Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Sortides professionals en FP desenvolupament d’aplicacions multiplataforma

Sortides professionals en FP desenvolupament d’aplicacions multiplataforma

desenvolupament web Si bé les tendències i les modes de l’mercat canvien a un ritme vertiginós, hi ha un factor que sempre resulta infalible: l’accessibilitat. Per als desenvolupadors, la clau és fer que el producte sigui accessible per a diversos sistemes operatius. És per això que per a les empreses resulta molt útil comptar amb professionals formats que siguin experts en el desenvolupament d’aplicacions multiplataforma. En Linkia FP et donem les oportunitats per cursar un Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a distància .

Per què són interessants les aplicacions multiplataforma

Actualment, estem connectats a Internet la major part del dia. No és d’estranyar: no només els telèfons mòbils estan amb nosaltres tot el temps, sinó que els proveïdors d’Internet augmenten constantment la cobertura de l’àrea i la velocitat. Què significa això per a les empreses? En primer lloc, encara que una aplicació d’escriptori podria haver estat suficient en el passat, aquest vaixell ha salpat des de fa molt de temps. En aquest panorama, Android i iOS es coronen com els principals sistemes operatius; dos gegants als quals la majoria d’empreses anhelen satisfer. El desenvolupament mòbil multiplataforma té múltiples avantatges per a un desenvolupador. En primer lloc, li permet reutilitzar una part important de codi, el que significa que hi ha menys temps i esforç per posar en marxa una aplicació. Això fa que la producció sigui més barata i més ràpida. Per a una empresa, menys temps dedicat a el desenvolupament també equival a un llançament d’hora del producte i, al seu torn, a guanys més ràpides. A més, llançar una aplicació multiplataforma en lloc de múltiples aplicacions natives permet estalviar en màrqueting. No obstant això, també hi ha alguns desavantatges. Les plataformes per a les que està desenvolupant de vegades poden tenir diferents nivells de suport de funcions, el que posarà certes limitacions a l’experiència de l’usuari. A l’triar un marc de desenvolupament mòbil multiplataforma, també es descobreix que no totes les eines disponibles es poden utilitzar en una determinada plataforma. Aquests problemes de compatibilitat poden fer que recorri a eines de desenvolupament natives d’Android o iOS.

Raons per cursar un FP d’aplicacions multiplataforma

Els desenvolupadors d’aplicacions mòbils tenen capacitació especialitzada en disseny de petits equips electrònics i escriuen programes de computació per a telèfons intel·ligents i altres dispositius mòbils. En lloc de construir per a una pantalla de PC més gran, aquests desenvolupadors estan bregant amb pantalles extremadament petites, d’acord amb els dispositius més populars actualment per les seves clars avantatges de funcionalitat, com els smartphones o les tablets. Els desenvolupadors d’aplicacions mòbils normalment escriuen programes usant C, C ++, Python o Java. Cada dispositiu mòbil utilitza un llenguatge de programació específic que els desenvolupadors d’aplicacions han de comprendre. A l’cursar una FP a distància d’Aplicacions Multiplataforma, adquiriràs tots aquests coneixements i et convertiràs en un expert en la creació d’aplicacions de tot tipus.

Desenvolupar apps Android o iOS

Apps per Android

Android és el nom de el sistema operatiu mòbil propietat de Google. Android generalment ve instal·lat en una varietat de telèfons intel·ligents i tauletes de molts fabricants com Samsung, Sony i Motorola (així com al telèfon intel·ligent Nexus de Google), el que brinda als usuaris accés a serveis de Google com Recerca, YouTube, Maps , Gmail, etc. . Un desenvolupador d’Android desenvolupa aplicacions per al seu ús en telèfons i tablets que utilitzen el sistema operatiu Android, d es de jocs interactius fins a reproductors multimèdia i lectors de llibres electrònics fins programaris de navegació global. El codi requerit per al desenvolupament d’Android és principalment de codi obert i està disponible gratuïtament per a qualsevol persona interessada a desenvolupar aplicacions per utilitzar amb el sistema operatiu Android.

Desenvolupadors de iOS

iOS és una forma abreujada de dir “iPhone US” o “Sistema operatiu iPhone”, i és el sistema operatiu mòbil que s’executa en els dispositius mòbils d’Apple, com iPhones i iPads. Els desenvolupadors de iOS creen programari: saben com estructurar-lo, provar-ho, depurar i com utilitzar el control de codi font. Els desenvolupadors de iOS coneixen Swift o Objective-C (i alguns coneixen tots dos idiomes, el que és millor). Coneixen iOS, el que significa que tenen una bona comprensió de les vistes de compilació; pot gestionar la interacció de l’usuari; pot mostrar dades; mostrar alertes; gestionar la navegació; mostrar imatges, etiquetes i vistes de text; i integrar-se amb les API REST i analitzar JSON.

Sortides professionals d’un desenvolupador d’apps

Si bé els diferents tipus de desenvolupadors escriuen programari per crear aplicacions orientades a l’usuari, els desenvolupadors d’aplicacions multiplataforma creen productes en tecnologies web que s’executen en una una varietat de plataformes i de llenguatges específics per crear una experiència més consistent i natural dins de sistema operatiu. Els desenvolupadors d’aplicacions treballen en una gran varietat de sectors empresarials, inclosos els financers i el sector públic. Sovint treballen com a part d’un equip amb altres professionals de les tecnologies de la Informació i les Comunicacions, com a enginyers de programari i analistes de sistemes, i programen i creen diversos tipus de programes d’acord amb les seves especificacions. Així que si busques una carrera amb futur, el desenvolupament d’aplicacions multiplataforma és una opció que has de considerar seriosament.

  • Home
  • Blog
  • Sortides professionals en FP desenvolupament d’aplicacions multiplataforma

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK