Solicita información

Demana més informació

¿Alguna pregunta? Consúltanos y te llamamos

Gracias por contactar con Linkia FP

En breve un asesor se pondrá en contacto contigo para resolver todas tus consultas

 • Actualitat
 • Les 12 millors aplicacions o apps per buscar feina

Les 12 millors aplicacions o apps per buscar feina

Gràcies a el gran auge dels dispositius mòbils i les seves apps, actualment és possible trobar feina des del teu smartphone o tablet. Per això, en l’fp online hem decidit recopilar les millors aplicacions per a buscar feina. I, a la fi de l’article, et recordem alguns aspectes que no has d’oblidar per aconseguir l’èxit en aquesta tasca.

Quines són les millors aplicacions per a buscar feina? 

Si indagas a Google Play o en l’App Store d’Apple, trobaràs moltes apps d’ocupació. Com pots imaginar, bona part d’elles tenen un valor limitat. No obstant això, les que et presentem a continuació es poden considerar les millors aplicacions per a buscar feina, ja que presenten alguns avantatges interessants respecte a les altres. Especialment, la immediatesa de el procés, la geolocalització de les ofertes i la possibilitat de realitzar les entrevistes per trucada de vídeo, dins de l’app.

Algunas de estas apps han nacido específicamente como herramienta para móvil y tablet, pero también hay que destacar las de ETTs ‘clásicas’ y portales de empleo populares, pues las suyas también están entre las mejores aplicaciones para buscar trabajo. 

 1. Job Today 

De totes les apps per buscar feina que recollim en aquest post, Job Today és probablement la més revolucionària, la que realment ha obert una nova forma d’aconseguir ocupació a través de dispositius mòbils. El seu punt fort és la immediatesa: com es dedueix del seu nom, es pot realitzar tot el procés en un mateix dia i sense sortir de l’app. I això no només és interessant per als candidats, sinó també per a les empreses que necessiten cobrir un lloc a l’instant. Per tant, la tasca de Job Today és la de brindar una plataforma que posa en contacte a ocupadors i aspirants.

2. Work Today 

Es tracta d’una app per buscar feina amb la mateixa filosofia que l’anterior … Com també es pot intuir a partir del seu nom. No obstant això, els usuaris reporten sovint incidències sobre el seu funcionament. A més, compta amb menys ofertes de treball i menys empreses ocupadores, encara que també menys candidats amb els quals competir.

3. Job and Talent 

Aquesta és també una de les millors aplicacions per buscar feina a través del telèfon intel·ligent, i té un concepte diferent a les anteriors: es tracta d’una ETT, però en format mòbil. És a dir, Job and Talent és l’encarregada de dur a terme tota la burocràcia associada a el lloc: formalització de l’contracte, pagament de nòmina, etc. I tot sense sortir de l’app, la qual cosa suposa un autèntic avantatge pel que fa a comoditat i agilització de l’procés.

4. Infojobs 

Tant aquesta com les tres següents apps per buscar feina responen a un model ja ‘clàssic’: el portal de recerca de feina. I, a l’almenys a Espanya, Infojobs és el més popular. La seva versió en app té funcionalitats molt similars a les de el format web. Destaca per la gran varietat d’ofertes que maneja.

5. LinkedIn Jobs Search 

La major xarxa social professional també ofereix altres funcions, com la recerca de feina. I aquesta és la seva versió app, amb sistema d’alertes i connexió directa a l’perfil de l’usuari en aquesta plataforma. El seu aspecte més valorat és la qualitat de les ofertes que es publiquen, ideals per a professionals especialitzats i qualificats.

6. Indeed 

És un altre portal d’ocupació que, gràcies a la seva versió app, facilita una tasca tan important com trobar feina. Té molta presència en altres països (prop de 60), pel que pot ser interessant per a qui està buscant feina fora de les nostres fronteres. No obstant això, també permet el contrari: recerques properes a el domicili mitjançant geolocalització.

7. Turijobs 

Malgrat no ser una app especialment innovadora, esmentem la de Turijobs per estar ben valorada entre els professionals de l’turisme i l’hostaleria, precisament en una època en què resulta més complicat trobar feina en aquest sector.

8. Apps de ETTs ‘clásicas’ 

En aquest post sobre apps per buscar feina també hem d’esmentar les de les ETT “de tota la vida”, el funcionament ha passat a ser eminentment digital. En aquest sentit, s’han desenvolupat aplicacions molt funcionals en què es pot dur a terme tot el procés, inclosa l’entrevista per videotrucada. Es poden citar:

 

 • Adecco

 

 • Randstad
 • Manpower

 

 

9. Apps de buscadores 

Finalment, fem esment a altres apps que, encara que no estan entre les millors aplicacions per a buscar feina, poden ser útils, ja que funcionen com cercadors entre els diferents portals d’ocupació.

 • Mitula
 • Trovit

Altres consells ràpids  per trobar feina

Ara que ja coneixes quines són les millors aplicacions per a buscar feina, et donem uns consells ràpids per tenir èxit a l’hora de trobar la teva feina ideal:

 • Forma’t en un bon centre: més enllà de l’especialitat que triïs, serà una gran ajuda si el centre en el qual estudies té bons acords amb empreses per a realitzar pràctiques en elles.
 • Familiaritza’t amb la modalitat a distància: si fas tota la teva formació de manera presencial, amb un ús esporàdic de les noves tecnologies, et resultarà més complicat fer el salt a el format app, o fins i tot a un possible teletreball en el futur. Però si en la teva etapa de formació t’acostumes, per exemple, a fer classes en línia i interactuar amb el professorat per videotrucades, la fase de recerca de feina et resultarà més fàcil, així com també milloraran les teves dots per treballar des de casa.
 • Tingues en compte les professions amb més futur a Espanya, tant en la fase de formació com en la de recerca de feina. Això augmentarà les teves possibilitats d’èxit.
 • Prepara la teva entrevista de treball a fons, posant el focus en les particularitats de les modalitats per xat i / o videotrucada. Però tampoc has descuidar el contingut de la mateixa. En aquest post t’expliquem com superar una entrevista de feina amb èxit.

I, si analitzem un per un els quatre anteriors punts, arribarem a la conclusió que Linkia FP reuneix tots aquests requisits clau: facilitem les pràctiques en empreses, desenvolupem formació en línia, comptem amb molts dels Graus Superiors amb més sortides en 2021 i et orientem sobre el teu camí laboral. Per tant, fes servir la intuïció a l’hora de seleccionar entre les millors aplicacions per a buscar feina però no descuidis el bàsic: la teva formació.