran lloc a les instal·lacions del centre d'Astúries de Linkia FP, on tindràs accés a tot l'equip i eines necessàries per rebre la millor formació en aquest àmbit.

 • Com garantirem la teva inserció laboral com a Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web?

  A Linkia FP, ens enorgulleix comptar amb una àmplia xarxa de més de mil empreses associades que brinden als nostres estudiants la possibilitat d'adquirir un aprenentatge extens i realitzar pràctiques professionals en un entorn real. En completar la teva formació acadèmica, tindràs l'oportunitat de fer pràctiques en una empresa líder del sector per aplicar els coneixements adquirits i estar al corrent de les últimes tendències i demandes del mercat laboral. Aquesta experiència us permetrà estar millor preparat per enfrontar els desafiaments i aprofitar les oportunitats de la vostra carrera professional.

 • Què aconseguiràs amb això?

  Amb la modalitat semipresencial del Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web a Linkia FP Asturias, obtindràs una certificació oficial reconeguda a tot Espanya i als països de la Unió Europea. Així mateix, podràs avançar significativament a la teva carrera professional i augmentar les teves possibilitats d'inserció al mercat laboral.

 • Quin és el nivell d'inserció laboral amb aquest FP a DAW a Astúries?

  Actualment, les aplicacions web són una part integral de la nostra rutina diària i com a resultat, hi ha una gran demanda de persones qualificades en aquest camp. Per aquesta raó, el Cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Web a distància us brinda l'oportunitat d'accedir a un lloc de treball en auge i en constant creixement en aquest sector.

 • Què passa si no tinc nivell per als cicles informàtics?

  A Linkia FP us oferim un servei d'ajuda gratuït, on un equip de professors d'informàtica estarà a la vostra disposició per respondre qualsevol pregunta relacionada amb el temari i brindar-vos informació sobre les oportunitats laborals en aquest camp. A més, abans de l'inici del curs, tindràs accés a mòduls introductoris a la nostra plataforma virtual per actualitzar els teus coneixements i començar les classes sense dificultats.

El títol de Desenvolupament d'Aplicacions Web

També et pot interessar

Preguntes freqüents

TANCAROBRIRdropdown