Demana informació

Demana més informació

Alguna pregunta? Consulta'ns i et truquem

Gràcies per contactar amb Linkia FP

Aviat un assessor es posarà en contacte amb tu per resoldre totes les teves consultes

Què és Sanitat i en què consisteix la formació sanitària

Què és Sanitat i en què consisteix la formació sanitària

qué es sanidad

T’interessa l’àmbit de la Sanitat, però tens certs dubtes sobre el sector i les diferents professions que l’ocupen? No et preocupis. L’article d’avui, ho dedicarem especialment a parlar-ne i et mostrarem en les línies que venen a continuació què és sanitat, en què consisteix ia qui va dirigida la formació sanitària especialitzada que impartim a Linkia FP. Per parlar del món de la sanitat hem de saber que abasta múltiples àrees. Cadascuna té les seves característiques i particularitats diferents, però, però, totes tenen un objectiu comú: buscar la salut i el benestar de les persones que ho necessiten. És important tenir en compte que la sanitat és un sector de vocació. Garantir una vida sana i promoure el benestar de tots és primordial que has de tenir present si vols dedicar-t’hi, ja que hauràs de saber com actuar en cada moment amb els pacients i què fer en cada cas. És per això que, en aquest article, a més d’explicar-te els conceptes bàsics sobre la sanitat i tot allò que això comporta, et mostrarem una llista detallada de les aptituds personals que has de tenir si vols aconseguir l’èxit professional. Aprofitem per dir-te que a Linkia FP comptem amb diversos cicles formatius d’fp sanitat a escollir, on podràs especialitzar-te en aquell que més s’adeqüi als teus gustos i necessitats. En vols saber més? Atent, perquè t’ho expliquem tot, ja! 

Definició  de Sanitat 

La Sanitat és una actuació en la qual professionals especialitzats del sector s’ocupen d’identificar, avaluar, gestionar i comunicar els pacients sobre els riscos de malalties que es puguin produir al cos. 

És un àmbit que forma part de les 26 famílies professionals de l’fp i en què es poden distingir múltiples especialitats diferents. L’objectiu d’aquest sector és que es mantingui i es millori la salut de la població i que els professionals que s’hi dediquin puguin diagnosticar, prevenir i guarir a temps les afeccions o malalties que es puguin originar. 

En aquests moments, aquest àmbit conté un cicle formatiu amb una gran demanda entre els estudiants que volen especialitzar-se en un estudi concret: El Grau Mitjà en Cures Auxiliars d’Infermeria. Una de les àrees formatives que et prepararà per realitzar les tasques necessàries al món laboral actual i en la qual podràs sortir amb una gran formació. 

A qui van  dirigits els Cicles Formatius de Sanitat? 

Els Cicles Formatius de Sanitat estan pensats per a tots aquells estudiants que tinguin com a vocació l’ajuda i el suport a les persones que ho necessiten. Són uns cicles que contenen una gran formació professional, en què pots aprendre, de la mà dels nostres mestres especialitzats en el sector, tots els conceptes bàsics que es requereixen al mercat de treball actual. A través dels graus que impartim a Linkia FP, els alumnes que s’hi matriculin, tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà com es treballa a les diferents organitzacions, gràcies a un període de pràctiques en empreses líder. Tot i això, hi ha alguna cosa que has de tenir en compte si vols dedicar-t’hi professionalment, i és que has d’adquirir unes aptituds personals si vols aconseguir allà on vagis, l’èxit professional. A continuació, us mostrem una llista detallada de les diferents aptituds necessàries perquè puguis comprovar si ets la persona ideal per a aquest sector. 

  • Tenir vocació per la professió 
  • Habilitats comunicatives 
  • Assertivitat 
  • Empatia 
  • Saber gestionar el temps 
  • Possibilitat de resoldre conflictes 
  • Atenció i proximitat amb els pacients 
  • Saber gestionar les emocions 
  • Tenir tolerància i molta paciència 

 

Com veus, és un àmbit essencial a la vida de tots i cadascun de nosaltres. És fonamental que tinguem en compte quin és el seu valor d’importància i això significa si volem treballar-hi. Si vols obtenir una informació més detallada sobre els nostres cicles formatius i el que contenen cadascun, no dubtis en contactar amb nosaltres perquè et facilitem totes les dades possibles. És una bona oportunitat per emprendre una nova etapa acadèmica i que puguis aconseguir així tot allò que et proposes. Per què esperar més? Endavant! 

 

 

 

  • Home
  • Blog
  • Què és Sanitat i en què consisteix la formació sanitària

Demana més informació

Contacta amb nosaltres per telèfon o usant el formulari de contacte.

Gràcies!

El teu missatge ha estat enviat correctament

OK