Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Cicles Formatius d’Informàtica, Quin triar?

Cicles Formatius d’Informàtica, Quin triar?

Estàs realment al segle XXI? Com pots trobar un treball qualificat al segle XXI? Ets un professional preparat per treballar en la sitja XXI? La resposta a totes aquestes preguntes es troba en una paraula: INFORMÀTICA.

La INFORMÀTICA ha suposat una revolució en la història de la humanitat comparable a la roda, l’escriptura, la impremta i la televisió. Poses en dubte que estem vivint en l’era de la INFORMÀTICA?

Tenint això clar, passem a la següent fase. Si vull formar part d’aquest món, ¿en quin nivell? A quina part de la informàtica em dedicaré? Com puc formar-me de la millor manera?

En Linkia FP oferim els quatre Cicles Formatius que el sistema educatiu ofereix, i cada un d’ells està orientat a un perfil professional diferent. A les fitxes informatives tens el que necessiteu per saber continguts, mòduls, etc. però anem a orientar intentant donar resposta a la teva necessitat.

Parlem de la diferència entre els Cicles de Grau Mitjà i Grau Superior. En un primer moment, pots pensar que és millor estudiar un Grau Superior, i, per lògica, la resposta és afirmativa però et plantejaré uns dubtes. Per què vols canviar el teu perfil professional? Tens una formació humanista i / o de lletres i t’has adonat que la informàtica és necessària per al teu futur professional? En aquest cas o similar, no necessites convertir-te en programador o administrador de xarxes, el que necessites és “saber la informàtica que necessites”, és el que s’anomena “cultura informàtica”. Tenir una molt bona base en diversos camps, des de components d’ordinadors, passant per manteniment de programes, conceptes bàsics de web, xarxes, seguretat, utilitzar l’ofimàtica en el núvol, internet, etc … tot això és un Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Informàtica .

Fa molt que vas deixar els estudis i no tens titulació professional? Et fa por el món informàtic? En aquest cas, la introducció directa en un Cicle Formatiu de Grau Superior pot suposar un impacte fort, de manera que un Cicle Formatiu de Grau Mitjà et permetrà una entrada gradual a aquest món, permetent aprendre les eines necessàries per poder assumir amb èxit el Cicle Formatiu de Grau Superior que triïs.

Busques un canvi professional i accedir als millors llocs de treball actuals o de futura creació? La resposta és un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Informàtica. Vaig a puntualitzar una cosa: si et trobes en algun dels casos que he descrit abans, el Grau Mitjà és la via més adequada per accedir a un Grau Superior, però si et veus preparat per la teva formació, temps disponible, ambició, etc … endavant. És el millor camí. Si et veus treballant com a administrador de xarxes, expert en seguretat, programador web, programador multiplataforma, desenvolupant aplicacions per a mòbils, etc … no dubtis, aquest és el teu camí. I si t’agrada “tot” i no saps per què decidir-, l’estructura que tenim d’un primer any comú et permetrà decidir quin camp és el que més t’atreu. Després, tria el que més et complementi, aprofitant l’opció de poder realitzar més d’un Cicle Formatiu de Grau Superior amb un any més. Un desenvolupador d’aplicacions per a empresa està incomplet que no té coneixements de xarxes, un programador d’aplicacions amplia el seu camp de treball amb una formació en programació web, un programador web es troba limitat si no pot desenvolupar aplicacions que treballin amb aplicacions en xarxa, etc. … l’avantatge o inconvenient de la INFORMÀTICA és que tota es troba comunicada i necessita de la resta dels seus components per poder créixer.

Benvingut a aquest meravellós món.

 

Segueixes tenint dubtes sobre els continguts, itineraris o sortides professionals?  No et preocupis, pots escriure a asesoramiento.informatico@linkia.interficie.com i et orientaré en tot el que necessitis.

T’agradaria realitzar algun dels nostres Cicles Formatius de la branca Informàtica A DISTÀNCIA?

Visita’ns a https://linkiafp.es/ o truca’ns al 900 67 02 02 i t’informarem de tot el que necessitis saber sense cap compromís.

Autor: Joaquín Erencia. Professor i tutor de Cicles Formatius d’Informàtica

  • Home
  • Blog
  • Cicles Formatius d’Informàtica, Quin triar?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK