FP a distància Balears

Bandera_baleares

Estudiar a distància és una de les modalitats de formació amb més suport dels últims anys. Aquesta metodologia d’estudis és molt demandada en l’actualitat gràcies a la seva versatilitat i adaptabilitat respecte a altres ofertes formatives. Gràcies al fàcil seguiment de les classes i a no tenir uns horaris estrictes la formació a distància s’ha anat creant un buit en la vida de milions d’estudiants. Nosaltres, en Linkia FP, incloem la totalitat autonomia pròpia de l’educació en línia, però mantenint el suport i calidesa de l’educació presencial. Gran exemple d’això és la nostra FP a distància a Balears, on al costat d’un professorat especialitzat en el seu sector, unes assignatures dissenyades als requisits que es demanen en l’actualitat en els llocs de treball, i les últimes novetats d’aprenentatge en línia, vam aconseguir que tot l’alumnat d’FP a distància a Balears tingui una experiència òptima en la seva formació i aconsegueixi treure el màxim rendiment de la formació en línia.

¿Com són els nostres cursos d’FP a distància a Balears?

Els nostres cursos d’FP a distància a Balears tenen unes característiques comunes que fan de la nostra proposta de formació una educació única que es diferencia de la resta d’ensenyaments. Aprenentatge 2.0. En tots els cicles d’FP a distància a Balears fem èmfasi en la importància de la tecnologia en l’aprenentatge. Mitjançant l’ús de programes de treball col·laboratiu, l’opció de seguir les classes tant en directe com en diferit i l’accés a un campus virtual en què puguis trobar tota la informació necessària respecte a les teves assignatures. La nostra FP a distància a Balears aposta per un aprenentatge 2.0. Grans pràctiques en empreses. Tot aquell alumnat que passi per un dels nostres cursos d’FP a distància a Balears haurà de realitzar unes pràctiques curriculars. Per què? Perquè en Linkia FP busquem que els nostres estudiants no només disposin d’uns coneixements estrictament acadèmics, sinó que també estiguin cada vegada més familiaritzats amb l’entorn professional, per aquest motiu, vam crear convenis amb empreses que gaudeixin d’una gran reputació en el sector, perquè els nostres estudiants surtin perfectament preparats de qualsevol dels nostres cicles. Confiar en FP a distància a Balears és confiar en el teu futur. Ajuda en l’àmbit pedagògic, lingüístic i informàtic. En el nostre cas confiar en la formació a distància no vol dir que no disposis de l’ajuda pròpia de la formació presencial. La nostra FP a distància a Balears disposa d’ajuda en tots els aspectes pedagògics, lingüístics i informàtics. Tu ets el centre de l’ensenyament. Beca Erasmus Plus. Gràcies a la nostra beca Erasmus Plus tot l’alumnat d’FP a distància a Balears comptarà amb la possibilitat de fer part de la seva estada a l’estranger. Tot aquell alumne que tingui ganes d’aprendre de la cultura i l’idioma d’un país diferent ho podrà fer gràcies a la nostra Beca Erasmus Plus. Una gran experiència que a més encara deixarà més lluent el teu currículum mostrant les habilitats que has après en la teva estada en un país estranger. Però, això no és tot, hi ha altres trets que fan de la nostra proposta formativa d’FP a distància a Balears, una oportunitat única per a aquell que decideixi sumar-s’hi. T’expliquem uns beneficis que hauries de saber si encara dubtes a l’hora d’escollir la formació a distància.

  • No més despesa en transport: La despesa en transport ja no serà mai més un problema. La nostra FP a distància a Balears està plantejada de manera que no necessites més que el teu ordinador per arribar a temps a la teva classe. Pel que, oblida’t d’anar renovant constantment els bitllets d’autobús i aprofita l’estalvi.
  • Fi de la despesa en material escolar: S’ha acabat el fet d’haver d’anar renovant llibres, estoig i un llarg etcètera, any rere anys. Gràcies a la manera en què plantegem tots els nostres cicles d’FP a distància Balears no necessitaràs res més que el teu ordinador, tot el que necessitaràs estarà al teu abast a través del nostre portal virtual.
  • Comprensió tecnològica: Mitjançant l’ús habitual de totes les nostres eines de treball en línia i alguns dels programes que fem servir en els nostres cursos acabaràs tenint grans aptituds en l’entorn digital. Pot semblar difícil, però tots els nostres alumnes acaben comprenent els conceptes sense més dificultat.
  • Millor gestió del temps: Cursar els estudis de manera online t’estalviarà molt temps en mobilitzar-te fins al teu centre d’estudis, però això no és tot. Gràcies a poder realitzar un seguiment tant en directe com en diferit de les teves classes, tu pots escollir el moment ideal per realitzar la teva classe.

¿Encara no has vist els nostres cursos d’FP a distància a Baleares? ¡Dóna-li un cop d’ull i mira quin és l’ideal per a tu!