Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Quant cobra un Integrador Social?

Quant cobra un Integrador Social?

sueldo integrador social

Integració Social és una de les professions que requereix especial vocació per part dels especialistes que s’hi dediquin. Al final, és un ofici en què es desenvolupen, principalment, accions que estan dirigides a prevenir ia resoldre diferents situacions que es troben actualment a la societat, com és, en gran part, l’exclusió social. El seu paper, en aquest ofici, és promoure la igualtat d’oportunitats i condicions de totes les persones i els diferents col·lectius, fent així certes intervencions, en què es mostrin tant estratègies socioeducatives com d’acompanyament. Creus que és la professió a què et vols dedicar en el teu futur laboral i desplegar tot el teu potencial? Doncs segueix llegint aquestes línies, perquè a l’article d’avui parlarem d’una de les qüestions que es pregunten molts estudiants abans d’endinsar-se en aquest tipus de formació: quant cobra un integrador social. A continuació, explicarem amb el màxim detall possible quin és el sou mitjà de l’integrador social a Espanya i, a més, us mostrarem de quins factors depèn la varietat dels diferents salaris d’aquesta professió. Vols saber-ne més? T’ho expliquem tot, a continuació. 

Sou  mitjà d’un integrador social 

El salari mitjà d’un integrador social a Espanya és de 17.600 euros bruts anuals, és a dir, cosa que equival aproximadament a uns 950 euros nets al mes. Això dependrà d’alguns factors, que en uns instants comentarem, però la qüestió principal es basa que una persona que recentment ha obtingut els estudis d’integració social pot començar amb un sou de 700 euros nets mensuals, de manera que pot anar excedint amb anys a un total de 1.520 euros. 

Com acabem de comentar, les xifres poden variar en funció d’alguns aspectes, com ara si l’empresa és un organisme públic, un centre privat, una ONG o si, per contra, treballes com a autònom. A més, una altra de les qüestions que cal tenir en compte és el tipus de formació. En aquest cas, un/a alumne/a que hagi cursat un Grau Superior en Integració Social podrà rebre un sou base de fins a 1.225 euros mensuals. Finalment, i aquest és un factor que comentarem amb detall al següent apartat, el sou d’un integrador social també pot variar en funció de l’experiència, és a dir, com a norma general, com més experiència tinguis al sector treballat, més podràs optar a un sou més gran.

Sou  d’un Integrador Social segons l’experiència  

Hi ha quatre rangs diferents respecte a l’experiència laboral dins un sector. Si, en aquest cas, seguim posant èmfasi en el sou d’un Integrador Social, parlem dels salaris següents: 

  • Sense experiència (0-3 anys): El sou mitjà d’una persona, gairebé sense experiència, que té entre 0 i 3 anys de veterania, pot cobrar al voltant de 700 euros nets mensuals 
  • Experiència mitjana (4-9 anys): El sou mitjà d’una persona que té entre 4 i 9 anys d’experiència laboral pot tenir un salari mitjà d’integrador social d’uns 910 euros nets mensuals. 
  • Expert (10-20 anys): El sou mitjà d’un expert puja una mica més respecte als anteriors, per la qual cosa una persona que té entre 10 i 20 anys d’experiència cobra una mitjana de 1.320 euros nets mensuals. 
  • Molta experiència (Més de 20 anys): Finalment, un Integrador Social amb més de 20 anys d’experiència al sector, pot esperar un salari aproximat de 1.470 euros nets mensuals.

A més, i com un darrer apunt, el sou d’un Integrador Social pot variar en funció d’altres assumptes, com ara les pagues extres, les vacances i, de vegades, els triennis d’antiguitat. 

 

Com veus, és una professió en què pots anar ascendint amb els anys i en els quals aniràs guanyant tant experiència laboral com potencial per poder anar evolucionant i creixent professionalment. Si creus que és l’ofici ideal per al teu futur com a especialista i vols començar a aprendre sobre això, et recomanem que et matriculis al nostre Grau Superior en Integració Social a distància. Un cicle formatiu en què t’ensenyarem, a través dels nostres millors professors, totes les qüestions bàsiques sobre la mediació comunitària, intercultural i molt més. T’esperem! 

 

 

  • Home
  • Blog
  • Quant cobra un Integrador Social?

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK